Porodnice Klatovy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
313
6.12.12 16:38
@Nelousik píše:
Tak se třeba potkáme :) já osobně asi odjedu dnes začali kontrakce asi po 10 minutách tak se to snažím hlídat a vydržet ještě doma:):)

supééér, tak držím moc pěstičky, jj drž se co nejdýl doma, je to lepší. :palec: no možná že se potkáme… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
6.12.12 17:56

Ty jo holky já vam tak závidim :D Už se Vám to tak blíží, to je paráda.
Nelousik taky si mě dost pobavila…ale předpokládam, že když tohle píšu tak už možná rodíš :D Držim pěsti ať to všechno dobře dopadne!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nelousik
6.12.12 18:04

Holky ještě jsem doma kontrakce po 5 min :):) vůbec se mi tam nechce, ale asi už pojedem :)

• Citovat
  • Upravit
40
6.12.12 18:11

@Renyren
Ahoj Renyren,
tak jak to u Vás včera proběhlo? U nás nad očekávání dobře. Malej neplakal, ale byl pěkně vybobkovanej. Účel to splnilo. Včera i dneska seká latinu. Jsem trochu potvora a jakmile neudělá něco co včera slíbil, tak volam čertům a je po mým :D Drsný co? Ale bohužel jinak jeho poslušnosti nedosáhnu!
S tou školkou to máš fakt super. Myslim, že ti jí vezmou, nevim sice jak to u Vás funguje, ale tady jezdí ze Sušice maminky dávat děti do 10 -15 km vzdálených vesnic do školky, pokud chtějí jít do práce, nebo prostě ho tam upíchnout.
Jinak jela jsem rodit do Domažlic protože se mi v KT nelíbilo. Ležela jsem tam 3 týdny před porodem a byla jsem na 4 lůžáku, sociální zařízení na druhým konci chodby bylo tak hrozný, že jsem chtěla co nejdřív domů. Nejsem žádná fiflena, ale při představě jak budu po porodu chodit tam… jsem to prostě nedala. Pak jsem toho ale litovala, protože v Klatovech byli fakt super doktoři, sestry a fakt si mě pořád všímali, kontrolovali, a byl to uplně jiný přístup než v těch Domažlicích, kde si mě za celý den skoro nikdo nevšiml. A když jsem tam poprosila sestru, jestli by mi píchla fraxiparin tak na mě koukala proč si to nepíchnu sama. Jenže to člověk bohužel dopředu neví!
No vidíš jak je svět malej, tak až někdy přijedeš do Sušice tak můžeme vyrazit s kočárkama :D
Tak se zatím mějte pěkně holky a pěkně odpočívejte, já teď dopekla pracny a jsem uplně k. o. :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
6.12.12 18:19
@Nelousik píše:
Holky ještě jsem doma kontrakce po 5 min :):) vůbec se mi tam nechce, ale asi už pojedem :)

No tak doufam, že to nemáš daleko do porodnice :D Já bych moc nečekala venku to klouže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
7.12.12 12:17

@petulax
Ahojkýýý :mavam:
tak Nelousik už to má nejspíš za sebou se má holka. U mě pořád žádný nic, tak snad nebudu přenášet :P
U nás Mikulda taky v pohodě, malá sic byla vyjukaná, hlavně jí zajímali čerti a an mikuldu úplně peděla, na písničku, ktreou nám všem hezky zazpívala úplně zapomněla, tak jí docela trvalo než zazpívala, ale s maminky pomocí. Nebuj se taky tak nějak když zazlobí pohorozim, tak je pak na chvilku klid, drsný mi to nepřijde. :lol:
Nu já doufam že tam nějaké místo ještě mají, u vás vim nu že to stojí za prd, to už je pak fakt lepší nechat to dítě doma, než jezdit někam kamsi. Já to neřešim, mě je to fuk uď vemou nebo nevemou, halvu si z toho dělat nebudu, doma jsem, tak nač se jí zbavovat.
S těma Domažkama to je peklo fakt, a neuvěřitelné, stim fraxíkem jsi mě dostala, já to tak měla úplně stejně, taky si pícháš jo? Já jsem te´d už na clexanu, a už se těšim až budu mít po, musela jsem si píchat obě těhu celý těhu, děs a běs. :P
To ti závidím s pečením, máš ještě na to sílu, já se na to letos vyprdla, už neni sil :oops: tak si to příští rok vynahradim. jooo odpčívala bych ráda, kdyby to šloooo, jsem sic jak mátonoha, ale jak si lehnu tak jen ležim a čučim, takže radši něco po chvilkách dělam.
tak ju, až by byla cesta tam k vám, zajedem na prodjížďku. ;)
Taky se mějet moc fajně a opatrujte se. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
7.12.12 12:51

@Renyren
Ahoj :mavam:
Já bych brala kdyby čerti chodili tak 4 x do roka aby malej nezapomněl co jim nasliboval, zatim si to pamatuje, ale nevěřim tomu, že by mu to dlouho vydrželo. To je malá šikulka, že z ní vůbec něco vypadlo i když s tvojí pomocí.
Já jsem taky první těhu byla na Fraxiparinu a teď jsem dostala Clexane.Ale sama si to prostě nedokážu píchnout, píchá mi to manžel. Obdivuju všechny, kdo to dokážou sami. Ale vždycky to mam 2 měsíce před porodem a v šestinedělí. To ti nezávidim, že pícháš celý těhu. Musíš mít břicho samou bouli co? Včera jsme napíchli žílu a já se nemohla skoro hnout jak mě bolel celej bok :,(
Taky se těšim až to píchání bude za mnou. Ale zase si říkam, že to nedělam jen pro sebe… Prosim tě máš na tý jehle taky kapičku toho clexane??? Já uplně na každý nevim jestli něco nedělam blbě, prý by to být nemělo!!!
Prosim tě ty se na pečení vyprdni, ty už jen odpočívej a těš se na mimíska, určo to bude každým dnem. Já mam ještě 2 měsíce, tak mam ještě nárok, i když vytahovat ty plechy s tim pupkem neni nic moc! Navíc malej mi to ujídá přímo z plechu, takže mi to ani do vánoc nevydrží.
Taky jsem si říkala, že když mi ho nevemou tak mi to zas tak vadit nebude, alespoň mi k mimču nebude tahat ty školkový nemoci :lol:
Spíš bych chtěla aby byl mezi dětma a ne chudák pořád se mnou.
Měj se krásně a držim pěsti. Nelousíkovi závidim, určo už porodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
7.12.12 19:23

@petulax
U nás pak chodí klekánice, která odnáší děti do pytle, když něchtějí spinkat. To jsme zavedli, páč dostat malou do postele do 20h. byl nadliský výkon. Teď už je to lepší, ale né pořád ončo, páč máme společné spaní všichni dohromady a ještě tam kukam na tv, hlavně večer. Ložnice je zatim v rekonstrukci, tak už se těšim, až budou děti ve svým a my taky.
No byla malá hrdinka tady jak zazpívá, a pak takhle zklamala :lol: ale neva, bylo to poprvé a až bude větší půjde to stopro snáz. Prdelína jedna :)
No jako byl to pro mě velký šok, když jsem zjistila, že si to musim píchat a ještě sama, páč můj manžel je na tohle srágorka, tak jsem se prostě obrnila a dokázala to. Při prvnímpíchanci jsem se přemlouvala celý den. Pak už to šlo samo. Ale píchat si něco většího s větší jehlou, to bych asi nedala. Nu samou bouli spíš teda mega modřiny ty jsem měla při začátku těhu, než se mi zvětšilo bříško, páč právě ty žíly nebyly vidět a dělala jsem chybu tu, že jsem nezapíchla a nezmáčkla, ale než jsem zmáčkla tak jsem vždy neohraaně sjela jehlou nahoru a dolu, to se pak ty žíly propíchnout hned, tak na to pozor kdyžtak. Teď už vdidim krásně kudy žíla vede, tak se jim vyhýbam. Ne nemyslim si že by to mělo být špatně ta kapka, ono když odendáš ten kryt, tak se to jakoby vysaje, v letáku to je i mam pocit psaný, že se objeví malá kapička, tak tu jen odklepnu a píchám. Nejhorší jsou ty injekce, který maj ztupenou špičku, :cert: to tady pak skáču bolestí. :roll:
A copak jsi měla že si musíš píchat? Nebo jen ta mutace? Já si prožila embolii a i trombózu, tak proto to musim aplikovat už od začátku :roll:
No však, jsem se na to pečení z vysoka, manžel už zaúkoloval tchýni, ať něco přihodí, takže asi tak :lol: vyčůranost musí být. Tak to je malý šikulka, že už takhle mamince odebírá rovnou z plechu, tak to má cukrovíčko maminka moc dobroučký :lol: tak to vem tak, že aspoň tolika nestloustnete :lol: když nebude nic :mrgreen:
Nu já právě malou nechala doma kůli těm nemocem, aby mi je netahala na mimínko, jinak ona by strašně ráda mezi děti chuděrka moje, ale musí to hold ještě vydržet nu. Musí si vystačit s maminkou a pak i se sestřičkou. A když to pak dobře dopadne, tak mezi ně půjde. A etrpí mi na žádný choroby, tak uvidíme snad je dobře imunolizovaná. My jsme takový domácí puťky, jsem tu na vsi náplava a nikoho tu neznáme, tak tu žijem sami pro sebe a občas nějaká ta návštěvka známých, kteří žijou drobet dál. Taky se mějte moc krásně, děkuji, a hezký víkendík přeji. :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
7.12.12 20:52

@Renyren
Tak to s tim spaním máte uplně stejný jako u nás. My teda zatim spíme všichni v jedný ložnici, ale od Vánoc mám v plánu malýho přesunout do svýho pokojíku. A vzhledem k tomu, že každý večer je to divadlo, slzy, vztek, čurat, kakat, pít, a znovu dokola… tak si myslim, že to bude ještě zajímavý. :D
To víš, byla z těch čertů a z Mikuláše chuděra určitě tak vyděšená… to se nedivim, že si ji musela pomáhat. S tou klekánicí to zkusim, ale zatim ještě zabírají ty čerti, tak až ten strach opadne tak budu muset najít něco nového. Ale stejně je to šmudla, i když mě kolikrát denně tak vytočí, pořád bych ho okusovala…kdyby se teda nechal. :hug: Snad to druhý mimčo bude trochu mazlivější!
Pícham si kvůli mutaci, přesně tak. Měli jme v rodině trombózu a díky tomu na to přišli. Ale jsem ráda, že to tak dopadlo, vim o spoustě případů, kdy o tom holky nevěděli a stal se pak pěknej průšvih :(
I když si říkam, že jsem ze třech dětí a máma o tom celý život nevěděla a nikdy žádný problém, asi je to fakt náhoda.
Ty, to jsi si teda asi užila embolii i trombózu, to je teda mazec. V kolika letech jsi to prosim tě měla? A bereš i něco mimo těhotenství na ředění? Kampak jezdíš na hematologii? Já do KT.
No já tě s tim píchámim obdivuju, já bych to fakt nedela, jsem děsnej srab, nedokážu si píchnout ani puchýř :D
No já když jsem říkala doktorce, že tam tu kapku mam pokaždý tak mi říkala že to neopatrně vyndavam…jsem si připadala blázen?! :roll: Dělam to tak opatrně jak to jde.
No dneska mi ani to cukroví nepřipomínej pekla jsem vanilkový rohlíčky a ten plech se mi slil do 10 velkých rohlíků :,(…ale prej chutnají výborně, oni to kluci spasou, ale podruhý už to pokoušet nebudu!
Buď v klidu, my jsme doma taky furt spolu sami. Až bych kolikrát řekla, že začíná mluvit jako já :D Občas v létě vyrazíme s nějakou kamarádkou s dětma, ale teď přes zimu a obzvlášť poslední dobou jsme spolu fakt od rána do večera samotinký!
Když tak po sobě přečítam ty zprávy, tak pěkně degeneruju v češtině :D Tak si těch mých hrubek moc nevšímej :roll:
Taky Vám přeji pěkný víkend, a kdyby si nepsala tak je to jasný, budu Vás hledat v Klatovsku :lol:
Papapa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
8.12.12 15:24

:mavam: Ahojky, tak stále nic :cert:
Nu ono už je to třeba učit ty smráďata dřív aby chrněli sami :lol: Ale abych pravdu řekla, mě to nějak něpřekáží, budou časy kdy jim právě nebudem stát pomalu ani za pusu, tak si to radši ještě pár let užiju. Stejnak, odsuneme je do pokojíku a vidim jak jsou u náš pečený vařený :lol:
Naše malá mazlivá je, kord když má jít právě do hajan, vyčůránek malej, to slyšíš jen mazlit mazlit, pak začně dělat kraviny a když už řeknu dooost, tak mazlit mazlit, a takhle pořád dokola, kdy se už maminka pořádně nerozjede. :-O
A co že to čekáte za druhý mimi? Taky chlapečka? No já zas doufam, že naše druhá bude hodnější, ale pochybuju, ty prcci se učí od starších a u nás je to prostě v genech daný, takže mam asi smolíka. :roll: No uvidíme třeba překvapí.
Nu hele asi tak před 5 lety, kolem těch 23. Mě se furt dr. ptají kdy to bylo, a já si prd pamatuju, ale byl asi rok 2007. A já právě taky o ničem nevěděla, o nějaký mutaci, do toho jsem dostala tu antikoncepci, samo bez vyšetření krve, čudila jsem, a pak to náhle přišlo samo nu. A mutaci mám teda po otci, jak se zjistilo. Nu já taky chodim do KT na hematošku, ta sestra ta je co? Kapitolka sama o soboě. :lol: Na tu jsem se vždycky těšila. Oni obě jsou takový párek. Prostě k zasmání, nic jako že by ve zlém, ale někdy to snima stálo za to. :lol:
Mimo těhu pak už neberu nic, to jsem brala jen po tý nemoci asi půl roku a te´d už nemusim, ikdyž je mi to divný že už pak nechodim ani na žádný kontroly, i po půl roce třeba. To se pak dr. musim zeptat, co a jak a proč.
No možná že ani ona neví jak pitomě se ty injekce otvírají, někdy si div nevykloubim prsty abych to víko vůbec vyndala :roll: chytrolínka jedna, kapka sem kapka tam, to nemůže ředění vůbec ovlivnit.
Jééé tak to se stane s cukrovím, hlavně že chutná to je nejdůležitější.
Já pekla teprve první rok poprvé, teď pauza a příští rok zase učit na novo. Ale jen pár kousků, já to moc nemusim, a stejnak vždy dostáváme ochutnávku od bab. :mrgreen: A co stim pak.
Nu to víš, od maminky se učí nejvíc, kord když jsme snima doma samotné, můj manžel jezdí na celý týden fuč, a dom jen na víkendy, tak to tady máme takhle složitý. Teď už si teda začíná hledat něco poblíž aby snámi byl každý den doma, tohel je fakt na palici. :roll: A jakto že jste doma opuštěný vy? aky práce že? mě to moc nepřekvapuje, ptže aby člověk vůbec něco měl musí takhle blbě trpět. :nevim:
No nedělej si starosti s Čj, šak když někde čteš mě se musíš asi taky pěkně kochat :lol: A ty překlepy, ty josu úžasný :lol:
Tak ju, báječný víkendík, a drž ty palečky ať už dnes nebo zítra jdu na věc, bo se už zblázním, teď mě nějak na levé straně bicha něco bolí a nevím zabůh co to je, jako bych tam měla obr modřinu a nic tam nevidim, tak snad to nebude nic špatnýho. Ták pááápááá :mavam: a nezlobit :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1998
8.12.12 15:48

@petulax ty jsi primo ze Susice? ja taky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
8.12.12 18:24

@Renyren
Ahoj :mavam:
TY brďo třeba tě začínají kontrakce…tak se pěkně sleduj. Klidně to může začínat na jedný straně :potlesk:
Jinak ti to mazlení závidim, muj brouček se mazlí pouze v případě že má 40 stupňů horečky a je uplně k. o. Jinak skutečně velmi málo. Co bych za to dala kdyby se chtěl mazlit před spaním místo toho divadýlka s krokodýlíma slzama. Ale máš pravdu v tom, že to mají děti už v genech. Manžel i u prního děcka chtěl holčičku, bál se, že ten kluk bude lump zlobivej jako on když byl malej. A hle POVEDLO SE…mám doma jeho malou kopii :D
Nevím co čekáme, tentokrát jsem si to nechala jako překvapení. Poprvé jsme věděli, že to bude kluk. Ale chtěla jsem vědět jaký je to nevědět do poslední chvíle. Snad to vydržím, ale teď už musim :D!!!
Máš pravdu v těch KT je to fakt mazec, kolikrát jsem se tam bavila fakt neskutečně. To jsou fakt děsný agentky! :lol: Akorát primářka teď končí, tak jsem zvědavá jaká bude ta nová doktorka. Jdu tam teď až v lednu, tak uvidim. Ty brďo tak to jsi to měla teda docela brzo tu trombozu. Ale máš pravdu v tom, že mě před nasazením antikoncepce taky nikdo nedělal žádný vyšetření krve a já si pěkně 8 let dlaba antikoncepci, kouřila, a nic neřešila. Můžu být teda ráda že to takhle dopadlo. Ono nějak záleží jestli jseš ten heterozygot nebo homozygot. Ta druhá varianta je prý horší. No důležitý je, že to víme a že se s tim něco dělá ne?
Jinak jestli dobře počítam, tak jsme stejně starý :D
S tim cukrovím si zas velký starosti dělat nebudu 4 druhy budou muset stačit, alespoň to nebudeme jíst ještě v březnu.
Já mam sice manžela doma každý den večer kolem 8, ale v 5 ráno odjíždí, takže s malým se skoro vůbec nevidí. Maká a maká. Doba je taková a holt je to na úkor toho, že s náma neni. Splácíme barák, takže do budoucna líp asi nebude!
Neboj já ty překlepy neřešim, páč jich tam mam sama nepočítaně. Tak se tim nebudeme stresovat… :roll:
A kde budeš mít malou až pojedete do porodnice?
Držim ti moc pěsti, aby ty tvý bolesti byly opravdu začínající kontrakce a měla jsi to konečně za sebou a holčičku už konečně doma! Tak když tak ještě písni kdyby nic :D
Pa a mějte se krásně :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
8.12.12 18:28
@Mauzik2 píše:
@petulax ty jsi primo ze Susice? ja taky :-)

Ahoj, jsem přímo ze Sušice. A kdy čekáš ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1998
9.12.12 08:30

@petulax ja uz porodila pred 10 mesici, skoro pred 11 :-) ale mam tady kamaradku Petu co ceka ted v prosinci..nejsi to ty? nemas uz syna Tomaska?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
9.12.12 14:02

@petulax
Ahojky :mavam: NO asi to nebylo nic vyznačnýho, jsem si to špatně naplánovala v noci jsem už chtěla vyrazit, a ono porád prd. Tak uvidíme nu, už to nebudu hrotit a až to přijde tak to tu bude :lol:
Nu tak třeba se prďola ještě umamánkuje, nebuj, malá začla s mazlením taky až nedavno a to hlavně taky kůli tomu, že to viděla u své kamarádky. Tak šup k nějakým mazlíkům a ať se klučina ponaučí :hug: Ty slzy taky přejdou, to jsou prostě takový ty přechodný období, a pak zas bude klídek, dokud se nenajde něco nového :)
8o cože? primářka končí? A jakto? To mi taky mohla říct, já nic nevím, tak teď už vůbec nebudu vědět komu vůbec volat? To jsou změny teda. :nevim: Mám ten heterozygot, co má 70procent ženskéch tady, takže taky tak nějak dobrý, jen se na to přišlo tim peklem, kterým jsem si musela projít. Nu přesně, hlavně že se s tim něco dělá.
:lol: :mrgreen: :lol: Prý stejně starý :lol: :mrgreen: :lol: snad mladý ne? :lol: :mrgreen: :lol: tak to je fájn, čekala jsem nějakou 40cátnici :mrgreen: ne dělam si srandu. Nakonec zjistíme že se taky známe a bude sranda. Jako možná se znáte s Mauzikem2, to jsou náhodičky pak, ale myslim že u nás dvou tohle nehrozí, snad?
No tak to jste na tom taky blbě, podobně jako my, ale aspoň ho pár hodinek vidíte, to vám přeji i závidím. Dnešní doba opravdu stojí pěkně za velký H.
My teď máme taťku doma, na 1 měsíc 2, takže bude hlídat on, u porodu ho mít nemusim, záleží jak to vyjde nu. Když budou babka s dědkem doma, tak se jim šoupne a on půjde semnou, nebo budou prostě doma a čekat :)
tak zatím páček, věřm tomu, že se tu zítra ještě objevim :roll: :mavam: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková