Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Tak jsem se ptala svojí gyndařky, jak je to s tím posíláním do porodnice a říkala, že když neporodím do termínu podle MS, tak mě pošle do porodnice, tam si mě převezmou. Doufám, teda, že do termínu porodím. Nechci chodit do porodky furt jak trubka. ![]()
V roce 2010 byly dětské sestry fajn, většinou mladé holky, ale fajn. Za ty roky se to tam určitě prostřídalo.
Brychtovou neznám, jen Brychtu, ale to je veterinář. ![]()
@Sazkarka píše:
ahoj já budu rodit ve Zlíně už podruhé.Poprvé císařem před 11 lety a dětské sestry hrůza.Mám tam gynekoložku p.Brychtovou.Mám rodit v květnu.Máte s ní někdo zkušenost?.-)
Ahoj,já chodím taky k dr. Brychtové.Jsem s ní spokojená.Jen nevím jestli rodit ve Zlíně nebo v UH.
@papul píše:
Ahoj,já chodím taky k dr. Brychtové.Jsem s ní spokojená.Jen nevím jestli rodit ve Zlíně nebo v UH.
já u ní byla včera a prohmátla mě tak,že jsem tam málem zařvala.Zítra mám u ní vyvolávaný porod.Mám 3 měsíce šííílené bolesti stydké kosti a celého spodku,neumím si představit,že se mi tam budou každou chvíli rýpat ![]()
@Sazkarka píše:
já u ní byla včera a prohmátla mě tak,že jsem tam málem zařvala.Zítra mám u ní vyvolávaný porod.Mám 3 měsíce šííílené bolesti stydké kosti a celého spodku,neumím si představit,že se mi tam budou každou chvíli rýpat
Tak to jsi mě moc nepotěšila…já jsem ve 20tt a musím zaklepat,zatím všechno v pořádku…jak jsi dopadla?proběhlo všechno v pořádku?
Ahojte maminky, chtěla bych se zeptat, jestli některá nevíte, kolik osob mužu mít s sebou u porodu? Ráda bych měla u porodu 2 osoby, ale nevím, zda tam nemuže být jen otec? Budu ráda, když mi někdo z vás napíše, jestli měl ve Zlínské baťové nemocnici více než jen 1 osobu u porodu. Moc děkuji ![]()
Ahoj maminky, chtěla bych se zeptat jak to chodí ve Zlíně na oddělení po porodu, co je tam k dispozici a co musím mít své (vložky, plenky, atd..) díky ![]()
@Enoulik píše:
Ahoj maminky, chtěla bych se zeptat jak to chodí ve Zlíně na oddělení po porodu, co je tam k dispozici a co musím mít své (vložky, plenky, atd..) díky
Ahoj,
ve Zlíně jsem rodila naposled skoro před třemi lety, ale nepředpokládám, že by se to změnilo.
K dispozici je oblečení pro miminka i noční košile pro maminky, látkové pleny pod hlavičku, zavinovačky, krém na zadeček. Hygienické potřeby (vložky, toal. papír, plenky) si musíš donést.
Ahojte ja mam skusenosti ze zlinskou porodnici moc dobre rodila jsem tak poprve a personal byl super tet v kvetnu mam termin a nikde jinde rodit nechci jen ve zline.ale zeptam ss zda nekdo vite jaka ke tam navstevni doba za me pred 6 lety bylo pd 14-16 ale kdosi mi rikal ze i potom muze nekdo dojit tak nevim co je na tom pravdy. ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.