Porodnice U Apolináře

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
31594
11.10.10 22:03

No ono clovek nemusi byt presne 14+0, muze byt tez treba 15+0. Jenze pak uz ho nevezmou, protoze ta volna mista se rozeberou pri prvni mozne prilezitosti, kdy se muzou zensky registrovat, takze to je v tech 14+0. Jinak se muze stat, ze treba zrovna na ten den se jich nezaregistruje plny pocet, tak tam volne misto zbude a muze se zaregistrovat nekdo pozdeji, nicmene to misto tam zkratka zbude s pravdepodobnosti 1:milion :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
11.10.10 22:05

Je mi to jasné..Tak držte palce aď se tam dostanu…Jinak budu rodit asi pod mostem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
15.11.10 14:05

Když pojedeš na poslední chvíly tak tě vemou všude MUSÍ neměj strach přeju vám všem rychlej a pohodovej porod :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
1.5.18 17:27

Ahoj, vite někdo jestli standardni pokoje v porodnici U Apolinare mají vlastní soc. zařízení? A jak tam probíhají návštěvy- můžou na pokoj nebo jen na chodbu? Je šance tam získat nadstandardní pokoj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
1.5.18 18:25
@janickaIII píše:
Ahoj, vite někdo jestli standardni pokoje v porodnici U Apolinare mají vlastní soc. zařízení? A jak tam probíhají návštěvy- můžou na pokoj nebo jen na chodbu? Je šance tam získat nadstandardní pokoj?

Ahoj myslím ze sprchy atd jsou společné na chodbě. O nadstandardy je tam dost zájem -Praha ale myslim že na něm už je sprcha a wc když už teda budeš mít štěstí a dostaneš se tam ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
1.5.18 18:41

@janickaIII ahoj, ano maji oboje sve, ja teda byla na dvoulůžku, ale vedle byl i jednolůžkový
Návštěva na pokoj muze, ale po dohode se spolubydlící pokud tam bude… Ale ja stejne radsi chodila na chodbu, kdyz mi prislo vice lidi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16393
1.5.18 18:43

@janickaIII Ja jsem tam byla par let zpet. Sprchy silene dve s usmudlanym zavesem pro vsechny, bohuzel jsem si nezapamatovala nazev oddeleni. Navstevy jen ne chodbe mimo. Tak jsem pri prvni prilezitosti supajdila na nadstandard. Ale pece byla skvela, doktor u porodu uzasny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1035
1.5.18 20:18

Tak před třemi lety na standardních pokojích socialka nebyla. Jen na začátku a konci chodby dvě sprchy se zavesem a myslím ze jen jeden záchod. Návštěvy jen na chodbě před oddělením. Ale to mi vyhovovalo, ze byl na pokoji klid. První jsem rodila v Podoli a na pokoji byly stále u spolulezici návštěvy. Měla jsme po císaři, byla jsem tam bez syna byl na intermediálu, musela jsem co tři hodiny odstrikavat mliko neslo to, pomáhaly mi sestřičky masirovat a odstrikavat a musela jsem si sedat zády abych měla soukromí. Měla jsem vývody z břicha a mocaku a viselo mi to u postele a necítila jsem se před cizima návštěvama moc dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
1.5.18 21:29

@semisova díky za info. Přesně kvůli soukromí se na ty návštěvy na pokojích ptám. To co popisujes by mi taky dost vadilo. Moc nerozumím proč je dnes v módě mít na sestinedeli návštěvy až na pokoji, zvlášť kdyz je více maminek pohromadě na pokoji. At zije bezpečnost, hygiena a klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
9.5.18 12:52

Já rodila u Apolináře loni koncem července, s návštěvou na pokoji musely souhlasit všechny, ale většinou když přišel pouze jeden člověk, tak byl na pokoji a když přišla celá rodina, tak se šlo na chodbu. Měly jsme mezi postelemi závěsy, tak aspoň trošku soukromí člověk měl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková