Porodnice Sokolov

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5
28.2.10 16:06

Porodnice Sokolov

Ahoj holky,
máte někdo zkušenosti s porodnicí v Sokolově? Jak to tam těď vypadá? Já tam rodila před lety a chystám se tam znovu. Tenkrát sem byla spokojená, ale nevím jestli se to tam třeba nezměnilo.
Dík za informace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1099
1.3.10 20:24

Ahoj, já tam rodila v červenci 08 a byla jsem maximálně spokojená, kdyby jsme teď nebydleli jinde, jedu tam znova. :lol: Personál strašně příjemný, až na jednu dr., která byla trochu hrubší při vyšetření, ale zase třeba díky ní jsem rodila jen 3 h. :-D Prostředí příjemný takový rodiný, pokoje po dvou s vlastní sprchou a záchodem. Jídlo mi celkem chutnalo, všichni byli moc milí a ochotní mi s čímkoli poradit. Moc na ten porod a pobyt vzpomínám. Vřele doporučuju. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
2.3.10 10:33

Dík za informaci. Potěšila si mně. Tak doufám že to bude v pohodě i tentokrát. Mně tam tenkrát fakt ochotně pomáhali, byla sem vyjukaná prvorodička a sestřičky i doktoři byli fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
M84
40
26.11.18 08:33

epiduralní aneztezie

Ahoj maminky,

nevíte, jaký má porodnice přístup k epidurálu, a kolik stojí. Chystám se tam rodit a chtěla bych mít tyhle informace. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková