Co do porodnice Poruba?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
653
30.9.10 19:14

Co do porodnice Poruba?

Ahoj tehulky,budu rodit v Ostrave Porube,chci se zeptat jestli si mam vzit pro miminko vlastni obleceni,osusku atd.Dekuji za odpoved.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2104
30.9.10 19:49

Ahojky, pro miminko jsem tam dostala vše co jsem potřebovala - pravda někdy byla trochu horší kvalitka. Bylo to před třemi roky. Musela jsem mít svoje plínky, ubrousky a taky mast na zadek. Jinak já bych si vzala po zkušenostech i látkovou plínku pod hlavičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4257
30.9.10 20:21

Ahoj,

na fakultce jsem rodila před rokem.

Pro miminko jsem měla jenom plínky a přebalovací podložky.
Mast na zadek jsme dostali, věci na koupání taky.
Oblečení pro miminko bylo dost a při srovnání s minulým pobytem (cca 3 roky zpět) ho dávaly sestry bez keců a v přiměřených velikostech. I podložky (nebo jak to nazvat) pod hlavu nám dávaly čisté jak často jsme chtěly.

Pro sebe si vem všechno - vložky dostaneš jenom během porodu, pak už svoje. Jen oblečení je erární (velmi slušivá noční košile :mrgreen: ),ale můžeš mít i svoje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
30.9.10 21:25

Ahoj, ve fakultce jsem rodila v červnu a pro mimčo jsem s sebou měla jen plínky a vlhčené ubrousky - všechno ostatní nám dali - oblečení (sice košilky, co moc nešly zavazovat a retro dupačky, ale aspoň jsem se naučila malého oblíkat hned ze startu), byla tam mast na zadeček, teploměr, všechno na koupání a pro mimča plínku pod hlavičku, zavinovačku i peřinku. Takže vybavení fakt v pohodě. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
12.11.10 14:46

:wink: Taky mám stejnou zkušenost, že stačí mít plínky, vlhčené ubrousky a mastičku. Sice ti tam dají maličky bephanthen, ale přece jen, lepší je mít svou mastičku na zadeček. Já budu rodit v dubnu už podruhé a rozhodně si vezmu svou košili na spaní (ještě ale nevím, kde nějakou pěknou a pohodlnou koupím) a bephanthen na bradavky. A jak už tady bylo psáno i vložky, jinak opravdu vše dávají bez řečí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
14.3.11 14:14

Brali jste si do porodnice i jednorázové plínky a kolik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
16.3.11 18:41

jednorázové plínky pro prcka musíš mít snad ve všech porodnicích své. Já beru jedno balení a když chybne, tak cinku nějakému dobrovolníkovi co příjde na návštěvu, aby přibral. Ale myslím, že jedno by stačit mělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
14.4.11 14:06

ahojky
tak já rodila v Porubě letos v únoru a v podstatě stačí mít jen

pro sebe: papuče, župan, ručník, vložky a další hygienické potřeby (doporučuju vlhčené ubrousky na intimní hygienu), kojící podrsenku, vložky do podprsekny a kalhotky na jedno použití
A já jsem se ještě neobešla bez vlastního pítí ale jinak tam je čaj, bílá káva a mléko

pro miminko: plínky (mě stačil balík a ještě i zbylo), vlhčené ubrousky a mast na zadeček, mají tam i nemocniční ta se mi moc nelíbila

oblečení pro mimi je starší ale dá se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková