Jablonec nebo Česká Lípa?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1.4.10 09:42

porod

ahojda všem..nemůžu se rozhodnout kde rodit nebo vůbec mám právo si vybrat?rozhoduju se mezi českou lípou a jabloncem nad nisou…poradte mi prosím.děkuju :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16291
1.4.10 09:46

pupíčku, já bych řekla že právo máš… Přinejhorším tě na příjmu pošlou jinam, když budou mít plno. A to se může stát snad kdykoliv a v kterýkoliv porodnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.4.10 10:08

Hanule

takže se nemusím hlásit dopředu že tam bych ho plánovala ten porod…tak to je paráda..ale nejhorší je že sllyším od každého něco jiného :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
1.4.10 10:14

No,nevim,jak je to mimo Prahu.Ale v Pze se rozhodne musis zaregistrovat,ja se treba na Bulovku registrovala ve 12tt a p9.doktorka mi rekla,ze je to tak akorat na registraci.Kamaradka se v 15tt uz nedostala nikam.Rozhodne bych zajela do obou porodnic a zjistila si nejake informace. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
476
1.4.10 10:15

Ahojky. Já myslím, že v porodnici, kde chceš rodit by jsi se měla zaregistrovat. Teda v Praze to tak je, ale nevím jak to chodí jinde :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
1.4.10 10:18

V Praze na 100%. Ale třeba v Opavě se registrovat netřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
1.4.10 10:20

Já jsem rodila v Písku a tam jsem šla až ve 36.tt na kontrolu a sepsat papíry, a pak až rodit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.4.10 10:23

KPKristy

no právě hodně se rozmýšlím asi tam zajedu a optám se bude to tak nejrozumější :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
1.4.10 10:27

Mi se zdá, že ty slavné registrace jsou jen v Praze.

Jinak většinou tě gynekolog předá kolem nějakého 36tt (záleží, jestli má nebo nemá v ordinaci vlastní KTG, „monitor“, nebo prostě jak je zvyklý)do péče porodnice. Je na tobě, kterou si vybereš, ale asi by bylo nepraktické např. kdybys jezdila na kontroly někam do Ostravy. Takže potom jezdíš do poradny do porodnice, většinou tam pak právě natáčí ten monitor (přivážou dvě sondy na břicho, jedna snímá srdíčko miminka a druhá napětí dělohy). No a potom, když už dojde na rození=), tak si myslím, že většina maminek jede rodit do té porodnice, kam chodily na kontroly. Mají tam i tvoje „papíry“, ale stejně asi budeš muset vypisovat ty formuláře jejich…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.4.10 10:34

Pipet

no právě a to jezdím do české lípy..jen tam sou řezníci nevím ani se mi ta porodnice nezamlouvá…moje doktorka???ta nemá skoro nic divím se že má vůbec kozu :mrgreen: stejnak ted jdu od ní pryč to co ona dělá si snad nezažila nikde :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
1.4.10 10:43

já bych si asi do té porodnice zajela.. oni jsou velmi vstřícní - zatím jsem se tak setkala.. prohlídneš si to tam.. oni ti poví jak to u nich chodí.. a i ty sama budeš klidnější když budeš vědět kam a do čeho jdeš.. co odmítnout můžeš… např. holení, či klistýr.. nebo naopak co je pro ně prostě normální postup…
přečti si nějaké info na netu.. tady na emimi je i hodnocení porodnic--- nebo je spoustu diskusí či mají své stránky,.. kde jsou fotky.. pak se rozhodni!
hodně zdaru! a rychlý porod!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
1.4.10 10:43

Ahoj,
moje švagrová rodila v létě v Jablonci a spokojená. Já až se nám zadaří, tak asi taky tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.4.10 10:46

právě že o jablonci jsem slyšela jenom samou chválu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1984
1.4.10 11:07

No já bych se podívala na porodní kurzy a prohlídla si,jak to vypadá v Lípě a jak v Jablonci.Jo a kam to máš blíž,kdyby to přišlo náhle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
1.4.10 11:15

registrace do porodky je jen v praze…ani v brne se registrovat nemusis..natoz v JBC. jinak se prej taky zvedla uroven liberecke nemocnice…sice uz tam neziju ale sem tam nejaka kamoska tam odrodi a jsou vcelku spokojene. nekteri doktori predavaji az k porodu…takze si muzes vybrat porodnici az s prvni kontrakci :mrgreen: ja kdyz mi bylo v tehu zle a jela sem do porodky driv tak vyhrala stejne ta nejbliz…coveku je to tak nejak jedno v tu chvilu ..hlavne ze to bude rychle:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková