Porodnice Klatovy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3347
10.12.12 13:49
@Nelousik píše:
Holky prosím napište někdo at vím alespoň trochu do čeho jdu :)

takz mi v kt vyvolávali porod a za dvě hodky od tablety bylo po všem :o) na sále jsem byla dohromady 10 min a přítel tam byl se mnou. neboj se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
10.12.12 14:43
@Mauzik2 píše:
@petulax ja uz porodila pred 10 mesici, skoro pred 11 :-) ale mam tady kamaradku Petu co ceka ted v prosinci..nejsi to ty? nemas uz syna Tomaska?

Ahoj, nemam, to musí být někdo jiný :D A rodila jsi v Klatovech jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
10.12.12 14:55
:cert:

Příspěvek upraven 16.12.12 v 15:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
10.12.12 15:49

@petulax
mažuuuu :lol:

Příspěvek upraven 15.12.12 v 18:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1998
10.12.12 17:44

@petulax jj rodila, dvakrat..poprve v roce 2006 v 26 tydnu, syn mel 800g a 40 cm a ted pred necelym rokem…ani tehdy, ani ted jsem si nemohla na nic ztezovat..
jinak u prvniho porodu muz nebyl, tady ze Susice me vcezli sanitou a jemu rekli, ze bud budu v KT nebo v Plzni, podle situace, takze az kdyz jsem mu ja volala v noci po probuzeni, ze jsem v Kt vedel, co je s nama,..u dverky byl u porodu a bylo to pro me mnohem snazsi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
10.12.12 18:15
:mavam: :mavam: :mavam:

Příspěvek upraven 16.12.12 v 15:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
10.12.12 18:22
@Mauzik2 píše:
@petulax jj rodila, dvakrat..poprve v roce 2006 v 26 tydnu, syn mel 800g a 40 cm a ted pred necelym rokem…ani tehdy, ani ted jsem si nemohla na nic ztezovat..
jinak u prvniho porodu muz nebyl, tady ze Susice me vcezli sanitou a jemu rekli, ze bud budu v KT nebo v Plzni, podle situace, takze az kdyz jsem mu ja volala v noci po probuzeni, ze jsem v Kt vedel, co je s nama,..u dverky byl u porodu a bylo to pro me mnohem snazsi..

Ahoj :mavam:
Ty brďo to jsi to první měla docela dost brzo. A to si tě teda nechali v KT i když se malej narodil ve 26. týdnu? Já myslela, že to lifrujou rovnou na PLzeň. Jak jsi přišla na to, že rodíš v tom 26. týdnu? Promiň že se tak blbě ptam, ale jsem z toho trošku v šoku. Asi bych si myslela, že to je planej poplach, pokud bymi nepraskla voda. To musel být brouček malinkej. Jakpak si Vás tam dlouho nechali? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1998
11.12.12 10:50

@petulax no praskla mi voda, takze se nedalo uz nic delat..ja zustala v KT po akutni sekci a pro malyho si prijeli z Plzne, cekali uz na sale, ani jsem malyho nevidela, az po 7 dnech..kdyz me pustili ze spitlu, pak jsme byli pul roku v Pzni na neonatologickym..malej na tom byl zle..mam fotky na profilu, pridam si te do pratel..muzes kouknout :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
11.12.12 12:30

@Mauzik2
No tak to je mazec, to si neumim a snad ani nechci představit, že by mi malýho odvezli hned po porodu a já ho týden neviděla. Muselo to být pro tebe strašně těžký. Hlavně to musel být asi docela šok v tom 26 týdnu co? A druhý mimi jsi měla normálně v termínu? Asi se moc vyptávam co? Ale neumim si to vůbec představit. Doufam, že je malej už v pořádku. Přidala jsem si tě do přátel, jen nevim jestli správně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
11.12.12 12:34

@petulax
mažuuuu :lol:

Příspěvek upraven 15.12.12 v 18:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
11.12.12 12:39

@Mauzik2
Ahoj, koukam že sis pěkně užila první porod, no ale hlavně, že to malej krásně zvládl. Je to až neuvěřitlné, že v dnešní době se dá zachránit i tak malé miminečko, jedině dobře :hug:
A jak byl veliký, tak do ručky ne? No já jsem taky zvědavka. Ale taky si to nedokážu představit. Člověk musí mít hodně síly, aby tohle všechno zvládnul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
11.12.12 13:04

Papa

Příspěvek upraven 16.12.12 v 15:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1998
11.12.12 14:05

No vezmi si pytlik soli, usyp 200 gramu a zbytek pytliku si dej do dlane..to je presny..ted uz je malymu 6 lt, sice nejaky potize ma, ale neni to nic tragickeho (hur mluvi, ma spatnou motoriku prstu, pouziva jen ukazovak, palec a prostredik, takze na psani je to spatne..ted mame odklad a pristi rok uvidime :-) jinka v klatovskem deniku je Nela..uz porodila..krasny miminko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
11.12.12 14:41

No to musel být fakt malinkatej. Sice jsou určitě ty věci, který mu zůstaly nepříjemný, ale četla jsem příběhy, který dopadly mnohem hůř. A co tak dostal odklad, škola mu neuteče… ještě se bude v životě dlouho učit. Alespoň si prodlouží mládí :) Jiný maminy, a neni jich málo, ten odklad chtějí a víceméně ho ani nepotřebujou. Na druhou stranu, je fakt úžasný jak už dnes dokážou takovýho drobečka zachránit. Paráda a klobouk dolů! :palec:
Myslela jsem si, že je to ona. Tak to dobře dopadlo, pustili tam i manžela, jak tam píšou :D Jééé už abych toho broučka taky měla u sebe. Samozřejmě až dozraje jeho čas!!! PS: už jsem se tam dostala a viděla jsem toho tvýho broučka. Fakt malinkatej šmoulíček…
Tak papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
11.12.12 15:02

@petulax
mažuuuu :palec:

Příspěvek upraven 15.12.12 v 18:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková