Porodnice Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
15.9.14 08:35

Ahoj,
můžu se zeptat jak je to teď v porodnici v Olomouci s oblečením na mimi? Dají Vám po celou dobu erár? Nebo si vzít své?

• Citovat
  • Upravit
7797
15.9.14 08:36
@Anonymní píše:
Ahoj,
můžu se zeptat jak je to teď v porodnici v Olomouci s oblečením na mimi? Dají Vám po celou dobu erár? Nebo si vzít své?

Ahoj, proč anonym?
Dají ti vše, každý den doplňují čistýma věcma. Nemusíš brát na oblečení nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
15.9.14 09:30
@Anonymní píše:
Ahoj,
můžu se zeptat jak je to teď v porodnici v Olomouci s oblečením na mimi? Dají Vám po celou dobu erár? Nebo si vzít své?

jo ale ja tam byla pres nedeli a svatky a obleceni nemeli, chudak deti. A kdyz sem ji dala svoje, tak div mi ho neukradly.Bez rodit do Strenberka. V Olmiku mne malem z dcerou zabili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.9.14 09:35
@j-p píše:
jo ale ja tam byla pres nedeli a svatky a obleceni nemeli, chudak deti. A kdyz sem ji dala svoje, tak div mi ho neukradly.Bez rodit do Strenberka. V Olmiku mne malem z dcerou zabili.

Ježiši!! Mám rodit každým dnem, co se stalo? :! :?

• Citovat
  • Upravit
j-p
11770
15.9.14 09:45
@Anonymní píše:
Ježiši!! Mám rodit každým dnem, co se stalo? :! :?

prosila sem je 3.tydny pred porodem at mi to dite vyndaj, ze se oni bojim, ze ji malo citim. Protoze ja se neotvirala a tyden pred terminem jsme najednou meli spatne ozvy, jedte domu si pro veci a vratte se.Cely den a noc se ve mne hrabaly, az mi odloucili placentu a ja malem vykrvacela a dcera se malem udusila!!Za dva mesice tam rodila kamoska a ta mela opacny problem ta se brzo otvirala, tak byla zasita! Tu nechali rodit 4.dny a pak zjistili, ze ji tam nechali stehy a male slo taky o zivot, sup akutni cisar jako u nas!!Ja celou fakultku nemuzu ani videt, dostala sem tam zanet mocaku a pry to je normalni, zanedbaly vse a az sem se zhroutila uplne, tak to svedly na laktacni psychozu ale ja mela a mam trauma z porodu a jejich pristupu.!Olomuoc nikdy, radim ti dobre, pokud uz otevrely Strenberk tak jed tam. Dodnes se lecim psychycky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6907
15.9.14 10:10

Jenze spatnou zkusenost muzes mit i jinde. Ja tam rodila pred 5 mesici a nemuzu si ztezovat. :palec: Je fakt, ze jsem nemela zadne komplikace a porod byl predpisovej. Ted je tam pry nejaky novy primar a je chytrej az na půdu, ale s nim zkusenost nemam.
Jinak byla super porodni asistentka i absolventka. Pomohli mi jak jen to slo a oddeleni sestinedeli taky super. Porad za nama chodili jestli neco nepotrebujeme, pomahali, radili.
Ja bych si vybrala nemocnici kde je i jipka, protoze kdyby cokoli maji to hned po ruce, nikam miminko neprevazi a co bylo pro ne smerodatny, ze nezustanu sama bez mimiska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6200
15.9.14 10:12
@Anonymní píše:
Ahoj,

ahoj, po celou dobu dostaneš erár ;) není problém ;) jen některé ty kousky už byly občas „vynošené“ :mrgreen:
Jinak rodila jsem v olomouci všechny svoje děti a ok, první mám císařem, obě další spontáně a bez problémů i po SC ;) šternberk už je po opravě otevřený, ale nemá neonatologickou jednotku, takže pokud se opravdu něco semele, dítě odvezou do olomouce, je potřeba s tím počítat ;)
Jediné co mi v olomouci vadí jsou některé ne příliš „baby-friendly“ dětské sestry :roll: a pokud mají plný stav je tam frmol a nemají tolik času na pomoc maminkám, např. se začátky kojení, bohužel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6907
15.9.14 10:14

@Pavca me z kojenim pomohla hned po porodu pediatra a kazdy den tam byla laktacni poradkyne. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
15.9.14 10:15
@Anonymní píše:
Ahoj,

ja tam rodila ted a dostali jsme erar rodila jsem v patek a pousteli nas ua tyden a normalne kdyz jsem si rekla o ciste obleceni pro malou tak jsem dostala
@j-p je mi lito, ze mas takovou zkusenost s Olomouci, ja mam zase opacnou, nam tam zachranili zivot nebot se u me z niceho nic rozjela preeklampsie a help syndrom a nebyt jejich rychleho zasahu tak jsem tu dnes nemusela byt ja ani dcera. Sice mam zdravotni komplikace, ale proto ze me zradilo vlastni telo a i to je kazdym dnem lepsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
15.9.14 10:19

@Pavca no ja tam rodila kdyz byl Sternberk zavrenej a frmol tam byl na sestinedeli plno holky museli lezet i na normalnim oddeleni, je pravda ze laktacni mela dovolenou, ale pokud jsem si rekla sestricky prisli a ukazali poradili je pravda, ze nedosli treba hned ale tak neni se cemu divit kdyz nas tam bylo tolik ale prisli a pomohli, takze ja si stezovat nemuzu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6200
15.9.14 10:33

@26lenka @Jane29 proto píšu, že chápu, že toho mají hodně a nemůžou se každému věnovat hned a třeba po dobu, kterou by zrovna potřeboval… pravda jako vystreslá prvorodička po císaři se čtyřkilovým řvoucím dítětem, bez mléka až do 5-tého dne po porodu, jsem měla ten pohled trošku jiný, než jako druho a třeti-matka kojení znalá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
15.9.14 10:37

@Pavca tak ja jsem byla taky vystresla prvoridicka po akutnim cisari a mliko se mi lehce zacalo delat v den propusteni, ale tak nejak jsem chapala ze toho maji fakt hodne a hlavne taky jsme jim s dcerou fakt vdecni za zivot tak mozna i proto, ale tak znas to co clovek to nazor i kdyz pece a prubeh porodu bude treba stejny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6907
15.9.14 10:38

@Pavca to urcite, jen pisu svoji zkusenost. A ja i kdyz jsem prvni dite nekojila tak jsem vsechno brala uz z chkadnejsi hlavou. Je to hodne znat jestli je to prvni nebo dalsi dite. ;) A hlavne se mala chytla sama a pekne bastila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
15.9.14 10:38

@j-p Tvoje špatná zkušenost mě mrzí, ale věřím, že šlo o ojedinělý případ. Já jsem v Olomouci rodila a ne příliš ukázkovým porodem, který ukončovali císařským řezem a péče byla vynikající a profesionální. Jak doktoři, tak porodní asistentka i sestřičky na šestinedělí byly moc fajn a vstřícné, jak se dalo. Je pravda, že maminek tam mají hodně, ale i tak jsem neviděla, že by cokoli zanedbávaly a snažily se fakt maximálně stíhat. Ono to asi není nic jednoduchýho, když ty sestřičky z šestinedělí chodí současně ke každému porodu přebírat miminka atd.
Oblečky na šestinedělí jsou dostupné pořád - i pro mimča i pro maminy, jasně, některé už dosluhují nebo v případě, že máte menší miminko, tak některé oblečky jsou trošku velké, ale to jsou drobnosti. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
15.9.14 10:40

@Pavca a taky i kdyby Strenberk byl otevrenej tak pro me byla priorita detska jipka, aby mi dite neodvezli jinam, sice v den porodu me to ani nenapadlo, ale vybrano jsem mela uz predem tak mi bylo jedno ze Sternberk se rekonstruuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková