Porodnice U Apolináře

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5548
11.10.10 19:43

Porodnice u Apolináře

Ahoj,
Jdu se ve středu registrovat do této porodnice a jen se chci zeptat jak je to z plností(kolik berou žen na den).Ráda bych věděla o kolik hodin tam mám být dříve :lol: Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
921
11.10.10 19:58

Ahoj, myslím, že normálně berou 12 na den, ale počítej, že část z toho bude už zamluvená soukromýma pacientkama lékařů (prostě protekce). Jinak tady na emiminu je už několik diskuzí ohledně Apolináře a i specializované na registraci, tak tam kdyžtak mrkni:

https://www.emimino.cz/…u-apolinare/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
11.10.10 20:13

Tady je relativne cerstvy info https://www.emimino.cz/…tuace-40310/

No nemusis tam v 6 rano jako do Podoli, ale asi s predstihem preci jen ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
11.10.10 20:18

Do podolí se musí v 6 ráno?A co je tam tak super?Já bych tam teda nešla,protože teď na ně neni zrovna nejlepší recenze a mé ségře tam zvorali porod a malej má následky na celej život

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
11.10.10 20:28

No oni pry v 7:30 otviraji to okynko a uz je tam 12 a vic zenskych, kdyz se prijde pred 6, tak je pry clovek tak druhy az treti :lol:
Ja osobne bych do Podoli sla, protoze jsou tam z Prahy nejvic pristupni specifickym pranim (porod bez medikace, bez zasahu), a maji nejvetsi zkusenosti s porodem ambulantnim, takze nedelaji pri zadosti o revers fory.
Nicmene ja registrace asi bojkotuju, nekde porodim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
11.10.10 20:34
maminka189 píše:
Ahoj,
Jdu se ve středu registrovat do této porodnice a jen se chci zeptat jak je to z plností(kolik berou žen na den).Ráda bych věděla o kolik hodin tam mám být dříve :lol: Děkuji

Registrují dole na „monitorech“ a tam normálka točí monitory cca do půl 1 a od 1 registrují porodní asistentky z ambulance v 1.patře. Já jsem šla asi jen o hodinu dříve a žádnou frontu jsem nečekala.
A porod už mám taky za sebou. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
11.10.10 20:36
Gladys píše:
No oni pry v 7:30 otviraji to okynko a uz je tam 12 a vic zenskych, kdyz se prijde pred 6, tak je pry clovek tak druhy az treti :lol:
Ja osobne bych do Podoli sla, protoze jsou tam z Prahy nejvic pristupni specifickym pranim (porod bez medikace, bez zasahu), a maji nejvetsi zkusenosti s porodem ambulantnim, takze nedelaji pri zadosti o revers fory.
Nicmene ja registrace asi bojkotuju, nekde porodim :mrgreen:

Tak to je celkem trochu kec. Ja jsem rodila u Apolinare a sel me tam registrovat muj muz a to nekdy v 10hodin dopoledne a na ten termin me zapsal uplne v pohode(prede mnou bylo pouze 6mamin). :pankac:
Preju hodne zdaru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
11.10.10 20:36

Nj ale každý rok je to jiný.Já když jsem tam chtěla rodit syna tak tam bylo přeplněno a nebyla žádná šance se tam dostat :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101452
11.10.10 20:55
Lidka a Sami píše:
Gladys píše:
Tak to je celkem trochu kec. Ja jsem rodila u Apolinare a sel me tam registrovat muj muz a to nekdy v 10hodin dopoledne a na ten termin me zapsal uplne v pohode(prede mnou bylo pouze 6mamin). :pankac:
Preju hodne zdaru.

Ale tohle byla taky reakce na registraci v Podolí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
11.10.10 20:58
Lidka a Sami píše:
Gladys píše:
Preju hodne zdaru.

Ale ja psala o Podoli… Musis cist vsechny pripsevky, diskuze se vyviji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
11.10.10 21:30

Já nevim holky v Podolí je registrace i zítra ale jak jsem psala trochu se tam bojim a stejně tam mohu být nejdříve v 8-8.30hod…
Jinak u minulého těhu jsem si taky říkala že je to zbytečné se registrovat ve 12tt že při nejhorším mě někde vezmou :lol: .Jinak to tam přijdu a oni mi dají razítko do těhu průkazky a půjdu domu?U prvního to bylo tak že jsem šla ve 37tt na ultrazvuk do nemocnice a byla to i registrace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
11.10.10 21:32

Ahoj.Já jsem se tam byla zaregistrovat v květnu.Byla jsem tam raději dvě hodiny předem a byla jsem druhá.Berou 12 mamin na den termínu.Po 12h se tam nehrnulo plno mamin a ty už bohužel nemají šanci.Vem si nějakou knížku :-) jinak se tam unudíš.Držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
11.10.10 21:35

Tak to mě při mém štěstí nevezmou…No ne jen knížku,ale taky pevné nervy protože tam musím vzít i svého synka a toho to tam tuplem bavit nebude,ale díky raději tam budu od 9 hodin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101452
11.10.10 21:43

Jo a musíš být přesně 14+0, ale to asi víš… Jinak já tam byla cca na 11 a byla jsem pátá (registrovali 6 lidí na termín), ale oni zas registrují jen 3 dny v týdnu, takže v ten pátek co jsem byla já, se sešli lidi co byli 14+0 v pátek, sobotu a neděli, takže vlastně brali 18 lidí, ale člověk nikdy neví na jaké termíny jsou ti, co čekají před ním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
11.10.10 21:56

To je divný že tě jinak nevezmou :-( Já jsem 14 plus 0 dneska takže tam musim ve středu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková