Porodnice Břeclav

Napsat příspěvek
Velikost písma:
360
12.1.11 14:55

jj, dáreček urco potesi… jsem rada, ze nemusim tahat kosmetiku - jeste ani zadnou nemam. Pockam, jakou bude mit mimi pokožku, vim že se stava, že maminky nakoupi olejicky a pak je nepouzite vyhazuji… Jinak na porod. sal si nebudu brat nic - jen ten fotak a vodu (plus neco na zub pro tatinka)…co se tyka obleceni pro mimco, asi si neco vezmu, kdyz dojde navstava,aby byl klucik fesak :-) otazka je, jestli se mi bude chtit prevlikat. pak dojedu z porodnice a budu mit hned plnou pracku… uvidime ono se to nejak ukaze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
12.1.11 15:02

Jo a jeste jsem chtela: mate vypracovany porod. plan? Já teda nemam - rikala jsem si, ze to proberu az primo tam podle toho, jak to vsechno bude probihat a tak… Myslim, ze sestricky budou mit opravdu radost - kdyz si prectou, ze musi mit jmenovky a nesmi jich tam byt vic nez ta tva kamoska chce :lol: jinak k tem plinkam - slysela jsem, ze doktori to nemaji radi! Mozna pred porodem jo, ale pak ne. Nejlepsi jsou ty poorod. vlozky, které „dýchají“ a líp (a rychlej) se pak vsechno hoji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
13.1.11 12:07

Tak vložky pro sebe si kupte rozhodně ty poporodní. Nemají v sobě žádnou umělotinu, jsou vzdušné a tím líp se budete hojit :-P . A je fakt, že na vizitě doktoři nechtěli ani abychom měly kalhotky. Pak jsme si je samozřejmě daly :lol: .
A porodní plán jsem měla sepsaný, ale stejně zůstal doma :lol: . Ale při příjmu na porodním se mě mimo jiné PA ptala na moje přání při porodu, tak jsem si řekla co chci a to dodrželi. Musíte ale počítat s tím, že pokud budou nějaké komplikace, tak stejně udělají to, co bude nejlepší pro vás a mimčo.
Jinak kámoška s jmenovkama je fakt dobrá :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
14.1.11 08:15

Brzec, díky moc za vsechny info… Ty poporod. vlozky uz mam doma a taky sitovane kalhotky. Jen si tak nejak nedovedu predstavit ty kontroly pri vizite… Jak mi rikala jedna kamoska-ze doktori kontroluji co mas ve vlozce :oops: a tady nechcou ani abychom mely kalhotky? Prijde mi to „divny“ - ale nad tim asi clovek nemuze premyslet a stydet se, ze? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
14.1.11 08:17

Jo a muzu se jeste zeptat - jak je to po porodu? Daji Ti hned mimi na brisko? Nebo ho prvni trosku umyji…? A co potom? Muze tam byt tatinek i dal s tebou - nez te prevezou na sestinedeli? Nebo to pro nej porodem „konci“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
14.1.11 12:15

Tak co se týká těch kontrol, před vizitou si kalhotky sundáš a pak hned oblečeš :lol: . Je pravda, že kontrolují vložky, to proto že chtějí vidět jak ti odcházejí očistky. Je to trochu divný, ale dělají to všem a je fajn, že se starají :mrgreen: . Kontrolují i zavinování dělohy a spousta holek byla pak na jejím vyčištění, aby nedostali zánět dělohy.
Co se týká porodu, tak já jsem si řekla, že chci mimi hned po narození na břicho, tak mi ho neumytého dali (zabaleného do plinky) a teprve po chvíli ho šli umýt, změřit, zvážit, vyšetřit… :mrgreen: Přítel byl celou dobu se mnou, od příjmu až po narození, pak šel malého při umývání fotit a kontrolovat :mrgreen: . Potom se mnou byl i celé dvě hodiny po porodu a pak se mnou šel na pokoj. Tam mohl být až do konce návštěv (porodila jsem v poledne). Předpokládám, že kdybys rodila v noci, tak na pokoji na šestinedělí nezůstane, jelikož tam s velkou pravděpodobností bude spát další mamina :-P . Jinak já jsem byla ráda, že byl se mnou, byl velká opora a moc mi pomáhal :huban: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7397
15.1.11 18:46

Ahoj holky,já taky nemám porodní plán,myslím si,že pak se může stát cokoliv(i když nechci strašit)a budu ráda,když se miminku i mě nic nestane a ne abych řešila,že jsem chtěla to a to a ono to nešlo,protože bylo mimi v ohrožení života.Ta moje kamarádka to má naplánované úplně všechno a nechci vidět,jak se pak bude tvářit,když jí něco nevyjde,tak jak si to namyslela.Jen,co bych chtěla,aby ho na mě po porodu taky položili a mohla jsem si ho tam nechat,jinak nic.Ale co jsem slyšela,maminky mají nejrůznější přání.jinak jsem ráda,že vás moje kamarádka rozesmála :mrgreen: (a ty plenky jsem myslela,že si dá na cestu,aby neměla špinavé kalhoty a auto,jinak bude mít vložky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AL2
454
16.1.11 19:27

ahoj holky já rodila v Břeclavě v listopadu 2010 a dostala jsem tam všechno.Pro miminko úplně všechno a pro nás rodičky vložky plný pytlík a pak už jsem musela užívat svoje a noční košilku do stolečku a jednu na porodním sále,ale nebyl problém si vyptat další pokud zrovna měli vyprané prádlo.Jinak jsem užívala svoji.a to jsem tam byla 9dní.Jo a kufříkách byli krémy na opruzeniny a nějaké časáky.Byla jsem jsem opravdu spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AL2
454
16.1.11 19:30

omlouvám se jen pro mimi si musíte vzít papírové plinky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7397
19.1.11 18:09

Ahojky,děkuju za info,já jsem zatím slyšela taky samou chválu,tak uvidíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7397
27.1.11 12:41

Tak kamarádka už má odroděné a má krásného malinkého chlapečka.Akorát říkala,že má problémy se spaním-miminka brečí a tak,ale jinak byla spokojená a porod šel rychle :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
31.1.11 23:02

Ahoj holky ja rodila v preclavi lonsky leden.. a chystam se zase v zari…

chodite nekdo do nemocnice na to cviceni pro tehotny? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7397
1.2.11 07:46

Ahojky,já jsem tam chtěla chodit,ale pak se mi zase nechtělo,koupila jsem balon,tak něco nacvičím i doma :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.11 12:16

Já uvažuji ,že bych začla chodit ale asi později.Rodíte některá v červenci kolem 2?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
1.2.11 15:34

ja prave dumam, ze bych pak zasla… ze treba poznam nejaky maminy a tak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková