Porodnice Zlín

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7.3.10 10:00

Porodnice Zlín

Ahojte, kdo mi předá nejbližší zkušenosti se Zlínsko porodnicí prosím? Jsem po termínu a jen vyčkávám. Pisněte kdo se chystá rodit v Baťovce, děkujuuuuuu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13114
7.3.10 10:46

Já se sice rodit nechystám, ale obě děti se narodily ve Zlíně. Mám jen dobré zkušenosti, jak s porodem, tak s poporodní péčí. Ležela jsem pak na třetím patře, všichni byli moc milí, sestřičky vše důkladně vysvětlily. Takže jestli půjdu do třetího, tak rozhodně budu rodit zase v Batovce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.10 11:19

Děkuji za ušenost, a jestli se můžu zeptat na porod, zda-li byl spontální nebo vyvolávaný? Já si tam asi pobudu tak nevím jakou mají trpělivost s rodičkama co tam dlouho tvrdnou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
7.3.10 11:37

Rodila jsem tam jedno dítě.
Byla jsem prvorodička.
Záleží, na jaký personál narazíš.
Byla tam spousta mladých sestřiček a doktorů - ti byli skvělí.
Já jsem měla ale i čest se starší generací a když na to teď vzpomínám, tak to ve mně vře :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
7.3.10 11:42

Já měla oba porody vyvolávané. Ale před termínem. Obě děti mi rodila Mudr. Henčlová. Oba porody byly rychlé a bezproblémové. Nemůžu si ted vzpomenout jak se jmenovala PA, byla to mladá slečna a opravda byla skvělá. Trpělivá a ochotná.!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4078
7.3.10 12:22

Ahoj, já se chystám taky rodit ve Zlínské Baťovce, a slyšela jsem na ni jen dobré, teta je tam zdr.sestra a taky doporučuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.10 13:01

Sajinko, a kdy máš termín? Já měla 4.3. a první porod sem měla vyvolávaný a dlouhý a bolestivý, tak se teď obávám aby to nebylo stejný. Moje sestra tam rodila a byla taktéž spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
8.3.10 10:35

Ahoj,

ja rodila ve Zline,ale uz davno(r.2004)a naprosta spokojenost.I kdyz tehda bylo deti hodne,vsude frmol,pripadalo mi jejich peci,ze jsem tam jedina(na porodnim).Sestinedeli uz byl hukot,presto jsem zazila temer jen hodne sestry :-)
Tento rok se tam chystam zas,takze me taky zajima aktualni info :lol: .
Sice bydlim jinde,primo u mistni porodnice,ale stejne si do Zlina rada dojedu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
794
8.3.10 14:32

Ahoj, já rodila před dvěma lety, vyvolávaný porod a nemůžu si na nic stěžovat. Chování a péče jak o mě tak o malou vzorné. Ale dopředu jsem se tam seznámila s jednou porodní asistentkou a tu si domluvila i na porod, takže bylo fajn mít tam někoho, koho jsem alespoň trochu znala.
Takže teď se tam chystám bez obav zase. Ráda bych tu samou PA, jenže je na mateřské, tak ještě nevím, jak se domluvíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
8.3.10 14:38

Obě děti se narodily v „baťovce“ a raději nevzpomínat :cert: :cert: :cert:

Oba porody jsem měla pohádkové :palec:
První „normální“, druhý vyvolany a personál na porodních sálech byl úžasný, ale potom na oddělení :pocitac:

Hodně štěstí všem co se tam chystají :kytka: :kytka: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
4078
8.3.10 15:17

mamko z Km: já mám termín 2.září.A opravdu na ZLin slyším chváli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4078
11.3.10 10:58

Ahojte, jak dopředu se musím objednat do porodnice ve zlině? je potřeba hodně brzo? nevíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
794
11.3.10 16:23

Objednat na co, na porod? Nevím nic o tom, že by se mělo objednávat. Ale jsem přímo ze Zlína, nevím, jestli „přespolní“ se musí domlouvat dopředu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
11.3.10 16:35

Ahoj, já jsem rodila ve Zlíně v říjnu 2009 druhé dítko a můžu si zdejší pobyt v porodnici jen chválit. Co se týče poporodní péče - je to supeeeer. Sestry milé, ochotné , doktoři také dobrý. Jen ten porod jsem tedy nějak neprožívala jako s prvním dítětem, protože jsem rodila předčasně a císařem pod celkovou narkózou…takže vzpomínky žádný. :lol:
Ale jak říkám, já jsem byla na 4. patře a tam byl přístup opravdu senzační. ( pokud srovnám pobyt v porodce v našem městě )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
11.3.10 22:46
Sajinkax píše:
Ahojte, jak dopředu se musím objednat do porodnice ve zlině? je potřeba hodně brzo? nevíte?

Nemusela jsem se objednávat.
Jen jsem si tam udělala týden před porodem výlet (planý poplach), tak se mnou alespoň sepsali papíry. Žádná registrace ani nic podobného není třeba.
Byla jsem taky „přespolní“, mám to cca 30km a v pohodě, nikdo se mě neptal, proč jsem nejela jinam ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková