Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Chtěla bych rodit v porodnici Tábor,ale nikde jsem nenašla informaci kdy se mám registrovat?Je tady někdo kdo tam rodil??Děkuji
v Táboře se registrovat snad ani nemusíš. Můj mudr mě tam poslal v 36tt na monitor a tím jsem se zaregistrovala.
Přesně tak, v Táboře se registrovat nemusíš, tím že sem tam šla na monitor také v 36tt, tak si mě tam zapsali, zavedli do počítače a pak už se nemusíš zdržovat vyplňováním papírů při samotném příjmu k porodu ![]()
jj to je pravda,vyplní si s tebou před monitorem základní údaje a tím jsi tam zaregistrovaná.
Děkuji.No já bych po minulé zkušenosti byla raději registrována,abych měla jistotu že až to na mě přijde,tak mě 100% vezmou a ne na poslední chvilku sháněla nemocnici.Chtěla jsem původně rodit v Benešově,ale tam je to to samé
Ale děkuji
dočetla jsem se v novinách,že maminky raději jezdí rodit jinam,protože chobvání personálu je strašné.nevyhoví rodičkámpití jen nepatrně a jednou za hodinu,rodit v leže…
Tak to já jsem to mělaa v Brandýse ještě horší.Za celou dobu(cca 15 hodin) mi mohl jednou přítel otřít rty mokrou žínkou ![]()
Příspěvek upraven 03.10.10 v 20:34
já sem se taky narodila v Brandýse
ale to nevím,jaké tam mamka měla problémy.-))
já sem v Ta,taky ležela.kamarádku nahnaly na záchod,že se jí zkrátí porodní cesty a až to šlo,tak se odplazila na lůžko.Pít mi taky řekly že nemám tolik,jen po doušcích,před samým porodem vůbe,prý kdyby nastaly komplikace,ale já sem si řekla o mokrou žínku a tu sem sála,takže jinak bych byla úplně grogy a pak sem měla tak sucho,že mě to pálilo ještě 2 dny a nemohla sem ani polknout.
Tak já rodila v Táboře 2× a neměnila bych.a teď jak porodnici udělali novou je to tam super.Pití jsem měla normálně celou dobu u sebe, jediná doba kdy jsem nesměla pít tak po porodu ty dvě hodiny než mě přivezli na pokoj.
Personál jak na porodnici tak na šestinedělí úžasnej
Ahojky, jsem tu na eMiminu nová a chystám se také rodit v Táboře (ačkoli už delší dobu žiju v Praze). Mě bylo řečeno, že se registrovat nemusím (jako tady v Praze hned jak dostaneš těhu průkajdu ve 14. týdnu) a stačí tam přijít v tom 36. týdnu. Takže tak to také udělám…jinak já teda slyšela na porodnici v Táboře samou chválu (od personálu přes pokoje atd…)- rodila tam ségra před rokem a moje známé z Tábora…takže to hodnocení je asi samozřejmě individuální, ale celkově má táborská porodnice velmi dobrá hodnocení - uvidíme. To, že nedávají při porodu napít sice asi nepříjemné je, ale myslím, že personál ví, proč to dělá - já osobně bych nechtěla nic riskovat, kdybych musela nakonec na operační sál…
každý má jiné zkušenosti.mě se tam vystřídaly 2 směny a jedna směna byla fajn a v druhé mě sprdnula sestra,jak si dovoluji na sále spát,ýže sem se mohla vyspat na pokoji a ať chodím…takže sem nemohla zamhouřit oka ,až do té doby než se směny vystřídaly…a to sem zdravotní sestra a radši sem byla zticha
Registrovat se na 100% nemusíš..Já jsem v Táboře rodila letos v dubnu,sepíše se porodopis,až když jsi svým doktorem odeslána na monitor.Jinak s přístupem během porodu i po porodu,na oddělení šestinedělí jsem byla maximálně spokojená.Pití mi během porodu normálně dovolili a co se týká polohy při porodu,tak mi napolohovali lehátko,tak jak mi to bylo příjemné,tedy do polosedu,pololehu.Klidně bych tam šla rodit znova,ale už mám dvě dětičky,tak myslím,že to stačí ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.