Porodnice Tábor, máte zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5548
27.9.10 22:04

Porodnice Tábor

Chtěla bych rodit v porodnici Tábor,ale nikde jsem nenašla informaci kdy se mám registrovat?Je tady někdo kdo tam rodil??Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27247
27.9.10 22:31

v Táboře se registrovat snad ani nemusíš. Můj mudr mě tam poslal v 36tt na monitor a tím jsem se zaregistrovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3096
28.9.10 13:48

Přesně tak, v Táboře se registrovat nemusíš, tím že sem tam šla na monitor také v 36tt, tak si mě tam zapsali, zavedli do počítače a pak už se nemusíš zdržovat vyplňováním papírů při samotném příjmu k porodu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
28.9.10 14:36

jj to je pravda,vyplní si s tebou před monitorem základní údaje a tím jsi tam zaregistrovaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
28.9.10 15:33

Děkuji.No já bych po minulé zkušenosti byla raději registrována,abych měla jistotu že až to na mě přijde,tak mě 100% vezmou a ne na poslední chvilku sháněla nemocnici.Chtěla jsem původně rodit v Benešově,ale tam je to to samé :think: Ale děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
2.10.10 10:27

dočetla jsem se v novinách,že maminky raději jezdí rodit jinam,protože chobvání personálu je strašné.nevyhoví rodičkámpití jen nepatrně a jednou za hodinu,rodit v leže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
2.10.10 10:29

Tak to já jsem to mělaa v Brandýse ještě horší.Za celou dobu(cca 15 hodin) mi mohl jednou přítel otřít rty mokrou žínkou :-(

Příspěvek upraven 03.10.10 v 20:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
2.10.10 14:54

já sem se taky narodila v Brandýse :lol: ale to nevím,jaké tam mamka měla problémy.-))

já sem v Ta,taky ležela.kamarádku nahnaly na záchod,že se jí zkrátí porodní cesty a až to šlo,tak se odplazila na lůžko.Pít mi taky řekly že nemám tolik,jen po doušcích,před samým porodem vůbe,prý kdyby nastaly komplikace,ale já sem si řekla o mokrou žínku a tu sem sála,takže jinak bych byla úplně grogy a pak sem měla tak sucho,že mě to pálilo ještě 2 dny a nemohla sem ani polknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
5.10.10 06:02

Tak já rodila v Táboře 2× a neměnila bych.a teď jak porodnici udělali novou je to tam super.Pití jsem měla normálně celou dobu u sebe, jediná doba kdy jsem nesměla pít tak po porodu ty dvě hodiny než mě přivezli na pokoj.
Personál jak na porodnici tak na šestinedělí úžasnej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
5.10.10 13:38

Ahojky, jsem tu na eMiminu nová a chystám se také rodit v Táboře (ačkoli už delší dobu žiju v Praze). Mě bylo řečeno, že se registrovat nemusím (jako tady v Praze hned jak dostaneš těhu průkajdu ve 14. týdnu) a stačí tam přijít v tom 36. týdnu. Takže tak to také udělám…jinak já teda slyšela na porodnici v Táboře samou chválu (od personálu přes pokoje atd…)- rodila tam ségra před rokem a moje známé z Tábora…takže to hodnocení je asi samozřejmě individuální, ale celkově má táborská porodnice velmi dobrá hodnocení - uvidíme. To, že nedávají při porodu napít sice asi nepříjemné je, ale myslím, že personál ví, proč to dělá - já osobně bych nechtěla nic riskovat, kdybych musela nakonec na operační sál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
12.10.10 10:16

každý má jiné zkušenosti.mě se tam vystřídaly 2 směny a jedna směna byla fajn a v druhé mě sprdnula sestra,jak si dovoluji na sále spát,ýže sem se mohla vyspat na pokoji a ať chodím…takže sem nemohla zamhouřit oka ,až do té doby než se směny vystřídaly…a to sem zdravotní sestra a radši sem byla zticha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
2.12.10 20:27

Registrovat se na 100% nemusíš..Já jsem v Táboře rodila letos v dubnu,sepíše se porodopis,až když jsi svým doktorem odeslána na monitor.Jinak s přístupem během porodu i po porodu,na oddělení šestinedělí jsem byla maximálně spokojená.Pití mi během porodu normálně dovolili a co se týká polohy při porodu,tak mi napolohovali lehátko,tak jak mi to bylo příjemné,tedy do polosedu,pololehu.Klidně bych tam šla rodit znova,ale už mám dvě dětičky,tak myslím,že to stačí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková