Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj,
máte někdo zkušenost, zda v Brně Bohunicích, si můžu zažádat o vyvolání? Jsu 41tt a zítra jdu na kontrolu a prý se domluvíme co a jak dál. Můžu požádat, aby si mě tam rovnou nechali a vyvolali? Mám hrozný bolesti kloubů, natíkám a od včera mě ještě chytli záda. Jsu z toho nešťastná a podle mě není na co dál čekat…
ja myslim ze ti to vyvolaji kdyz jsi v 41tt, udelaji ti UTZ a prohlidnou te, vem si s sebou radeji uz rovnou tasku, me taky rikali ze se domluvime co a jak a nakonec jsem je musela prekecavat at me jeste pusti na noc domu a to jsem zadny komplikace nemela… sice to nebyla tato porodnice ale myslim ze to bude stejne
Slyšela jsem, že Bohunice nechávají přenášet týden (říkala prý PA na kurzu), max. 10 dní (četla jsem myslím zde na fóru). Tak už to máš určitě za pár a tašku bych s sebou taky pro jistotu vzala a důrazně jim popsala tvoje problémy:-)
No na tvém místě bych počkala co to jde jestli se to nerozjede přirozeně. Mně porod vyvolávali a nechci teda děsit ale je to dost masakr ![]()
Já bych si určitě zažádala… alespoň o hlubší vyšetření… Já měla všechny testy v pořádku, nic mě nebolelo a přeci, ve 41. týdnu jako když utne, najednou se miminku přestalo dařit a já nečekaně šupajdila na sál na císařský řez… Au au… Takže určitě bych to detailně probrala s lékařem…
Držím palce! ![]()
HOlky, díky za názory, zítra končím 41tt a ráno na 7h nastupuju do nemocnice na vyvolání. Předtím mi chtějí dělat nějaký zátěžový test… nevíte, co to znamená? ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.