Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Já když jsem rodila, tak měla službu doktorka Haasova a ta je senzační
Na druhém boxu rodil primář Kuneš, odbíhal ke mně, po porodu mi přišel pogratulovat. A celé 4 dny po porodu mě chodil kontrolovat. Podle mě je to odborník na svým místě. Rodila jsem už druhé dítě a další neplánujeme, ale kdybych měla jít znovu rodit, tak půjdu ráda k němu. Podle mě je pečlivý a jen tak nic nenechá náhodě.
@Adrasteia píše:
Já právě taky ne, ale zrovna s ním jsem problém nikdy neměla, naopak mi připadá vtipný. Ale dobrý lékař je, o tom žádná.
Mam stejný názor. Byla jsem s ním moc spokojená. Jako primář má přirozenou autoritu, proto možná někomu může přijít trochu arogantní.
@zuzukobylka @Elísek22 holky moc děkuju hlavně že je pečlivý
Tak holky u pana doktora jsem byla 2× a fakt se mi líbí, je pečlivý a rychlý a vše vysvětluje takže jsem ráda, že tam chodím.
Jen by mě ještě zajímalo velký ultrazvuk dělá taky? A nebo někam posílá?
Ahoj holky chtela sem se zeptat jakt o probiha kdyz vyvolavaj porod? je tam chlap hned od zacatku? nebo ho posilaj domu? ted sou tam navic zakazane navstevy tak ani nevim jestli u porodu byt muze ![]()
@ka2ka píše:
@Zlobísek:)) to nevím, ale doufám, že někdo odpoví
No každopádně se ve čt dozvim co a jak
a jestli budu mit silu a pristup na net, tak se ozvu, a kdy mate termin vy?
@Zlobísek:)) já v červnu, ale chodím tam do rizikový, nevíš jak je to tam s velkým uz? dělají v nemocnici nebo někam posílají?
@ka2ka ty jo to nevim, ja chodilake sv ymu az do 38tt a pak sem tam chodila na pasy, ale maj tam i 3d ultrazvuk co sem zahlidla v te ambulanci, ale je tam pan doktor straka a ten ma na to papir, ja chodila bezne do susice a na velkej sem jela do plzne a tam prave ho dela i pan doktor, takze jasi myslim ze by ho v klatovech udelat mohli
@ka2ka tak změna planu, naše princezna se vyloupla den pred vyvolavackou
si sama urcila kdy prijde na svet
ale zas to bylo rychle za 2,5h byla venku ![]()
@Zlobísek:)) tak to je skvělý to moc gratuluju
a jak se ti líbilo na šestinedělí?
@ka2ka tam to bylo fajn, vsichni byli moc mili, byla sem tam tedy jen ctyry dny, akorat mi vadilo ze byly zakazany navstevy
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.