Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
No ono clovek nemusi byt presne 14+0, muze byt tez treba 15+0. Jenze pak uz ho nevezmou, protoze ta volna mista se rozeberou pri prvni mozne prilezitosti, kdy se muzou zensky registrovat, takze to je v tech 14+0. Jinak se muze stat, ze treba zrovna na ten den se jich nezaregistruje plny pocet, tak tam volne misto zbude a muze se zaregistrovat nekdo pozdeji, nicmene to misto tam zkratka zbude s pravdepodobnosti 1:milion ![]()
Je mi to jasné..Tak držte palce aď se tam dostanu…Jinak budu rodit asi pod mostem
Když pojedeš na poslední chvíly tak tě vemou všude MUSÍ neměj strach přeju vám všem rychlej a pohodovej porod ![]()
Ahoj, vite někdo jestli standardni pokoje v porodnici U Apolinare mají vlastní soc. zařízení? A jak tam probíhají návštěvy- můžou na pokoj nebo jen na chodbu? Je šance tam získat nadstandardní pokoj?
@janickaIII píše:
Ahoj, vite někdo jestli standardni pokoje v porodnici U Apolinare mají vlastní soc. zařízení? A jak tam probíhají návštěvy- můžou na pokoj nebo jen na chodbu? Je šance tam získat nadstandardní pokoj?
Ahoj myslím ze sprchy atd jsou společné na chodbě. O nadstandardy je tam dost zájem -Praha ale myslim že na něm už je sprcha a wc když už teda budeš mít štěstí a dostaneš se tam
![]()
@janickaIII ahoj, ano maji oboje sve, ja teda byla na dvoulůžku, ale vedle byl i jednolůžkový
Návštěva na pokoj muze, ale po dohode se spolubydlící pokud tam bude… Ale ja stejne radsi chodila na chodbu, kdyz mi prislo vice lidi…
@janickaIII Ja jsem tam byla par let zpet. Sprchy silene dve s usmudlanym zavesem pro vsechny, bohuzel jsem si nezapamatovala nazev oddeleni. Navstevy jen ne chodbe mimo. Tak jsem pri prvni prilezitosti supajdila na nadstandard. Ale pece byla skvela, doktor u porodu uzasny.
Tak před třemi lety na standardních pokojích socialka nebyla. Jen na začátku a konci chodby dvě sprchy se zavesem a myslím ze jen jeden záchod. Návštěvy jen na chodbě před oddělením. Ale to mi vyhovovalo, ze byl na pokoji klid. První jsem rodila v Podoli a na pokoji byly stále u spolulezici návštěvy. Měla jsme po císaři, byla jsem tam bez syna byl na intermediálu, musela jsem co tři hodiny odstrikavat mliko neslo to, pomáhaly mi sestřičky masirovat a odstrikavat a musela jsem si sedat zády abych měla soukromí. Měla jsem vývody z břicha a mocaku a viselo mi to u postele a necítila jsem se před cizima návštěvama moc dobre.
@semisova díky za info. Přesně kvůli soukromí se na ty návštěvy na pokojích ptám. To co popisujes by mi taky dost vadilo. Moc nerozumím proč je dnes v módě mít na sestinedeli návštěvy až na pokoji, zvlášť kdyz je více maminek pohromadě na pokoji. At zije bezpečnost, hygiena a klid.
Já rodila u Apolináře loni koncem července, s návštěvou na pokoji musely souhlasit všechny, ale většinou když přišel pouze jeden člověk, tak byl na pokoji a když přišla celá rodina, tak se šlo na chodbu. Měly jsme mezi postelemi závěsy, tak aspoň trošku soukromí člověk měl.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.