Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Obnovuji téma a chci se zeptat na porodnici v Klatovec v současné době? Maminky, které jste rodily v letošním roce, byly jste spokojené?
@jitulkak píše:
Obnovuji téma a chci se zeptat na porodnici v Klatovec v současné době? Maminky, které jste rodily v letošním roce, byly jste spokojené?
Ahoj, já teda rodila už před rokem, ale za mě vše super. Ležela jsem tam už před čtyřmi lety nějaké tři týdny a opravdu si nemohu na nic stěžovat.
Já rodila v lednu
letošního roku a za mě super, personál od doktora po uklízečku super
na mě všichni milí, když to srovnám s porodem prvním ještě ve staré nemocnici tak to ani nejde. to chování tenkrát… kdybych musela jít ještě někdy rodit ( a to už fakt ne
)vybrala bych si opět klatovy
Ahoj, zvu vas do skupinky Klatovy a okoli, Susice, Horazdovice…pridejte se ![]()
https://www.emimino.cz/…vsem-306939/?…
Ahoj maminky, mám kousek do termínu a tašku už skoro zabalenou, ale potřebuji poradit. Na netu mají napsáno že na miminko nechtějí vlhčené ubrousky, je tam napsáno nevlhčené.. co tím myslí? Mám zabalit klasické papírové ubrousky jako co jsou na stůl, nebo takovou tu krabičku s kapesníčkama
, upřímně stejně vezmu asi i ty vlhčené
@pajulinkaa píše:
Ahoj maminky, mám kousek do termínu a tašku už skoro zabalenou, ale potřebuji poradit. Na netu mají napsáno že na miminko nechtějí vlhčené ubrousky, je tam napsáno nevlhčené.. co tím myslí? Mám zabalit klasické papírové ubrousky jako co jsou na stůl, nebo takovou tu krabičku s kapesníčkama, upřímně stejně vezmu asi i ty vlhčené
Vzala bych tu krabicku s kapesnikama. Ale vzala bych i ty vhlceny. Je to tvoje miminko, tvoje volba
.
@vertunka taky jsem si myslela že to bude lepší
díky za názor ![]()
@pajulinkaa ja doporucuji tohle jako variantu prirodnich ubrousku, mam velmi dobre zkusenosti
https://www.emimino.cz/…-na-zadecky/
My jsme myli mimčo jen vodou a utiraly papirovyma ubrouskama, doma sem pak pouzivala vlhcene, ale jen chvilku, s mi pak osypala…
Ahoj, rodila jste teď některá v Klatovech? Máte nějaký tip, co si zabalit sebou do porodnice kromě toho, co mají napsáno na stránkách nemocnice?
Máte v poslední době zkušenosti s porodnicí v Klatovech?
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.