Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Taky bych raději domek, bohužel tady nejsou k mání žádné pozemky, šla bych klidně bydlet i jinam,ale manža nechce
Tak ještě uvidíme jak to dopadne. Tady nám zatím nic nechybí, máme od rodičů všechno oddělené, ale kdo by chtěl bydlet s rodiči pořád, že?
V Břeclavě se mi líbí ty nové byty, ale připadne mi to hrozně drahý, pokaždé si říkám, že za ty prachy bych měla malý baráček i s vybavením ![]()
lucccie píše:
Taky bych raději domek, bohužel tady nejsou k mání žádné pozemky, šla bych klidně bydlet i jinam,ale manža nechceTak ještě uvidíme jak to dopadne. Tady nám zatím nic nechybí, máme od rodičů všechno oddělené, ale kdo by chtěl bydlet s rodiči pořád, že?
V Břeclavě se mi líbí ty nové byty, ale připadne mi to hrozně drahý, pokaždé si říkám, že za ty prachy bych měla malý baráček i s vybavením
a kde ted bydlis? No jo ale vis co dokud mate kde byt a navic pomoc rodicu je blizko to je nesmirna vyhoda. Ja mam rodice v Charvatske a moc mi pomahaji.. nedovedu si predstavit, ze bychom byly nekde v Cechach daleko od nich.. treba jako jsme od tchanovcu (:-/ bohuzel)
Napsala jsem ti soukromou zprávu
Výhoda to určitě je, často nám i pohlídají, když chceme někam vyrazit. Sice to není moc často, ale i tak je to dobrý ![]()
jj my treba kdyz jsem nakoupit davame malou k rodicum…nerada ji taham do obchodu… ![]()
dneska mama prijede z prace driv, tak asi za chvili vyrazim na navstevu
![]()
tak jaky byl vikend? Mi bylo cely vikend solidne blbe…a pritom venku nadherne
i dneska radost pohledet z okna..
Ahojik, víkend docela dobrý, jenom náš malý je nějaký nachlazený, v noci nechce spát a k tomu ty zuby
Snad tě ty nevolnosti brzy přejdou
Dnes je venku jak na jaře ![]()
V. roste druhej spicak tak to vcera odpoledne vypadalo kdovi jak ale nastesti nakonec noc super.. treba zabral kamistad gel co ji patlu na dasne ![]()
Ten Kamistad gel musím zkusit, já natírala mundisal gelem a žádný účinek, pak Calgelem a taky nic. Mates už kouše i nábytek a je celkově protiva, je mi ho líto, ale za celý den se toho naskládá, že jsem pak na něho protivná i já a on chudáček za to ani nemůže ![]()
Teď zatím spinká, ale počítám, že tak o půlnoci se vzbudí a bude sranda.
Pije ti Venda v noci ještě mlíko nebo vydrží až do rána?
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jestli nevíte kde najdu seznam věcí do porodky přímo této porodnice? Mělo by se to jmenovat „Pokyny maminkám“ a mělo by to být na webových stránkách, ale nemůžu to najít…
Ahoj Eneer, zkus mrknout na tuhle stránku jestli to tam někde není http://www.nembv.cz/?…
Luci, děkuji, už jsem to našla ![]()
Jinak jsem dočetla celou diskuzi a děkuji všem za různé info, co vzít do porodky, apod., to je dobré vědět
jinak na cvičení chodím, ale dnes mě to asi mine, nějak mě bolí v krku
ale jinak si to nemůžu vynachválit, můžete se tam zeptat na cokoliv, cvičení vedou porodní asistentky, takže informace z první ruky ![]()
Holky, ještě bych se chtěla zeptat těch, co už rodili v Břeclavě…
1. Přímo u porodu je jen porodní asistentka a Dr. jen v rizikových případech, nebo je tam Dr. vždy?
2. Jak často se chodí na vyšetřovnu?
3. Jak dlouho před samotným porodem se jde na porodní sál? Já bych teda chtěla jít na ten nadstandart, aby tam manžel mohl být celou dobu se mnou, ale kdyby byl náhodou obsazený, tak by se mnou manžel mohl být až na porodním sále, že?
4. Dělali Vám nástřih hráze?
5. Při samotném porodu jste si mohli vybrat polohu, která vám nejvíc vyhovuje?
Moc děkuji za vaše zkušenosti
![]()
Ahoj Eneer, já jsme na nadstandardu nebyla a manžel mohl být úplně celou dobu semnou, dělal mi masáže atd… ![]()
Přímo u porodu je asistentka i doktor, teda aspoň u mě to tak bylo ![]()
Na vyšetřovnu jsem chodila tuším po hodině a každou půl hodinku mi natáčeli monitor.
Nástřih jsem měla, malý byl dost veliký ![]()
Polohu při porodu jsem si nevybírala, ale já neměla žádný porodní plán, tak jestli nějaký máš, tak ti třeba vyhoví ![]()
Ahoj Eneer,kamarádka tam rodila teď,měla porodní plán,který tam s ní prošli a splnili jí všechno,až na nástřih-říkala,že se snažili,ale nakonec stříhnout museli,i když jen malinko.Jinak manžela tam měla celou dobu,masíroval ji ve vaně,měli svou hudbu a svíčky a aromalampu.Chtěla nadstandart porodní i šestinedělní a je to prý pořád obsazené,nedostala se tam.Jinak prý nepovolí hospitalizaci s manželem ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.