Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
dnes jsem od kamarádky která taky rodila v Ústí slyšela samé zápory. Je to docela hrůza jak jde naše nemocnice dolů!
Tak to by mi docela zajímalo přemýšlím kde budu rodit jestli v UL nebo TP ![]()
Ahoj ja doporučuji TP je to tam supr,na Usteckou jsem neslyšela poslednu dobu nic dobreho.Ja rodila v květnu v TP a nemužu si to vynachvalit,supr personal a hezky prostředí taky.ahojky pekny dník Jaruška a Mareček
No, nevím jak ostatní, ale já si na porodnici v Ústí nad Labem vůbec nemohu stěžovat. Rodila jsem v dubnu 2010 a naprosto super přístup všech - doktorů i sester. Navíc jsem vděčná své porodní asistentce za super průběh porodu. Jinak co se pokojů týče, byla jsem na normálním i na nadstandartním (tam je to naprostá paráda, klídek, pohoda a za těch 1.000 Kč na den to stojí).
Klidně mi napište SZ, pokud by tě zajímalo něco konkrétního, ale opravdu si na tuto nemocnici nemohu stěžovat.
Tak už je to přes rok co jsem rodila v Ústí a mám z toho takové smíšené pocity, fakt asi záleží na koho tam člověk narazí. Sestřenka tady rodila před 14 dny, tak jsme zvědavá až mi řekne, jak to probíhalo u ní, ikdyž měla asi výhodu, že rodila přes den(já mám zkušenost z noci a to chtěj asi spíš lékaři odpočívat) ![]()
Já rodila v UL a další děti budu rodit jedině tam. Byla jsem spokojená jak na boxech, asistentky skvělé, sestřičky milé, tak i na šestinedělí. Samozřejmě se tam našla jedna sestra rejpalka, ale ne všichni můžou být dokonalý že?
Osobně si myslím, že negace přichází od prvorodiček, které si porod představují jak výstup na Mount Everest (vždyť je to jen kopec, tak pohoda ne?), jdou do porodnice s milionem přání, s desetistránkovým plánem porodu, očekávají spousty věcí co si kde přečetli, pak jsou z toho všeho vymlasklé, věci nejsou dle jejich představ, mnohé dokonce hysterčí a hned jsou stížnosti na světě.
Miarei píše:
Já rodila v UL a další děti budu rodit jedině tam. Byla jsem spokojená jak na boxech, asistentky skvělé, sestřičky milé, tak i na šestinedělí. Samozřejmě se tam našla jedna sestra rejpalka, ale ne všichni můžou být dokonalý že?
Osobně si myslím, že negace přichází od prvorodiček, které si porod představují jak výstup na Mount Everest (vždyť je to jen kopec, tak pohoda ne?), jdou do porodnice s milionem přání, s desetistránkovým plánem porodu, očekávají spousty věcí co si kde přečetli, pak jsou z toho všeho vymlasklé, věci nejsou dle jejich představ, mnohé dokonce hysterčí a hned jsou stížnosti na světě.
myslim že to neni tim že je někdo prvorodička nebo že má milion přání. A už vůbec bych porod nezlehčovala a nepřirovnávala ke kopci. Já měla blbý těhotenství i porod a docela jsem si to fakt vyžrala. Tak,že se bojim znovu otěhotnět. A jelikož pracuji na onkologii tak se na zdr. personál koukám jinak a fakt se mi to chováni někdy nelíbí. Ale zachránili mi tam miminko a za to budu vděčná i kdyby mě tam posílali do prd..e
motiko ne každá prvorodička má milion přání, jen některé o tom porodu mají jiné představy (viz. přirovnání ke kopci). Přítel je lékař (rodila jsem v jiné nem. než on pracuje), takže taky nemám o personálu nemocnice jen ty pozitivní představy. A k tomu tvému ne moc pěknému těhu a porodu - myslím, že podruhé může být všechno jinak ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.