Porodnice Klatovy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20
8.5.13 17:58

Renyren : mela by to byt podle vseho holcicka tak se nechame prekvapit, snad se doktor nespletl 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
8.5.13 18:01

@Ktlin1 to ja bych se odbít nenechala ;) ano cekam druhe, to prvni jsem mela taky cisarem, ale clovek to skoro po 6 letech vse zapomene :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
8.5.13 18:03
@Merrynka píše:
Renyren : mela by to byt podle vseho holcicka tak se nechame prekvapit, snad se doktor nespletl 8o

to bybyla pecka, ale určitě nespletl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
8.5.13 19:25

@Renyren ja dam pak vedet ;) ale mne by to nevadilo i kdyby to byl kluk to spis pritel by koukal 8o ten chce holcicku :lol: hlavne at je to zdraví :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
8.5.13 21:51

@Merrynka
jj přijď se pochlubit ;) nu jasný, hlavně zdravíčko malého miláčka :srdce: tatínek si zvykne, jako ten náš, kdyby náhodou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
15.5.13 13:45

Tak je to holcicka a porodnici vřele doporucuji… vse super az na stravu :roll: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
855
15.5.13 14:00

@Merrynka gratulujeme!!! no já to s hrůzou četla že se zavřela nemocniční kuchyně a bude jen studená, je to pravda? rodit tam jdu za dva měsíce :dance: ještě se zeptám - co mají na seznamu potřeb v klatovské porodnici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
15.5.13 14:03

Nu stravu vozi ze Srakonic, obedy jsou teple ale snidane a vecere studene… no hnus :jazyk: jinak co mas presne namysli ty potreby? pro tebe a miminko? jestli jsem dobre pochopila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
855
15.5.13 14:07

@Merrynka ajeje… ale kdyby mi tam manžel jídlo přivezl.. řeknou mi něco? to bude radost, ty sis tam ještě poležela asi dýl viď.. jojo, nějaký seznam do porodnice pro mimčo a mámu :kytka: chtěla jsem si začít připravovat tašku, ale nevím, co do ní a jestli mi seznam dají v porodnici nebo u doktorky, ačkoli jezdím až do Plzně a nevím, jestli to má každá porodka stejně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
15.5.13 18:07

@Merrynka
tak velká gratulace, noo strava stojí z h…o ve všech nemocnicích :lol: ale hlad tě donutí :P ze Strakonic :lol: :lol: jako yb poblíž nebyla jiná jídelna a to se vyplatí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
15.5.13 18:12

@nikina3
seznam ti asik nikde nedají, mě bylo řečeno, že nepotřebuji nic :lol: takže samo, župan, košilky, pantofle, ponožky, ručníky, 1ráz. kalhotky, hygienu, a na mimíska si můžeš vzít co chceš, jako myslim oblečko, ale nemusíš. mažel ti může dovézt cokoli. jen nevím jak se budou tvářit, když tam nebudeš jíst, ale myslim, že stačí se jen domluvit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
855
15.5.13 20:46

@Renyren díky ;)) já jsem chtěla vědět, jestli vyžadují něco navíc a co všechno tam jsou ochotní poskytnout ( jestli mám brát třeba balík plen, jak pro mě, tak pro malýho :mrgreen: ) jíst tam určitě chci, ale myslela jsem to tak, že k mé nenažranosti jestli si tam můžu donést i něco navíc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
15.5.13 20:50

@nikina3
Pleny pro oba mají a dají(ale pozor na tmavovlasou mikádo, postarší, vyzáblou, snědší sestřičku, ta je schopná zdeptat člověka, že by si je přinesl i sám :lol:, ale nedej se! ) :mrgreen: jasně, že ti může přinést něco navíc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
16.5.13 14:27

Plenky na mimco tam jsou i vlozky i obleceni, ale ja mela obleceni svoje :) jinak klasika… aspon 3 noční kosile, ja je po cisari kazdopadne vyuzila a snesla bych vic :think:,prezuvky, hygienicke potreby, župan jsem vubec nevyuzila :) piti, neco k jidlu, lednicka je na pokoji, aspon mi meli, prinejhorsim tam je kuchynka ;) na mimco nepotrebujes opravdu nic, vse dostanes… nevim mozna neco na cteni atd. ja to teda u te moji steklinky nemela cas :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
855
24.5.13 06:28

Holky ještě bych se ráda zeptala - všude se klatovksá porodnice honosí titulem baby friendly hospital, ale je tomu opravdu tak, pokud se nevyskytnou nějaké komplikace? Zajímá mě opravdu jen fakt, zda-li pokládají miminko na břicho okamžitě bez očištění, jestli dodržují dvouhodinový kontakt po porodu a možnost přiložení už na sále. Díky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková