Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@26lenka Mám za seboou v Olomouci dva porody, jeden před 5 lety, druhý ted před 17 dny..:-)A pokaždé naprostá spokojenost, přístup a vše okolo byl pozitivní…takže pokud budu mít třetí díte, tak zase budu rodit v Ol:-)
@EvulinkaB18 píše:
@26lenka Mám za seboou v Olomouci dva porody, jeden před 5 lety, druhý ted před 17 dny..:-)A pokaždé naprostá spokojenost, přístup a vše okolo byl pozitivní…takže pokud budu mít třetí díte, tak zase budu rodit v Ol:-)
opravdu ctu same pozitivni prispevky,, dekuji,, a preji jak vam tak i detem at se dari
Ahoj maminy, já jsem tu rodila před 2 lety, plánovaný císař, kluk 4150gr, porodník dr. Marek, anesteziolog dr. Šiška. Řeknu Vám, kdybych si celé těhotenství neodležela a nebyla uz čtyřicítka, jdu do toho zase
Byli milí, pomáhali, prostě pohoda ![]()
@streska36
Měla jsem stejného porodníka i anesteziologa u císaře ![]()
Jeee, tak to je alespoň záruka kvalitního týmu
Byli oba pohodáři, po celkové anestezii mi nebylo zle a jizvička není ani vidět ![]()
Jsem ráda, že čtu samá pozitiva, snad se na ten porod začnu i těšit. ![]()
@streska36 Doktor Marek rodil i mně císařem…anesteziologa bohužel nevím, byla jsem mimo, takže nevím kdo mě uspal, ale byl hezkej a oba byli skvělí. ![]()
Tak a za 5 týdnů už budu převelená do FN, snad už to uteče jako voda a budu řešit jen šestinedělí. ![]()
Rodila jsem v Olomouci císařským řezem a krom jedné starší sestry Marie (na tu si stěžovaly všechny, příšerná baba) byli všichni skvělí, nemám si nač stěžovat. Zvlášť musím vyzdvihnout sestry s novorozeneckého, vesměs mladé holky, s kojením pomohly, vždy ochotně přišly, vše ukázaly. Jedna sestra mi dokonce dělala masáž zad, protože mě po epidurálu šíleně bolela. Šla bych tam rodit zas.
Díky za vaše reakce, už aspoň chodím na monitor do FN, ale ještě cca měsíc mě čeká. Už to chci mít za sebou. ![]()
Tak už to mám za sebou a jsem maximálně spokojená.
Jen mě mrzí, že si nepamatuju jméno PA, protože byla naprosto úžasná, strašně mi pomohla, přesně říkala co mám dělat, kdy si odpočinout, kdy zatlačit.
Šestinedělí taky super, všechno ukazovali, vysvětlovali.. fakt super. ![]()
Ahoj holky, to jsem moc rada, co tady čtu za kladne ohlasy na porodnici v Olomouci, taky se tam chystám rodit. zatim jsem tam jen chodila na predporodni kurz a byla jsem moc spokojena s jejich přístupem a celkove s možnostmi bondingu a kojení. Trochu jsem měla obavy, aby o tom jen hezky nemluvili na kurzech a skutečnost pak byla jiná, ale vidím, ze se porodu snad nebudu muset tolik bát
a jak to tam vypada s nadstandardem, měla jste ho nektera? ja bych o nej moc stala, ale bývá na ne pry nával ![]()
@iizabela s nadstandardem zkušenost nemám, měla jsem štěstí na spolubydlící a hlavně bylo málo maminek. Jak odešla, zůstali jsme sami na pokoji. Ještě se mě sestry přišli zeptat jestli někoho chci nebo chceme být raději sami.
Co se týče kojení, hned po porodu mi dali malou, přišla pediatrička (nejspíš, přesně nevím) a hned zkoušela malou přiložit, ta se naštěstí chytla úplně v pohodě. Pak jsem zkoušela přikládat sama. Několikrát za mnou byla sestra, pomáhala mi a radila co a jak. I když šla ze začátku malá dolů s váhou, podporovali mě a i možná díky tomu se malá třetí den krásně rozjedla a čtvrtý nás bez problémů pustili domů. Fakt si nemám na co stěžovat.
Trochu problém je se stravou, tu vůbec neřeší. Čerstvé pečivo, zelný salát.. naštěstí to moje dítko zvládlo v pohodě a nemělo bolení. ![]()
Dekuju, na kurzech jsem se setkala jak se sestřičkama ze šestineděli tak s laktacni poradkyní a všichni mi přišli mili a ochotni. jidlo neřeším, přinejhorším koupím nebo si nechám dovézt..
tak snad v době, kdy tam budu ja taky nebude nával ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.