Porodnice Klatovy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
27584
7.3.17 12:39

@Zlobísek:)) tak to je supr že se ti tam líbilo a gratuluju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
31.10.17 08:40

Obnovuji téma a chci se zeptat na porodnici v Klatovec v současné době? Maminky, které jste rodily v letošním roce, byly jste spokojené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2661
31.10.17 20:04
@jitulkak píše:
Obnovuji téma a chci se zeptat na porodnici v Klatovec v současné době? Maminky, které jste rodily v letošním roce, byly jste spokojené?

Ahoj, já teda rodila už před rokem, ale za mě vše super. Ležela jsem tam už před čtyřmi lety nějaké tři týdny a opravdu si nemohu na nic stěžovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
8.11.17 11:29

Já rodila v lednu :) letošního roku a za mě super, personál od doktora po uklízečku super :palec: na mě všichni milí, když to srovnám s porodem prvním ještě ve staré nemocnici tak to ani nejde. to chování tenkrát… kdybych musela jít ještě někdy rodit ( a to už fakt ne :mrgreen: )vybrala bych si opět klatovy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
8.11.17 11:54

@Zlobísek:)) Díky za názor, taky chci jít rodit do Klatov… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
29.1.18 16:57

Ahoj, zvu vas do skupinky Klatovy a okoli, Susice, Horazdovice…pridejte se ;)
 https://www.emimino.cz/…vsem-306939/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6749
20.2.18 11:35

Ahoj maminky, mám kousek do termínu a tašku už skoro zabalenou, ale potřebuji poradit. Na netu mají napsáno že na miminko nechtějí vlhčené ubrousky, je tam napsáno nevlhčené.. co tím myslí? Mám zabalit klasické papírové ubrousky jako co jsou na stůl, nebo takovou tu krabičku s kapesníčkama :P, upřímně stejně vezmu asi i ty vlhčené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
20.2.18 11:46
@pajulinkaa píše:
Ahoj maminky, mám kousek do termínu a tašku už skoro zabalenou, ale potřebuji poradit. Na netu mají napsáno že na miminko nechtějí vlhčené ubrousky, je tam napsáno nevlhčené.. co tím myslí? Mám zabalit klasické papírové ubrousky jako co jsou na stůl, nebo takovou tu krabičku s kapesníčkama :P, upřímně stejně vezmu asi i ty vlhčené

Vzala bych tu krabicku s kapesnikama. Ale vzala bych i ty vhlceny. Je to tvoje miminko, tvoje volba :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6749
20.2.18 11:48

@vertunka taky jsem si myslela že to bude lepší ;) díky za názor :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
20.2.18 14:18

@pajulinkaa ja doporucuji tohle jako variantu prirodnich ubrousku, mam velmi dobre zkusenosti :palec: https://www.emimino.cz/…-na-zadecky/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6749
20.2.18 16:00

@Káťa19 to vůbec neznám :D mrknu se na to, díky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
21.2.18 16:29

My jsme myli mimčo jen vodou a utiraly papirovyma ubrouskama, doma sem pak pouzivala vlhcene, ale jen chvilku, s mi pak osypala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2373
29.9.20 17:02

Ahoj, rodila jste teď některá v Klatovech? Máte nějaký tip, co si zabalit sebou do porodnice kromě toho, co mají napsáno na stránkách nemocnice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
20.4.24 00:35

Recenze 2024

Máte v poslední době zkušenosti s porodnicí v Klatovech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková