Porodnice Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1108
30.1.14 21:51

@26lenka Mám za seboou v Olomouci dva porody, jeden před 5 lety, druhý ted před 17 dny..:-)A pokaždé naprostá spokojenost, přístup a vše okolo byl pozitivní…takže pokud budu mít třetí díte, tak zase budu rodit v Ol:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
30.1.14 22:45
@EvulinkaB18 píše:
@26lenka Mám za seboou v Olomouci dva porody, jeden před 5 lety, druhý ted před 17 dny..:-)A pokaždé naprostá spokojenost, přístup a vše okolo byl pozitivní…takže pokud budu mít třetí díte, tak zase budu rodit v Ol:-)

opravdu ctu same pozitivni prispevky,, dekuji,, a preji jak vam tak i detem at se dari

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
6.2.14 14:30

Ahoj maminy, já jsem tu rodila před 2 lety, plánovaný císař, kluk 4150gr, porodník dr. Marek, anesteziolog dr. Šiška. Řeknu Vám, kdybych si celé těhotenství neodležela a nebyla uz čtyřicítka, jdu do toho zase :lol: Byli milí, pomáhali, prostě pohoda :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
6.2.14 15:14

@streska36
Měla jsem stejného porodníka i anesteziologa u císaře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
6.2.14 19:01

Jeee, tak to je alespoň záruka kvalitního týmu :palec: Byli oba pohodáři, po celkové anestezii mi nebylo zle a jizvička není ani vidět :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6907
6.2.14 20:55

Jsem ráda, že čtu samá pozitiva, snad se na ten porod začnu i těšit. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
12.2.14 13:32

@streska36 Doktor Marek rodil i mně císařem…anesteziologa bohužel nevím, byla jsem mimo, takže nevím kdo mě uspal, ale byl hezkej a oba byli skvělí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6907
12.2.14 15:15

Tak a za 5 týdnů už budu převelená do FN, snad už to uteče jako voda a budu řešit jen šestinedělí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
13.2.14 08:50

@26lenka
Já za tři týdny :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836
21.3.14 12:08

Rodila jsem v Olomouci císařským řezem a krom jedné starší sestry Marie (na tu si stěžovaly všechny, příšerná baba) byli všichni skvělí, nemám si nač stěžovat. Zvlášť musím vyzdvihnout sestry s novorozeneckého, vesměs mladé holky, s kojením pomohly, vždy ochotně přišly, vše ukázaly. Jedna sestra mi dokonce dělala masáž zad, protože mě po epidurálu šíleně bolela. Šla bych tam rodit zas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6907
21.3.14 13:57

Díky za vaše reakce, už aspoň chodím na monitor do FN, ale ještě cca měsíc mě čeká. Už to chci mít za sebou. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6907
30.4.14 13:15

Tak už to mám za sebou a jsem maximálně spokojená. :kytka: Jen mě mrzí, že si nepamatuju jméno PA, protože byla naprosto úžasná, strašně mi pomohla, přesně říkala co mám dělat, kdy si odpočinout, kdy zatlačit. :palec: Šestinedělí taky super, všechno ukazovali, vysvětlovali.. fakt super. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
30.4.14 15:11

Ahoj holky, to jsem moc rada, co tady čtu za kladne ohlasy na porodnici v Olomouci, taky se tam chystám rodit. zatim jsem tam jen chodila na predporodni kurz a byla jsem moc spokojena s jejich přístupem a celkove s možnostmi bondingu a kojení. Trochu jsem měla obavy, aby o tom jen hezky nemluvili na kurzech a skutečnost pak byla jiná, ale vidím, ze se porodu snad nebudu muset tolik bát :-) a jak to tam vypada s nadstandardem, měla jste ho nektera? ja bych o nej moc stala, ale bývá na ne pry nával :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6907
30.4.14 15:47

@iizabela s nadstandardem zkušenost nemám, měla jsem štěstí na spolubydlící a hlavně bylo málo maminek. Jak odešla, zůstali jsme sami na pokoji. Ještě se mě sestry přišli zeptat jestli někoho chci nebo chceme být raději sami. :mrgreen: Co se týče kojení, hned po porodu mi dali malou, přišla pediatrička (nejspíš, přesně nevím) a hned zkoušela malou přiložit, ta se naštěstí chytla úplně v pohodě. Pak jsem zkoušela přikládat sama. Několikrát za mnou byla sestra, pomáhala mi a radila co a jak. I když šla ze začátku malá dolů s váhou, podporovali mě a i možná díky tomu se malá třetí den krásně rozjedla a čtvrtý nás bez problémů pustili domů. Fakt si nemám na co stěžovat. :palec: Trochu problém je se stravou, tu vůbec neřeší. Čerstvé pečivo, zelný salát.. naštěstí to moje dítko zvládlo v pohodě a nemělo bolení. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
30.4.14 15:54

Dekuju, na kurzech jsem se setkala jak se sestřičkama ze šestineděli tak s laktacni poradkyní a všichni mi přišli mili a ochotni. jidlo neřeším, přinejhorším koupím nebo si nechám dovézt.. :-) tak snad v době, kdy tam budu ja taky nebude nával :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková