Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky,
máte někdo zkušenosti s porodnicí v Sokolově? Jak to tam těď vypadá? Já tam rodila před lety a chystám se tam znovu. Tenkrát sem byla spokojená, ale nevím jestli se to tam třeba nezměnilo.
Dík za informace
Ahoj, já tam rodila v červenci 08 a byla jsem maximálně spokojená, kdyby jsme teď nebydleli jinde, jedu tam znova.
Personál strašně příjemný, až na jednu dr., která byla trochu hrubší při vyšetření, ale zase třeba díky ní jsem rodila jen 3 h.
Prostředí příjemný takový rodiný, pokoje po dvou s vlastní sprchou a záchodem. Jídlo mi celkem chutnalo, všichni byli moc milí a ochotní mi s čímkoli poradit. Moc na ten porod a pobyt vzpomínám. Vřele doporučuju. ![]()
Dík za informaci. Potěšila si mně. Tak doufám že to bude v pohodě i tentokrát. Mně tam tenkrát fakt ochotně pomáhali, byla sem vyjukaná prvorodička a sestřičky i doktoři byli fajn.
Ahoj maminky,
nevíte, jaký má porodnice přístup k epidurálu, a kolik stojí. Chystám se tam rodit a chtěla bych mít tyhle informace. Děkuji.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.