Porodnice Klatovy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Pajinaaaa
11.11.12 16:40

No, tam fakt nic nepotřebuješ…Dají ti téměř vše. Pro miminko- potřebuješ jen věci na odjezd domů. Jinak vše tam ají jejich a to včetně plen! Já tam nedala ani jednu svoji plenu za celou tu dobu, což si myslím, že je super. Tebe hned navlečou do nemocniční košile, vložky tam byly taky, takže podle potřeby jsme si je na chodbě vzaly. Nu jinak, jasný vem zubní pastu a měla jsem sprchový gel a deodorant :mrgreen: ale s tím sprcháčem jsem stejně jen ty horní partie těla. Ono dole si to chladíš jen studenou sprchou, viď…Jooo a županek jsem si vzala + jednorázový kalhotky, doporučuju z lékárny, ta mi prodaly ty krataskový, když jsem jich kupovala v drogérce, tak měly jen ty klasické, ale z těch mi vložky věčně vyklouzávaly :roll:. Takže měl pan doktor dá se říct pravdu :). Nu, tak jsem ráda, že jsem nejela do Domažlic, mi to tak nějak, rozmluvila doktorka :lol: V Klatovech právě jsou u tebe pořád, když ti začne mimi plakat a chviličku pláče, tak hned tam máš sestřičky, s kojením taky pomůžou, vysvětlí, ukážou. Když jsme přijeli domů, tak se mi po tom prostředí stýskalo, a po jídle taky, bylo to jak ve výkrmně :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
1998
11.11.12 17:03

To je pravda, jidlo je tam dobry..me nabozeli i to, ze na noc si malou vezmou a budou mi ji nosit jen na jidlo az se probudi..ne kazde tri hodiny, ale jak si reklo mimco..takze treba ve 22 si vzali malou, prisli ve 3 a pak v 6..to bylo taky super..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pajinaaaa
12.11.12 12:14

Jj, já teda měla malýho pořád u sebe, akorát první noc ho vzaly k sobe, protože bych to asi vážně nedala, byla jsem na odpadnutí. Ale potom už jsem ho měla pořád na pokoji. Jsem se na něj nemohla vynadívat :srdce:

• Citovat
  • Upravit
313
12.11.12 12:25
@Pajinaaaa píše:
No, tam fakt nic nepotřebuješ…Dají ti téměř vše. Pro miminko- potřebuješ jen věci na odjezd domů. Jinak vše tam ají jejich a to včetně plen! Já tam nedala ani jednu svoji plenu za celou tu dobu, což si myslím, že je super. Tebe hned navlečou do nemocniční košile, vložky tam byly taky, takže podle potřeby jsme si je na chodbě vzaly. Nu jinak, jasný vem zubní pastu a měla jsem sprchový gel a deodorant :mrgreen: ale s tím sprcháčem jsem stejně jen ty horní partie těla. Ono dole si to chladíš jen studenou sprchou, viď…Jooo a županek jsem si vzala + jednorázový kalhotky, doporučuju z lékárny, ta mi prodaly ty krataskový, když jsem jich kupovala v drogérce, tak měly jen ty klasické, ale z těch mi vložky věčně vyklouzávaly :roll:. Takže měl pan doktor dá se říct pravdu :). Nu, tak jsem ráda, že jsem nejela do Domažlic, mi to tak nějak, rozmluvila doktorka :lol: V Klatovech právě jsou u tebe pořád, když ti začne mimi plakat a chviličku pláče, tak hned tam máš sestřičky, s kojením taky pomůžou, vysvětlí, ukážou. Když jsme přijeli domů, tak se mi po tom prostředí stýskalo, a po jídle taky, bylo to jak ve výkrmně :potlesk:

Task fajn, děkuji moc za informaci :potlesk: já už mám nakoupeno, plnou tašku, tak můžu půlku věcí nechat doma, a asi i pantoflíky s sebou ne? Jinak moc gratuluji ke chlapečkovi, sic drobet dýl ale přeci, ať dělá samou radost. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
12.11.12 12:29
@Pajinaaaa píše:
Jj, já teda měla malýho pořád u sebe, akorát první noc ho vzaly k sobe, protože bych to asi vážně nedala, byla jsem na odpadnutí. Ale potom už jsem ho měla pořád na pokoji. Jsem se na něj nemohla vynadívat :srdce:

Hele já tohle z těch Domažek opravdu neznám :,( tak budu jen a jen doufat, že se o nás dobře psotarají. Nu už abych tohe všechno měla za sebou, těším se na miminko stráášně mooc zase :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pajinaaaa
12.11.12 12:59

A kdy že máš termín? :D ať vám to dobře dopadne. Tam budeš mít péči skvělou, pak dej hlavně vědět jestli jsme měly pravdu 8), jo pantofle taky. Jestli chceš nějakou knížku na čtení bo časopisy tak taky, ale já si tam spíš četla ty jejich brožurky co jsou k dětem :)

• Citovat
  • Upravit
313
12.11.12 14:21

Termínek je 3.-10.12. sice rodím každý den, ale to je jen poplach :D do toho mi přišly nějaké problémy se zádama, tak su zvědavá, jestli se toho do porodu zbavim, páč jsem při prvním křížáky měla dost silný a jestli mi do toho bude řvát tahle bolest co mám, tak asi umřu :zed: děkuji snad to bude vše nad moe očekávání :mavam: taky asik budu číst ty brožurky, pamatuju si prd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12689
23.11.12 18:04

Ahoj, trošku jste mě nahlodaly. Vždycky jsem slyšela, že hlavně ne klatovska nemocnice a tak jsem byla připravená rodit v Plzni. Teď si říkám, jestli ty Klatovy přeci jen nezkusit. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
23.11.12 18:10

@Pinac
cca do 14dnů, sem popíšu mé zážitky :lol: jinak jsem zatím byla na ambulanci na ozvičkách, a jako sestřičky úplně super, milé, pečlivé, usměvavé, no prostě tak jak to má být. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12689
23.11.12 18:16

To budes hodná. Já mám termin az v březnu, takže jestli všechno půjde dobre, mám furu času. A je potreba se tam nějak extra registrovat?, asi ne, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
23.11.12 18:52

@Pinac
nn není třeba :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pajinaaaa
23.11.12 20:35

Reny: To jsi mi připomněla, jak jsem tam jednou ležela při těch ozvách na posteli a strašně se mi chtělo spát. Tak jsem pak sestřičce povídala, že bych se tam dobře vyspala :D a ona že tam se nespí, ale rodí, tak jse se tou zasmála, ale pak když přišlo na věc, tak mi úsměv nějak došel :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Rnyren
24.11.12 09:41
@Pajinaaaa píše:
Reny: To jsi mi připomněla, jak jsem tam jednou ležela při těch ozvách na posteli a strašně se mi chtělo spát. Tak jsem pak sestřičce povídala, že bych se tam dobře vyspala :D a ona že tam se nespí, ale rodí, tak jse se tou zasmála, ale pak když přišlo na věc, tak mi úsměv nějak došel :mrgreen:
:lol: no to věřim, pak už do smíchu opravdu není :zed: už se těšim až tobdu mít afkt za sebou, a držet toho našeho drobka v náruči :srdce:
  • Citovat
  • Upravit
petulax
30.11.12 18:26

Ahoj holky, tak já se chystám taky rodit v Klatovech. Prvního drobka jsem rodila v Domažlicích a co se týče personálu, nic moc teda. Musím přiznat, že v Klatovech jsem ležela 14 dní před prvním porodem a kromě jedné paní doktorky která mě přijímala, tam byli všichni děsně ochotný a příjemný. Pořád mě kontrolovali a ptali se jak mi je, fakt super. Budu ráda za každou info jak to tam vypadá teď.

• Citovat
  • Upravit
313
30.11.12 19:05
@petulax píše:
Ahoj holky, tak já se chystám taky rodit v Klatovech. Prvního drobka jsem rodila v Domažlicích a co se týče personálu, nic moc teda. Musím přiznat, že v Klatovech jsem ležela 14 dní před prvním porodem a kromě jedné paní doktorky která mě přijímala, tam byli všichni děsně ochotný a příjemný. Pořád mě kontrolovali a ptali se jak mi je, fakt super. Budu ráda za každou info jak to tam vypadá teď.

Tak to máme stejné zkušenosti s Domažkama, a kdypak rodíš? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková