Porodnice Klatovy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14
21.9.10 10:47

Porodnice Klatovy

Chtěla bych uklidnit všechny matky, co se chystají do Klatov, že tamní porodnice už je opravdu v pohodě, řekla bych že všechny problémy co tam měli už jsou pryč a já byla naprosto spokojená. Rodila jsem v květnu, a vše na jedničku. Spousta mladých doktorů, všichni velice příjemní, ochotní, sestry také. :-)

Jediné čeho bych se obávala, kdyby bylo něco s mimi, tak jde jinam na dětské, že to není u sebe, tak už aby byla ta nová budova, kde bude vše v jednom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6.11.11 11:58

No já právě nevim jestli porodnice Kt. někdo ji doporučuje a někdo zase odsuzuje… takže se nějak neumim rozhodnout… ona se má ta nová nemocnice otevírat až na jaře, ale to je už pozdě, protože termín porodu je už konec února, začátek března,tak to tak trochu prošvihnu tu novou nemocnici..... :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
27.9.12 16:25

nová nemocnice

Ahojte, snad se sem někdo jukne, nechystáte se některá do nové porodnice v Klatovech? Já váhám mezi KT a Domažlicema, páč jsem v Domažkách rodila jednou, a personál nic moc bych řekla, a na Kt porodku slyšim poslední dobou samou chválu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
27.9.12 19:42

Budu rodit na přelomu roku, taky vybírám mezi KT a DO, zatím vyhrávají Domažlice, rodila jsem tam prvního a byla spokojená. V KT jsem byla teď pár dní hospitalizovaná na gyndě na zákroku a nic moc teda.. já moc chválu teda neslyším.. max. na to, jaká bude nová nemocnice pěkná :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
313
1.10.12 09:30

Nu jdu do nové nemocnice na velký utz. asi tenhle týden, tak se tam pokoukam a poptam. Ono je asi všude něco pro a proti. Nu musim se pak teda nějak rozhodnout. Já vim, že mam vždycky tu smůlu, že zrovna trefim v kt tu horší stranu personálu. Tak kdyby jste některá rodila v Kt dřív než 3.12., dejte vědět co a jak, budu ráda za každou zkušenost. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1998
1.10.12 09:33

Ja rodila v KT..nemuzu si stezovat na nic..personal super, doktori taky, ale dole na gynde, to je katastrofa..rodila jsem v KT obe deti, syna ve 26 tydnu, dcru v terminu..ja byych volila Klatovy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
2.10.12 09:34

Já se tam byla teď nedávno ptát na 3d ultrazvuk a nevěřila jsem vlastním očím a uším :roll: Absolutní neochota, na moji otázku, v kterém týdnu mám teda přijít, mi bylo odpovězeno, že kdykoliv, že je to úplně jedno, že to nemám řešit 8o Tak jsem se pak ptala u svého doktora, ten je protočil oči, doporučil mě jinam. Jako jasně že mi ho udělají, shrábnou peníze, ale to, že třeba ve 26tt už tam toho tolik neuvidím, to už je nezajímá. Fakt jsem byla zklamaná. Ležela jsem tam minulý rok o vánocích, teda dole na gyndě - sestřičky musím pochválit, ale.. po zákroku jsem viděla doktora až druhý den 8o nikdo mě nezkontroloval, nepodal info, jak to probíhalo, jestli byly komplikace… nezájem :roll:

• Citovat
  • Upravit
1998
2.10.12 09:48

Je pravda, ze je tam takovy brylaty doktor, kolem 35 jsmeno nevim a ten je teda ochotnej, az srdce plesa..ja mela pana doktora Straku Lukase a to je andel..kazdou chvili byl na pokoji a ptal se jak se citim, co mimco, trikrat denne jsem byla na pasech a on byl vzdy u toho, ikdyz nemel sluzbu..a pan primar se taky moc hezky staral..vsude se najde nekdo, kdo stoji za,,prdlacku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
2.10.12 10:16

Jj, toho znám, u něj jsem byla na pohotovosti a je fakt, že mě vyšetřil hodně pečlivě. je to asi o náhodě, na koho natrefíš. každopádně já jsem rozhodná u pro Domažlice, i když je to dál

• Citovat
  • Upravit
1998
2.10.12 10:32

To je jasny..ja kdybych byla zas tehotna, tak se rozhodnu pro Klatovy..ale dopredu se domluvim se Strakou, aby si me vzal nastarost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
3.10.12 17:48

Já v těch Domažkách nevím nevím, porod jo v pohodě, ale pak ta péče, spíš nepéče, pro prvorodičku, prej zkuste reflex kojení, já na ní koukam??? s velkým otazníkem jak se to dělá, protočila panenky, a ukázala mi to teda. Pak si mam zkusit jestli už mi teče mlíko, věc další, jak na to že jo? Zase protočené panenky, jedinný co mi byli ochotný ukázat bez otázek je přebalování, malou mi vykoupala až jedna ochotná sestra po 2 dnech, druhou noc mi malá začala v noci pořádně brečet a nikdo nikde s pomocí, jsem si musela volat o pomoc telefonem, páč už jsem nevěděla co sní, žádná starost jak se mi daří atak. no jsem snima tam nespokojená. Byla jsem ráda, že už se vše v klidu můžu naučit doma sama po 3dnech. Teď už je člověk zkušenější, tak bych to ani tak neřešila. Ale stejně si zkusím ty Klatovy. Na UTZ. jdu příští týden, tak se pokukam na jméno dr. co mi ho bude dělat a pak na ty ozvy, a když narazím na toho pana Straku, domluvím se sním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
3.10.12 18:48

@Mauzik2 Ono ale když Straka zrovna nebude mít službu, když začneš rodit, tak je to stejně nanic, ne? Nebo už se dá objednat konkrétní doktor ke konkrétnímu porodu :think:

@Renyren já byla s péčí o mimino celkem spokojená - vykoupali mi ho každý den kolem páté hodiny, než se měnili směny. Vykoupali ho sami a bez řečí, nechtěli mě zapojovat, což jsem byla i ráda. Já bych ho pod tím kohoutkem neudržela :mrgreen: Jako prvorodičce mi ukázali komplet hygienu, přebalování… jediný co nebylo nic moc, byly oblečky pro dítě - nejsem nějak náročná, ale chyběly patentky, knoflíčky, malej byl kolikrát polonahatej - ale když si ho vzali k sobě a tam koupali, tak ho přivezli vždycky v hezkém. Dětské sestry byly takové vlažné, to máš pravdu, jedna vyloženě nepříjemná, ale kojení mi vcelku ochotně ukázala mladá sestřička, chodila za námi celou jednu její směnu, aby nás rozkojila. Dala nám klobouček, poradila rozbalit, protože u toho usínal. Ono záleží, na koho natrefíš - jak v DO, tak v KT ;)

• Citovat
  • Upravit
1998
3.10.12 21:40

No ja nevim, na me si udelal cas vzdycky..kdyz jsem tam byla na ULT ve 33 tydnu nebo kdy to bylo, tak me zacal vysetrovat dr, kterej mel sluzbu, on tam prisel uz v civilu a rekl mu, ze jsem jeho pacoska, ze si to udela sam..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pajinaaaa
30.10.12 10:31

Klatovskou porodnici můžu jen doporučit. Měla jsem z ní obavy podle dřívějších názorů, ale jsem ráda, že se syn mohl narodit právě tady. Porod musel byt vyvolaný, protože malýmu se nechtělo vůbec ven. Doktoři skvělí všichni, byla jsem pod neustálým dohledem. Sestřičky taky jsou bezvadný a dětské sestry byly taky moc ochotné. Poradily a pomohly se vším. Takže doporučuji

• Citovat
  • Upravit
313
8.11.12 12:41
@Pajinaaaa píše:
Klatovskou porodnici můžu jen doporučit. Měla jsem z ní obavy podle dřívějších názorů, ale jsem ráda, že se syn mohl narodit právě tady. Porod musel byt vyvolaný, protože malýmu se nechtělo vůbec ven. Doktoři skvělí všichni, byla jsem pod neustálým dohledem. Sestřičky taky jsou bezvadný a dětské sestry byly taky moc ochotné. Poradily a pomohly se vším. Takže doporučuji

Tak to jsem zvědavá :-D Nu a hele jsetli se můžu zeptat, co všechno jsi potřebovala, jako ten slavný seznam myslim, věcí pro sebe a mimi, já tam byla v úterý a pan dr. mi řekl, že nepotřebuju nic, což si myslim, že mě asi špatně pochopil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková