Porodnice Ostrava

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3086
10.3.10 22:02

Já vlastní zkušenost zatím nemám, ale co poslouchám kolem, tak Vítkovice jasně vedou! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8.4.10 11:20

Porodnice Vítkovice

Ahoj,já jsem před 4 měsíci porodila dcerku Natálku ve Vítkovicích a mohu jen doporučit,doktoři,sestry,porodní asistentky super,hodné,pomůžou,vysvětlí,no prostě paráda,pokoje jsou krásné ani nadstandart nepotřebujete...........Mám moc pěkné vzpomínky a to jsem nechodila ani na žádné předporodní kurzy a zvladli jsme to na 1 :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.4.10 12:22

porodnice

Taky jsem rodila poprvé a ve Vítkovicích,spokojenost 100%,kdy máš termín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
8.4.10 19:17

Jedine Vitkovice,super pristup,jako prvorodicce se ti tam budou venovat.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.4.10 19:58

Jsem téhož názoru jako Taminka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
8.4.10 20:00

Mně plně vyhovovala Poruba :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
16.4.10 19:58

Určitě Vítkovice.Rodila jsem tam 5.3.2010 a byla jsem naprosto spokojená všichni milí,ochotní … :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8097
23.4.10 21:37

Já ležela ve Vítkovicích na udržování a utíkala jsem od tama hodně rychle. Porodit jsem jela raději do Poruby, péče prvotřídní, při porodu dělali co mohli, sestřičky úžasné, vždycky uměly pomoct, poradit a co jsem viděla i utěšit maminku, která byla už zoufalá. Fakt klobouk dolů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
19.5.10 17:17

Ahojky,já byla minulý měsíc ležela na dva dny v Ostravě Porubě a nemůžu si stěžovat.Sestřičky byli suprové na i doktoři bylo mooooooc hodní..... bylo o mě postaráno jako v bavlnce.Jídlo bylo taky super a i pokoje byly hezké .Já měla dlouho problém s tím kde chci rodit ale ted vím na 100% že chci rodit v Porubě-lepší nemocnici sem si nemohla přát.Sem prvorodička a jak budu čekat další mimčo tak zas jedině chci rodit v Porubě.A hlavně kamarádka rodila nedávno ve Vítkovicích a malý měl nějaké potíže a narodil se předčasně a ona mi říkala že už nikdy by nešla do Vítkovic ani mi ji moje sestřička od dr. nedoporučovala.Víš co je to VIP karta?Stojí 2500kč a je to že když ji budeš mít koupenou tak tam můžeš rodit i když budou mít plno a jestli ji nebudeš mít tak když budou mít plno tak tě nevemou a pošlou tě jinam.Ale když si ji koupíš a budou mít volno tak ti ty peníze nevrátí.Ale každý má jiný názor já osobně jak sem psala jedině do Poruby :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
19.5.10 17:33

Ahoj, tak já jsem strašně chtěla rodit ve Vítkovicích. Když to přišlo měli stop stav ptž fakultka byla zavřená a nabídli mi Havířov, Frýdek nebo Fifejdy ze kterých jsem měla hrůzu od začátku. Jeli jsme na Fifejdy a bylo to nejlepší rozhodnutí jaké jsem mohla udělat. Personál u porodu i na šestinedělí naprosto perfektníííí :palec:
PA se mnou dokonce zůstala půlhodiny přesčas jen aby mě odrodila ona a ne další směna. Opravdu můžu jen a jen doporučit :potlesk:
Všichni byli milí, ochotní, dokonce jsme se u porodu zasmáli. Podruhé bych šla zase tam :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
19.5.10 17:37

Teta od příteleeeá taky dobré zkušenosti s Fifejdama,ale já bych radši tu Porubu.Jak sem psala každý má jiný názor na porodnice,já mám tenhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
19.5.10 22:12

já myslím, že v každé porodnici je něco, co se ti bude líbit a co ne. Dobrý ale i bohužel nesnesitelný personál najdeš všude. Nejdůležitější je si asi ujasnit, jaké „požitky“ preferuješ ty. Já rodila 2× v Porubě a zase bych šla tam. Rodíš tam v samostatném pokoji, který máš celou dobu i s koupelnou jen pro sebe, sestra ti chodí co hoďku dvě natáčet ozvy. Já za to byla ráda, aspoň jsem věděla, že je vše ok. Doporučuju si každopádně vzít někoho s sebou, já měla podruhé dulu a to byla super věc. Radila mi, podporovala, pomáhala, no byla tam jen pro mě. Polohu při závěru jsem si taky zvolila sama. Odd. šestinedělek je tam slabší, sestry bývají málo ochotný poradit i když taky se najde vyjímka. Více se asi dozvíš od ostatních mamek. Tak zvaž, co ti bude sedět a užij si to, držím palečky.
 Tajka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.5.10 09:37

Ahojky, Poruba je opravdu krásná, všechno je moderní a nové, taky jsem nad ní dlouho přemýšlela, akorát mě právě odradily zážitky maminek z odd. šestinedělí a to hlavně prvorodiček. Sestry tam mají frmol, takže jsou často podrážděné a nemají výdrž ve vysvětlování. Dokonce i při naší návštěvě u švagrovky po ní sestra vyjela, že neumí převléct miminko a teprve za 5 minut přišla s omluvou, že opravdu ještě na to švagrovka nebyla „proškolena“ :-) . Sice se to může stát každému, ale byl to docela trapas, protože jí sjela přímo před námi! Taky se mi nelíbí, že když máš nějaký titul, tak tam mají sestry nařízeno tím titulem tě oslovovat, takže např. vedle holce říkají maminko a tobě paní inženýrko, což mi přijde taky trapné :oops: . Já se rozhodla pro Vítkovice, ale pravda, všude se najde nějaký ten vůl a kráva, tak snad je nikde nepotkám :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
20.5.10 14:43

Ahojky,já jak sem byla s prckem v Porubě tak mě dali na pokoj šestinedělí s maminkou co porodila předčasně a malé neměla u sebe,ale sestřičky tam byli suprové a mooooc ochotné,hodnně mi tam pomohli a i uklidnovali jak sem k ním chodila na záznam srdíčka-malý ho měl trošku špatné ale už ho má v pořáduku.Opravdu si na tu nemocnici nemůžu stěžovat-spíš naopak :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.7.13 10:47

Holky, nevíte, jestli v nějaké z ostravských porodnic je připojení na wifi?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková