Vyvolání porodu v Bohunicích

478
10.10.10 13:59

vyvolání porodu

Ahoj,
máte někdo zkušenost, zda v Brně Bohunicích, si můžu zažádat o vyvolání? Jsu 41tt a zítra jdu na kontrolu a prý se domluvíme co a jak dál. Můžu požádat, aby si mě tam rovnou nechali a vyvolali? Mám hrozný bolesti kloubů, natíkám a od včera mě ještě chytli záda. Jsu z toho nešťastná a podle mě není na co dál čekat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1477
10.10.10 15:16

ja myslim ze ti to vyvolaji kdyz jsi v 41tt, udelaji ti UTZ a prohlidnou te, vem si s sebou radeji uz rovnou tasku, me taky rikali ze se domluvime co a jak a nakonec jsem je musela prekecavat at me jeste pusti na noc domu a to jsem zadny komplikace nemela… sice to nebyla tato porodnice ale myslim ze to bude stejne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476
10.10.10 15:57

Slyšela jsem, že Bohunice nechávají přenášet týden (říkala prý PA na kurzu), max. 10 dní (četla jsem myslím zde na fóru). Tak už to máš určitě za pár a tašku bych s sebou taky pro jistotu vzala a důrazně jim popsala tvoje problémy:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4092
10.10.10 17:19

No na tvém místě bych počkala co to jde jestli se to nerozjede přirozeně. Mně porod vyvolávali a nechci teda děsit ale je to dost masakr :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
755
10.10.10 17:34

Já bych si určitě zažádala… alespoň o hlubší vyšetření… Já měla všechny testy v pořádku, nic mě nebolelo a přeci, ve 41. týdnu jako když utne, najednou se miminku přestalo dařit a já nečekaně šupajdila na sál na císařský řez… Au au… Takže určitě bych to detailně probrala s lékařem… :think: Držím palce! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
14.10.10 07:47

HOlky, díky za názory, zítra končím 41tt a ráno na 7h nastupuju do nemocnice na vyvolání. Předtím mi chtějí dělat nějaký zátěžový test… nevíte, co to znamená? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková