Porodnice Zlín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21.3.10 14:19

Ahojte, já rodila 10.3.2010, jsem z KM, takže jsem si volala týden před termínem na kontrolu. A bez problémů. Půl roku dopředu to nikoho nezajímá. A Zlínskou porodnici moc chválím. Jak porodní tak šestinedělí. A to zrovna malovali 5. patro gyneko. a my museli být na pokoji po třech, i přesto super, doktoři, doktorky a sestry, fakt super lidi. Doporučuju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
13.4.10 10:52

Ahoj, já jsem se na registraci ve Zlínské porodnici ptala u své gynekoložky a nemusíš se nikde registrovat (není to jako v Praze), tady tě rodící neodmítnout.

• Citovat
  • Upravit
NumLock
13.4.10 11:13

Ahoj,rodila sem ve Zlíně 2 krát a spokojennost,doporučuji :wink: Poprvé v Přerově a už nikdy více!!

• Citovat
  • Upravit
4078
15.4.10 11:49

Ahojte, budete někdo chodti na prodnic ve zlíně na předporodní kurzy? mě začíná příští týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
16.4.10 19:50

ahojky, taky budu určitě rodit ve zlínské porodnici, termín mám v říjnu. Předporodní kurzy jsou i přímo v nemocnici? Já zatím uvažuju o Nekky......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
19.4.10 13:49

My chodíme na kurzy k p. Křemenové (Dům Kultury) a zatím naprostá spokojenost (i s pohledu tatínka). Kurzu je 9 (tři už jsme měli - jsou tam maminky s podobným termínem porodu - takže červenec-srpen).
Co vím tak jsou kurzy ještě přímo v porodnici a pak v Baby Nekky Klubu.

• Citovat
  • Upravit
31
19.4.10 14:49

Můžu se zeptat, kdy jste do kurzů začala chodit? Kdy je ten ideální čas? Jak moc dopředu je nutno se k p. Křemenové objednat? Máte na ni kontakt? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
19.4.10 14:58

Mám na ní email kremen@razdva.cz
Vzhledem k tomu že celý kurz je rozdělen na deset lekcí tak začíná dost brzo - ten náš začal 2.3. (já jsem byla zrovna v 16tt). Kurz je po dvou až třech týdnech. Třeba v porodnici jsou lekce jen 4, takže tam začíná o něco později.
S paní Křemenovou jsem komunikovala přes email, vše nám v vysvětlila. Možná někoho zarazí cena (my jsme platili za 9 lekcí 1500 + platíme 100kč za každou lekci kde je manžel se mnou), v porodnici je kurz levnější, ale také kratší. Nemůžu srovnávat. Já jsem spokojená a je to jen můj názor.

• Citovat
  • Upravit
31
19.4.10 15:19

Díky za názor, já uvažuju o Nekky (tam je myslím 5 lekcí), paní Křemenové a kurzu přímo v porodnici. Ted jsem akorát 16 tt, takže asi nejvyšší čas se rozhodnout :-). Zatím fakt nevím… Chodíš i na nějaké cvičení nebo plavání pro maminky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
19.4.10 15:47

Plavání vede taky paní Křemenová (v pondělí tuším od 18 hodin), tam bohužel nechodím (jsem na nemocenské a mám vycházky do 18). Pak vím že má i nějaké cvičení na balonech ve Zlíně i v Otrokovicích - tam jsem byla jednou, ale raději cvičím doma na balonu podle videa z netu.

• Citovat
  • Upravit
31
19.4.10 15:52

Napíšu jí určitě maila…se cvičením to nechci zas moc přehánět, ze začátku jsem taky měla menší problémy. Ale je fakt, že vůbec nic nedělám, jediný můj „větší“ pohyb je procházka :-). Stal se ze mně lenoch :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6201
11.5.10 15:22

Holky já na předporodní kurz nechodila myslíte že to moc vadí jsem prvorodička ale mám nemocné střeva a k tomu lítám 3× do týdne po různých dr od hematologie přes gastro obvodáka aporady tak předporodní kurz už bych fakt nestáhala je tu někdo kdo rodil aniž by měl předporodní kurz a jak se k němu jako nevědomému pak chovali na sále?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NumLock
11.5.10 15:38

Ahoj,rodila sem 3 krát a nikdy sem na kurzu nebyla a ani se mě nikdo na to jestli sem byla nebo ne neptal :wink:

• Citovat
  • Upravit
4314
15.6.10 20:17

Mimčo může přijít klidně o pár týdnů dřív, takže s objednáváním to asi nebude tak akutní :)
Navíc Otrokovice nemůžeme považovat za přespolní, když tady nemáme vlastní nemocnici ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4314
15.6.10 20:20

Sáji, Ty už chodíš na předporodní kurzy??? Ty jsi rychlá… 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková