Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahojky jsem tu nova dnes mam termin porodu.Byla jsem na vysetreni v porodnici v Breclave,sestry byli super ale vysetroval me doktor a byl opravdu neprijemnej.Byl docela hrubej stacil mi nadat skrz vahu rict kdy mam dojit a odesel.Vubec mi nerekl jak jsem natom.
Jsem prvorodicka a byla jsem z tohoto jednani docela vyjevena.Docela se ted i bojim jestli chytnu toho dr. k porodu.Jaky mate nazor na toho doktora vy ktera jste ho zazila?Dekuji za odpovedi Denisa
ty vysetreni pred porodem jsou neprijemny vsude…muzu porovnavat bohunice a breclav oboje ted pred 3 mesicema ![]()
jinak si narazila na doktora bambase…mam ho hrozne rada…je moc sikovnej…ale je trochu jako doktor haus
takze je treba s nim podle toho jednat..no my jsme se spolu po porodu nasmali azaz…nemej z nej strach…je tam jedinej chlap..mam od nej nadhernou malou jizvu po cisari
bud v klidu…me pred porodem vadili vsichni doktori co na me sahli ![]()
mimo jiny…ty porodni asistentky jsou jedna lepsi jak druha…a u porodu budou vesmes ony ![]()
Ahojky, pan doktor Bambas je prostě takový - arogantní, nelidský. Já nechtěla mít u porodu chlapa ani při prohlídce, tak to si ani nedokážeš představit, jaký řeči měl potom. Na prohlídce před porodem jsem byla 3krát v nemocnici - přenášela jsem a vždy jsem ho odmítla, z toho 2krát přímo jemu do očí. Mluvil se mnou jak s malým děckem, co si jen vymýšlí. U vizity na novorozeneckém pak sám odešel a poslal mi doktorku.
Stěžuje si na něj hodně holek. Pokud jde odmítnout, tak je to OK, horší, když bys na něj narazila, když bude mít službu jen on - o víkendech je méně doktorů.
Budu ti držet pěsti, abys s ním přišla minimálně do styku.
jo a jizvu po císaři mám od jeho manželky - ani není vidět - paní primářky Bambasové - ta je zlatá!!! A moc mi pomohla i s tím odmítnutím pana doktora.
Dekuji,byla jsem trochu vsoku jak se choval ale nic si z toho nedelam bo mi po nem nic neni.Ale trosku by se mohl chovat lepe.Ale kdyz je takova povaha tak s tim nic clovek nenadela.Ve stredu jdu znova na kontrolu tak jsem zvedava jestli ho budu mit znova.Pokud se teda ten muj malej nerozhodne jit ven.Preji krasny zbytek dne ![]()
jo je to tak 50:50…nektery holky mu prijdou na chut..jinym strasne vadi
je dobry kdyz dopredu vis co je zac…byla sem nachystana tak me neprekvapil…naopak se ke me nakonec choval hezky kdyz jsem pristoupila na jeho „smysl pro humor“ ![]()
preju pohodovej a rychlej porod ![]()
karolínka.sofinka píše:
jo a jizvu po císaři mám od jeho manželky - ani není vidět - paní primářky Bambasové - ta je zlatá!!! A moc mi pomohla i s tím odmítnutím pana doktora.
jo a pani bambasova uz neni primarka…ani na porodnim se nevyskytuje. je tam ted primarka dr. lukesova (jestli se nepletu)
mikitaa píše:karolínka.sofinka píše:jo a pani bambasova uz neni primarka…ani na porodnim se nevyskytuje. je tam ted primarka dr. lukesova (jestli se nepletu)
aha, tak v květnu ještě byla:-) dál se o porodnici zatím nezajímám:-)
díky
zatím mi stačí, když potkávám jednu jedinou PA, co jsem tam nesnesla pořád v Tescu, snad má vytipované, kdy tam jezdíme nebo co.
mikitaa píše:
jen aby si vedela kdyby si naaaahodou potrebovala![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.