Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahojky holky.Potřebovala bych vědět jak se rodí v Hradecké nemocnici.Jaký je personál a co si mám vzít sebou do porodnice.Jelikož jsem prvorodička,tak vůbec netuším co mě tam čeká.
Byla bych velmi ráda,kdyby mi někdo písnul,jak to tam chodí.
Děkuji ![]()
ahojky rodila jsem v JH pred 2,5 roky,tak snad je to tam porad stejne. Stezovat si nemuzu. Personal bez problemu. Trochu me zarazil pristup detskych sester,ale prikladala jsem jejich pristup k narvane porodnici a jich tam bylo malo. Uz tu byla jedna diskuse na JH porodnici,tak si ji kdyz tak najdi,tam jsou zkusenosti jinych maminek.Jinak do porodnice si musis vzit porodnicke vlozky (koupis v lekarne nebo ve zdravotnich potrebach v nemocnici), sitovane kalhotky - pozor jsou ruzne vel. ja si koupila prvni a nepretahla jsem je pres stehna (tak jsem je nastrihavala - mela jsem troje a stacilo to - rychle schnou), pro mimi jenom plinky a ubrousky na prdelku, popr. dudlik.Jinak obleceni pro mimi dostanes,ale ty si musis vzit obleceni svoje /nocni kosile, pantofle, zupan/. Preji hodne stesti a co nejrychlejsi porod
Ahoj já jsem rodila v Hradci před 8 lety a nemohu si stěžovat,co si vzít a nevzít to nevím,pač se to od té doby asi hodně změnilo.Přeji hodně sil ![]()
ahojky taky se chystam rodit v Hradci:-)termin mam 12.4…tak se tam treba potkame…jsem taky prvorodicka
Miichchaalinko,odpovídám sice o něco déle,ale přeci
.Já budu nejspíš nakonec rodit v Pelhřimově,tak se asi nepotkáme,leda potom někde venku s kočárkem.Každopádně přeji hodně sil
![]()
ja tobe taky preji hodne sil.....pritel taky chtel abych rodila v Pelhrimove…uvidime,jelikos na vikend jedu do Kamenice ke tchyni.....tak treba me to chytne!!!!!At je miminko zdrave a silne ![]()
Ničeho se neboj, je to tam supr. Měla jsem z ní taky strach, ale zbytečný. Rodila jsem v říjnu a doktorky, asistentky byly moc fajn, moc mě podržel i manžel, je lepší když tam s tebou někdo bude. Pro miminko si vem jen plenky a věci v čem si ho odvezeš domů jinak ti tam daji vše i na koupání. Pro sebe ručník, hygienu a poporodní kalhotky na kontroly, vložky a vložky do podprdy, odsávačku na mléko ti tam půjčí a vše vysvětlí. Pokud jsi vdaná tak oddací list, občanku, rodný list. Držím palce
dětičky jsou fajn..
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.