Porodnice Klatovy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27708
22.12.16 19:08

@Adrasteia tak to jsi mě uklidnila :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
22.12.16 21:12

Já když jsem rodila, tak měla službu doktorka Haasova a ta je senzační :kytka: Na druhém boxu rodil primář Kuneš, odbíhal ke mně, po porodu mi přišel pogratulovat. A celé 4 dny po porodu mě chodil kontrolovat. Podle mě je to odborník na svým místě. Rodila jsem už druhé dítě a další neplánujeme, ale kdybych měla jít znovu rodit, tak půjdu ráda k němu. Podle mě je pečlivý a jen tak nic nenechá náhodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2692
22.12.16 21:17
@Adrasteia píše:
Já právě taky ne, ale zrovna s ním jsem problém nikdy neměla, naopak mi připadá vtipný. Ale dobrý lékař je, o tom žádná. ;)

Mam stejný názor. Byla jsem s ním moc spokojená. Jako primář má přirozenou autoritu, proto možná někomu může přijít trochu arogantní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27708
23.12.16 06:01

@zuzukobylka @Elísek22 holky moc děkuju hlavně že je pečlivý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27708
18.1.17 15:27

Tak holky u pana doktora jsem byla 2× a fakt se mi líbí, je pečlivý a rychlý a vše vysvětluje takže jsem ráda, že tam chodím.
Jen by mě ještě zajímalo velký ultrazvuk dělá taky? A nebo někam posílá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
23.1.17 09:12

Ahoj holky chtela sem se zeptat jakt o probiha kdyz vyvolavaj porod? je tam chlap hned od zacatku? nebo ho posilaj domu? ted sou tam navic zakazane navstevy tak ani nevim jestli u porodu byt muze :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27708
23.1.17 10:50

@Zlobísek:)) to nevím, ale doufám, že někdo odpoví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
23.1.17 11:18
@ka2ka píše:
@Zlobísek:)) to nevím, ale doufám, že někdo odpoví

No každopádně se ve čt dozvim co a jak :mrgreen: a jestli budu mit silu a pristup na net, tak se ozvu, a kdy mate termin vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27708
23.1.17 11:20

@Zlobísek:)) já v červnu, ale chodím tam do rizikový, nevíš jak je to tam s velkým uz? dělají v nemocnici nebo někam posílají?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
23.1.17 11:38

@ka2ka ty jo to nevim, ja chodilake sv ymu az do 38tt a pak sem tam chodila na pasy, ale maj tam i 3d ultrazvuk co sem zahlidla v te ambulanci, ale je tam pan doktor straka a ten ma na to papir, ja chodila bezne do susice a na velkej sem jela do plzne a tam prave ho dela i pan doktor, takze jasi myslim ze by ho v klatovech udelat mohli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27708
23.1.17 11:45

@Zlobísek:)) tak ho možná budou dělat tam no uvidím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
7.3.17 12:19

@ka2ka tak změna planu, naše princezna se vyloupla den pred vyvolavackou :mrgreen: si sama urcila kdy prijde na svet :mrgreen: ale zas to bylo rychle za 2,5h byla venku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27708
7.3.17 12:23

@Zlobísek:)) tak to je skvělý to moc gratuluju :lol: a jak se ti líbilo na šestinedělí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27708
7.3.17 12:24

@Zlobísek:)) a kolikátého se narodila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
7.3.17 12:27

@ka2ka tam to bylo fajn, vsichni byli moc mili, byla sem tam tedy jen ctyry dny, akorat mi vadilo ze byly zakazany navstevy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková