Břeclavská porodnice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3
8.3.10 13:18

Breclavska porodnice

Ahojky jsem tu nova dnes mam termin porodu.Byla jsem na vysetreni v porodnici v Breclave,sestry byli super ale vysetroval me doktor a byl opravdu neprijemnej.Byl docela hrubej stacil mi nadat skrz vahu rict kdy mam dojit a odesel.Vubec mi nerekl jak jsem natom. :-? Jsem prvorodicka a byla jsem z tohoto jednani docela vyjevena.Docela se ted i bojim jestli chytnu toho dr. k porodu.Jaky mate nazor na toho doktora vy ktera jste ho zazila?Dekuji za odpovedi Denisa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9454
8.3.10 13:23

ty vysetreni pred porodem jsou neprijemny vsude…muzu porovnavat bohunice a breclav oboje ted pred 3 mesicema :)

jinak si narazila na doktora bambase…mam ho hrozne rada…je moc sikovnej…ale je trochu jako doktor haus :lol: takze je treba s nim podle toho jednat..no my jsme se spolu po porodu nasmali azaz…nemej z nej strach…je tam jedinej chlap..mam od nej nadhernou malou jizvu po cisari :wink: bud v klidu…me pred porodem vadili vsichni doktori co na me sahli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
8.3.10 13:25

mimo jiny…ty porodni asistentky jsou jedna lepsi jak druha…a u porodu budou vesmes ony :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.3.10 13:28

Ahojky, pan doktor Bambas je prostě takový - arogantní, nelidský. Já nechtěla mít u porodu chlapa ani při prohlídce, tak to si ani nedokážeš představit, jaký řeči měl potom. Na prohlídce před porodem jsem byla 3krát v nemocnici - přenášela jsem a vždy jsem ho odmítla, z toho 2krát přímo jemu do očí. Mluvil se mnou jak s malým děckem, co si jen vymýšlí. U vizity na novorozeneckém pak sám odešel a poslal mi doktorku.
Stěžuje si na něj hodně holek. Pokud jde odmítnout, tak je to OK, horší, když bys na něj narazila, když bude mít službu jen on - o víkendech je méně doktorů.
Budu ti držet pěsti, abys s ním přišla minimálně do styku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.3.10 13:30

jo a jizvu po císaři mám od jeho manželky - ani není vidět - paní primářky Bambasové - ta je zlatá!!! A moc mi pomohla i s tím odmítnutím pana doktora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
8.3.10 13:30

:)

Dekuji,byla jsem trochu vsoku jak se choval ale nic si z toho nedelam bo mi po nem nic neni.Ale trosku by se mohl chovat lepe.Ale kdyz je takova povaha tak s tim nic clovek nenadela.Ve stredu jdu znova na kontrolu tak jsem zvedava jestli ho budu mit znova.Pokud se teda ten muj malej nerozhodne jit ven.Preji krasny zbytek dne :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
8.3.10 13:37

jo je to tak 50:50…nektery holky mu prijdou na chut..jinym strasne vadi :) je dobry kdyz dopredu vis co je zac…byla sem nachystana tak me neprekvapil…naopak se ke me nakonec choval hezky kdyz jsem pristoupila na jeho „smysl pro humor“ :-)

preju pohodovej a rychlej porod :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
8.3.10 13:44
karolínka.sofinka píše:
jo a jizvu po císaři mám od jeho manželky - ani není vidět - paní primářky Bambasové - ta je zlatá!!! A moc mi pomohla i s tím odmítnutím pana doktora.

jo a pani bambasova uz neni primarka…ani na porodnim se nevyskytuje. je tam ted primarka dr. lukesova (jestli se nepletu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.3.10 13:47
mikitaa píše:
karolínka.sofinka píše:
jo a pani bambasova uz neni primarka…ani na porodnim se nevyskytuje. je tam ted primarka dr. lukesova (jestli se nepletu)

aha, tak v květnu ještě byla:-) dál se o porodnici zatím nezajímám:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
8.3.10 13:53

jen aby si vedela kdyby si naaaahodou potrebovala :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.3.10 13:57

díky :mrgreen: zatím mi stačí, když potkávám jednu jedinou PA, co jsem tam nesnesla pořád v Tescu, snad má vytipované, kdy tam jezdíme nebo co.

mikitaa píše:
jen aby si vedela kdyby si naaaahodou potrebovala :wink: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková