Porodnice Břeclav

• Fotoalbum (37)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1
27.2.10 10:55

porodnice Břeclav

ahoj maminy jde některá rodit do porodnice Břeclav v březnu 2010.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15.12.10 10:47

břeclav

ahojky !já budu rodit v Břeclavi v červenci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
6.1.11 16:56

porodnice Breclav 2011

Ahoj, chystám se rodit v Breclavi příští měsíc /konec února/. Budete tam taky nekdo? A nevite,prosim, jak to tam chodi - co vam daji a co ne? Díky za kazde info a preji hodne stesti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7397
6.1.11 18:26

Ahoj Ali,já se chystám tam rodit v červnu.Mrkni se na stránky nemocnice Břeclav a je tam v odkaze pro maminky,co si máš vzít(podle mě ti to tím pádem nedají)a jsou tam i dokumenty,ketré potřebuješ.kamoška tam má rodit v půlce ledna,tak mám v plánu to zjistit.Jsi přímo z Břeclavi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
6.1.11 22:24

Ahoj Leni, díky za rychlou odpoved :-) Já se na ty stránky už dívala, ale nějak jsem tam žádný seznam neobjevila - no, zkusím to jeste jednou - asi jsem to prehledla… Těch seznamu je vsude spousta,ale jsou spis vseobecne a kazda porodnice to ma trosku jinak, tak nevim… ta Tvá kámoška už to má teda za pár, že jo? „MY“ to snad „vydrzime“ až do konce unora, ikdyz prcek uz chtel jit driv… Když budeš mít chviličku, tak mi pisni, jak byla ta Tvá kámoška spokojena a co jim dali a nedali… budu se tesit na odpoved a přeji prijemny prubeh tehotenstvi :-D ja jsem kousek od Klobouk u Brna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7397
7.1.11 17:21

Ahoj Ali,napíšu ti postup,jak se dostat na ten seznam(moc věcí tam není,tak ti asi všechno dají,mají hodně sponzorů)Najedeš na stránky Břeclavi,vlevo je oranžový sloupec AKTUALITY,na 2.stránce aktualit je POROD V NAŠÍ NEMOCNICI,dojedeš na konec a tam jsou POKYNY PRO NASTÁVAJÍCÍ MAMINKY NALEZNETE ZDE - na to klikneš a dostaneš se na stránku INFORMACE PRO NASTÁVAJÍCÍ MAMINKY a uplně dole je odkaz SOUBORY KE STAŽENÍ- na to klikneš a najede ti tam ten seznam.Snad to alespoň trošku chápeš :-) Jinak na tom jejich předporodním kurzu si nebyla?Já tam chci jít,myslím,že bysme se tam mohli taky něco dozvědět.Je to každé první úterý v měsíci,to bys třeba ještě zvládla :-) ale musíš se objednat tel. i na prohlídku sálů,pokojů a tak.ten tel je 519 315 367. Jinak ty už to máš taky za chvilku.Určitě tě budu informovat,ale ta moje kamarádka je trošku „jiná“ tak všechno brát vážně nemůžeme.Zatím se měj pěkně,papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
7.1.11 20:32

Ahoj Leni, díky za podrobný popis :-) Já už jsem to tam ráno objevila - ale moc tam toho teda fakt není… Oblečení na mimi nam asi behem pobytu daji a kosmetiku teda asi taky… ale říkala mi v poradne jedna maminka, že nedostali vubec nic - jen par vlozek, ktere stejne nestacily. A tobylo před rokem - otazkou je, jestli se tam neco změnilo a jestli k lepsimu… ?

O tom kurzu vím, chtěla jsem jít v lednu, ale musím ležet a tak jsem se tam nejak nedostala - mam to od nas daleko (skoro 50 km)… ale zkusim tam v tom únoru taky zajit… snad mi to nejak vyjde - nebo si zavolam… A ty ses odkud? Z BV?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7397
7.1.11 21:23

A ta maminka rodila v Břeclavi?Já vím,že jak kupuju různé časopisy-Maminka,betynka......tak v některém bylo,že dávají nějaké sponzorské krémy a mýdla a různé takové reklamní věci pro miminka v praktické kabelce a byla tam uvedena i Břeclavská nemocnice.Nevím jak tady,ale studovala jsem zdr.sestru ve Znojmě a na šestinedělí a novorozeneckém jsem byla na praxi.Tam měli kosmetiku i pomůcky na pokojích a oblečky používali taky jejich,tak nevím.Ale ta má kamoška říkala,že oblečky si neberou.Jinak jsem z Břeclavi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
9.1.11 19:21

Ahoj holky, rodila jsem teď v prosinci v Břeclavi, tak snad se vám bude hodit pár mých poznatků :lol: .
Co se týká personálu nemůžu říct vůbec nic špatného, porodní asistentka byla super, radila a vycházela vstříc našim přáním u porodu. Pak na oddělení šestinedělí taky pohoda - naše i dětské sestry byly příjemné, nezažila jsem ani jednu protivnou :mrgreen: . Asi jsem měla štestí. A doktoři taky v poho.
K tomu co si vzít sebou - poporodní vložky dostanete, ale jen omezené množství, což vám určitě stačit nebude, takže ty si kupte. Pak toaletní papír, pro jistou i noční košili (o víkendu se nepere), ručníky (alespoň dva nebo tři), vložky do podprsenky, jednorázové kalhotky a osobní věci pro hygienu apod.
Pro mimčo určitě pleny, ty jsme vůbec nedostali. Jinak oblečení i zavinovačky dostanete, jen se připravte na starší kusy :-P . Ale můžete si vzít i svoje, je jim to jedno. Kosmetiku a věci pro hygienu vám taky dají i látkové pleny pro koupání a blinkání.
Snad jsem si vzpoměla na všechno.
Užijte si těhotenství a odpočívejte, pak je to docela náročný :dance: :dance: :dance: .
Přeju pohodový a rychlý porody a hodné a hlavně zdravé mimča. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7397
10.1.11 19:37

Ahojky,to jsi hodná,že si nám dala vědět.Dneska jsem si psala s tou mojí kamoškou a docela jsem se zhrozila,kolik si toho bere,kabelu k porodu,kabelu pro sebe a kabelu pro mimi,ale některé věci,no dílo.Ale jsme každá jiná :-) A jinak to jste měli hezký dáreček k Vánocům :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
11.1.11 16:12

Ahoj, díky za „cerstve“ info :-D Já si dneska volala na ten kurz - tak tam v unoru jdeme - i s nastavajicim tatinkem. Pak pisnu, co jsem se dozvedela! Docela koukam, ze muzu mit do porodnice svoje obleceni na mimi… Kosmetiku na koupani jste taky dostaly? A nejaky ten dárkovy balicek? Kámoska rodila v Ivancicch adostala tolik vselijakych darku, ze jsem ani neverila. I behem tehotentvi a pak i v porodnici. A nektere věci byly celkem i drahe a fakt prakticke… tak uvidime, jak to bude tady… Jo a co si tva kamoska bere na porod. sal? rekla bych, ze tam asi nic moc nepotrebujes, ne? Krome tatinka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7397
11.1.11 20:35

V Ivančicích je prý ta nemocnice vyhlášená.No myslím,že budeme rádi,když nás tam nechají porodit,když teď odchází doktoři a nemocnice zavírají.S tou kosmetikou pro mimi to taky nevím,to bude věcí.Bere si tam pití,musli na jídlo,jídlo pro jejího,košili,deku,termofor,svíčky,aroma olej a aroma lampu,masážní olej pro sebe,pak nějaký olej do koupele,porodní gel,nějakou vonící mušličku,nabíječku na foťák a na mobil,foťák,mobil,baterky,ponožky,kartáček na zuby a pastu,jednorázové kalhotky a vložku,plenky pro babičky,které si dá už po cestě,kdyby jí praskla voda a ještě pro jistotu podložku pod zadek.Tak to má v kabeli k porodu,není toho málo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7397
11.1.11 20:37

a ještě jsem zapomněla: No vidíš i na kurzu se něco dozvíš :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
12.1.11 13:27

Ahoj, tak docela koukám, co si kámoška chce všechno sebou vzít. Já jsem měla taky nějaký oleje k porodu, no musím říct, že mě ani nenapadlo je použít :mrgreen: . Měla jsem úplně jiný myšlenky. Každopádně tam maximálně využijete vodu na pití :lol: . Zbytečně toho sebou moc netahejte, když bude vše OK, tak vás po čtyřech dnech pustí domů :-P . Pro mimi tam byla i kosmetika, vážně kromě plinek jsem nic nemusela mít svého. Oblečení jsem si ale nechala přivézt, jelikož tam mají takový ty starý košilky a klasický zavinovačky a to mě šlo na nervy. Pořád to bylo někdo vytahaný, rozvázaný apod. :mrgreen: . A dárkový balení různých věcí jsem dostali, byla to jedna krabice a jedna kabela :-P .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7397
12.1.11 14:05

Ahojky,a to jsem psala jen věci k porodu,pak má ještě věci na šestinedělí a pro mimi.Já si taky myslím,že nebudu mít náladu na nic a budu ráda,že rychle porodím,ať už mám klid.Ale ona má i porodní plán,to není nic neobvyklého,ale co v něm(všechny body nevím,ale to,co nás nejvíc rozesmálo s holkama v práci)Takže všichni musí mít jmenovky,kdyby si asi chtěla náhodou stěžovat,potom nechce žádné mediky a studenty,má tam vymezený i počet let praxe a má určený počet lidí na sále.No nevím,jak jí to vyjde,ale aby pak nebyla sklamaná.Já si myslím,že na takové věci,co si plánuje nebude mít ani čas ani náladu(na čas možná bude mít)A jinak jsem ráda,že něco dostaneme,to potěší.A k těm oblečkům jsem si říkala,že na fotkách to taky bude vypadat blbě-nové krásné miminko a staré škaredé oblečky :-? Děkuju za informace :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková