Porodnice Zlín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11444
16.3.12 13:14

Tak jsem se ptala svojí gyndařky, jak je to s tím posíláním do porodnice a říkala, že když neporodím do termínu podle MS, tak mě pošle do porodnice, tam si mě převezmou. Doufám, teda, že do termínu porodím. Nechci chodit do porodky furt jak trubka. :think:

V roce 2010 byly dětské sestry fajn, většinou mladé holky, ale fajn. Za ty roky se to tam určitě prostřídalo. :palec: Brychtovou neznám, jen Brychtu, ale to je veterinář. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
1.5.12 16:00
@Sazkarka píše:
ahoj já budu rodit ve Zlíně už podruhé.Poprvé císařem před 11 lety a dětské sestry hrůza.Mám tam gynekoložku p.Brychtovou.Mám rodit v květnu.Máte s ní někdo zkušenost?.-)

Ahoj,já chodím taky k dr. Brychtové.Jsem s ní spokojená.Jen nevím jestli rodit ve Zlíně nebo v UH.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
3.5.12 16:44
@papul píše:
Ahoj,já chodím taky k dr. Brychtové.Jsem s ní spokojená.Jen nevím jestli rodit ve Zlíně nebo v UH.

já u ní byla včera a prohmátla mě tak,že jsem tam málem zařvala.Zítra mám u ní vyvolávaný porod.Mám 3 měsíce šííílené bolesti stydké kosti a celého spodku,neumím si představit,že se mi tam budou každou chvíli rýpat :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
7.5.12 09:23
@Sazkarka píše:
já u ní byla včera a prohmátla mě tak,že jsem tam málem zařvala.Zítra mám u ní vyvolávaný porod.Mám 3 měsíce šííílené bolesti stydké kosti a celého spodku,neumím si představit,že se mi tam budou každou chvíli rýpat :,(

Tak to jsi mě moc nepotěšila…já jsem ve 20tt a musím zaklepat,zatím všechno v pořádku…jak jsi dopadla?proběhlo všechno v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
24.6.12 16:27

Ahojte maminky, chtěla bych se zeptat, jestli některá nevíte, kolik osob mužu mít s sebou u porodu? Ráda bych měla u porodu 2 osoby, ale nevím, zda tam nemuže být jen otec? Budu ráda, když mi někdo z vás napíše, jestli měl ve Zlínské baťové nemocnici více než jen 1 osobu u porodu. Moc děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
26.6.12 09:33

Ahoj maminky, chtěla bych se zeptat jak to chodí ve Zlíně na oddělení po porodu, co je tam k dispozici a co musím mít své (vložky, plenky, atd..) díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
26.6.12 12:14
@Enoulik píše:
Ahoj maminky, chtěla bych se zeptat jak to chodí ve Zlíně na oddělení po porodu, co je tam k dispozici a co musím mít své (vložky, plenky, atd..) díky :)

Ahoj,
ve Zlíně jsem rodila naposled skoro před třemi lety, ale nepředpokládám, že by se to změnilo.
K dispozici je oblečení pro miminka i noční košile pro maminky, látkové pleny pod hlavičku, zavinovačky, krém na zadeček. Hygienické potřeby (vložky, toal. papír, plenky) si musíš donést.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
4.1.14 09:55

Ahojte ja mam skusenosti ze zlinskou porodnici moc dobre rodila jsem tak poprve a personal byl super tet v kvetnu mam termin a nikde jinde rodit nechci jen ve zline.ale zeptam ss zda nekdo vite jaka ke tam navstevni doba za me pred 6 lety bylo pd 14-16 ale kdosi mi rikal ze i potom muze nekdo dojit tak nevim co je na tom pravdy. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
8.1.14 06:25

@misickamk ahoj rodila sem tam ted a pritel chodil kdykoliv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková