Registrace u Apolináře - aktuální situace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11795
11.4.10 10:37

Registrace u Apolináře - aktuální situace?

Příští týden se jdu zaregistrovat k Apolináři. Nevíte někdo, jak moc je tam teď při registraci plno? Vím, že se registruje od 14+0tt, vychází mi to na středu, jen jestli tam musím být už od 5-6 hodin ráno? (V Podolí to prý teď tak je 8-o :roll: )

A ještě - co za doklady potřebuji k registraci - stačí těhotenská průkazka, nebo je nutná i občanka?
Chci poprosit moji maminku, aby tam zašla místo mě. Nejsem z Prahy, navíc mám už doma dva prcky. Ale nechce se mi dávat jí na týden svojí občanku - přeci jen skoro denně řídím auto a to bych OP měla mít u sebe. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101536
11.4.10 10:46

U Apolináře se registruje od 13:00 a bývá tam celkem dost lidí. Jinak OP netřeba, stačí jen průkazka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5714
11.4.10 11:05

Místo mě tam byl manžel a přišel až na 12h a byl asi pátý v pořadí. Stačí těhu průkazka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
11.4.10 11:40

Ahoj za mě byl manža nás registrovat byl tam ve středu na 12h a bylo tam před ním už asi 20ženských na 2,5 měli poslední místo.
Stačí jen průkazka těhotenská. Držím palce ať tam není velká fronta :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
11.4.10 16:37

Tady jsem o tom trochu psala, registrovala jsem se asi před měsícem:
 https://www.emimino.cz/…rankovani/2/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11795
11.4.10 19:58

Moc díky za informace!!! :-D
A Zdenko díky za odkaz na předchozí diskuzi, tu jsem nenašla. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11795
20.4.10 21:17

Tak jen doplním informace z minulé středy - mamča tam byla na 11 hod. a byla pátá. Ale ve středu se registrují i maminky, co mají 14+0 v pondělí a v úterý, takže to nebylo všechno na jeden den.
Kolikátá v pořadí jsem na ten den nevím.

Jsem zvědavá, kdy se tohle registrační šílenství v Praze zastaví. Aspoň, že už zavedli ten limit 14+0, při minulém těhotenství jsem ukecala svého doktora, aby mi průkazku vystavil už v 11. týdnu a hned jsem se jela zaregistrovat. Kdyby to pokračovalo tímhle tempem, musely bychom se brzy registrovat rok před plánovaným početím. :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6653
26.4.10 11:25

když jsem se před sedmi týdny bala registrovat u Apolináře tak jsem tam přišla už v 11 hodin, kolem půl dvanácté se tam začaly trousit další maminky a nakonec nás tam bylo skoro 20. V té době braly ještě 11 rodiček denně, teď je toto číslo sníženo na 6. Sama jsem viděla, že už měli v diáři napsaná jména na další dny, takže po známosti se to dá taky zareigstrovat. Moje doporučení, být tam už na 11 hodinu nebo i klidně dřív, ať má člověk jistotu, že na něj ještě zbyde místo. Sebou si vzít těhotenskou průkazku a něco na čtení a pití.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Monika123
7.10.10 18:20

Registracia je od 13, ale odporucam prist na 11:00.
O 13 tam bolo viac ako 30 ludi a stale prichadzali dalsi…

• Citovat
  • Upravit
11795
7.10.10 20:22

Byla jsem včera u Apolináře v poradně a na monitoru. V 10 hodin už tam na registraci čekalo asi 6 těhotných.
Brzy to bude jako v Podolí, kde se čeká snad od 5 ráno. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
25.10.10 15:37

Ahoj registrovala sem se ted v zíří u Apolináře a docela sem se děsila jak všichni řikaj že čekaji třeba už od 11hod. ja tam přišla asi ve 12:30 registruje se od 13:00 a byly tam teprve dve mamci a nakonec nas tm bylo asi pět tkže to bylo docela v pohodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
4.11.10 21:41

Ahojky já byla na registraci dneska a byla jsem tam uplně sama docela jsem nechápala :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3648
8.11.10 18:36

Tak doufám, že taková účast vydrží až do začátku prosince, kdy se tam chystám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
15.11.10 21:42

Ahojky Anet,
mužu se zeptat v kolik hodin jsi tam šla, až na tu 13 nebo jsi tam šla raději dřív? Díky za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
1.12.10 15:41

Tak jsem úspěšně zaregistrovaná :-), pro jistotu jsem přišla už po 11 hodině, přede mnou byly asi 2 maminky, ve 13 hodin nás bylo v čekárně asi 8.
Ale od 30.5. - 9.6.2010 mají cyklický úklid porodních sálů a malování na oddělení šestinedělí, takže registrují jen 4 maminky na den :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková