Porodnice Olomouc

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
153
25.9.10 11:21

Porodnice Olomouc

Maminky máte některá zkušenosti s porodnicí v Olomouci? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
andrejka87
25.9.10 11:48

Danuli je tu už spousta diskuzí o olomoucké porodnici zasurfuj tady a počteš si.Každopádně já tam rodit budu cca v prosinci a i když je to můj první porod nešla bych jinam.Všichni nadávají na to jak je to tam staré a ošuntělé,strava pro matky že je nadýmavá,ale já to prostě neřeším,protože chci to nej pro své děti - čekám dvojčátka a vím že v olomouci je péče nejlepší v okolí mého bydliště.Kvalitní kojenecká JIP a vůbec,nikam jinak nejdu… :kytka:

• Citovat
  • Upravit
5882
25.9.10 12:25
Danuli píše:
Maminky máte některá zkušenosti s porodnicí v Olomouci? :think:

staci mrknou tady https://www.emimino.cz/…ice/olomouc/, par zkusenosti maminek tam je, a jinak je tady urcite vice diskuzi na tema olomoucke porodnice :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
25.9.10 12:55

Andrejko moc děkuji. Já rodila dvakrát v Přerově a jednou v Kroměříži a nyní mi paní doktorka právě doporučuje právě Olomouc. K vůli mému zdravotnímu stavu. Prý je to tam na profesionální úrovni co se týče jak lékařů či sester.Jé ty budeš rodit o něco dřív jak já, tak mi pak můžeš napsat svou zkušenost :potlesk: . Já mám termín kolem 10 ledna :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
25.9.10 12:57

Jasmínko, děkuji a už se letím mrknout :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5882
25.9.10 13:17

snad ti to nejak pomuze :palec: , ale jen te upozornuju, ze kazda ma jine zkusenosti a kazda byla pokazde v jine situaci i kdyz stejny zakrok:-), a za asistenc ejineho personalu, takze zkusenosti muzou byt vselijake, ale to znas:-) takze preju pohodovy porod:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1107
12.1.14 21:15

Holky, kolik se platí za doprovod u porodu v Olomouci? Nějak se nemužu dohledat na jejich stránkách…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
12.1.14 21:19

Nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6907
29.1.14 14:08

Ahojte. V dubnu mě čeká porod a chtěla jsem se zeptat na zkušenosti maminek co tam rodily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
29.1.14 14:14

@26lenka
Ahoj, v březnu tam budu rodit podruhé, právě kvůli maximální spokojenosti, jak s péčí o mě, tak o dítě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
29.1.14 14:28

@26lenka Rodila jsem tam 2011 a naprostá spokojenost. ;) ;) PA, doktoři i sestřičky na šestinedělí super. :palec: Nejlepší je na gyndě pan primář Dzvinčuk. :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
29.1.14 14:28

Moje kamaradky z olomouce rodily tam a ani jedna nerekla nic s cim by byly zaskocny,, ba naopak kazda nadsena jak se jim libilo,, pristup pochopeni atd,, druhe dite budu rodit tam,, navic maji tu JIP pro miminka coz je super clovek nikdy nevi,,plus epidural nabizeji hned u dveri,, takze i kdyz reknes nechci vis ze ta moznost tam je az ti nebude na dvakrat plne to chapou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4190
29.1.14 14:29

Byla jsem moc spokojená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6907
29.1.14 14:35

Díky za reakce, já tam právě rodila v roce 2011 a pokazilo se co se mohlo, ale i přes to jsem si tuhle porodnici vybrala zase. Šestinedělím jsem neprošla, takže s tím zkušenost nemám. Malej byl 3 týdny na JIPce a když jsem si pro něj přišla, leželi jsme naproti jipce (si honem nemůžu vzpomenout jak se to oddělení jmenuje :oops: ).
@Anael kdy máš přesně termín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
29.1.14 14:36

@26lenka
Přesně termín není podstatný, protože mě do něho mimčo donosit nenechají, půjdu dřív na císaře nejspíš :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková