Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
lucccie píše:
já jsem v těhu přibrala 13,5 kg a kromě mega břicha jsem tlustá nebyla.Manžel měl u porodu připomínky na jeho chování a poslali ho za dveře
Něříkám, že není odborník, to určitě je, ale bohužel s ním nemám dobrou zkušenost. Příště to bude třeba lepší
ja si myslim, ze to s tlustejna je proste ptakovina…
proste zalezi jak se pan vyspi a jak je ten den nalozen ![]()
ja budu celkem rada kdyz se mu vyhnu ![]()
Ano přesně, jak se člověk vyspí, takový je den. Ale doktoři by se mohli trochu snažit, když mají zrovna na sále vyhukanou prvorodičku ![]()
Andule ty jsi mě strašně sympatická taková rodička jak já a máš asi roční dítě ![]()
Příspěvek upraven 04.02.11 v 07:23
![]()
jojo mam lednovou holku Vendulku
a ted nejak padam unavou a premyslim jak vsecko zvladnu, kdyz nemuzu celej den spat ![]()
Andule jojo únavu to znám, celý den padám na pusu a večer místo abych šla spát, tak koukám na PC nebo na TV a manža už mě za to nadává ![]()
lucccie píše:
Andule jojo únavu to znám, celý den padám na pusu a večer místo abych šla spát, tak koukám na PC nebo na TV a manža už mě za to nadává
ja docela dobre spim v noci.. ale tehotenstvi je peklo… minule jsem jen spala a spala.. prisla z prace a spala zase… no a ted proste kvuli male nemuzu tak uz jsem tak vyrizena, ze i rano se probouzim jako zombik … doufam, ze to nebude mit dlouhe trvani, nebot je to fakt peklo…
a malá se ti v noci budí? Našemu malému teď lezou pořád zuby, tak vstávám v noci někdy i 3×
My plánujem druhý dítko tak aby byli asi o 3 roky, tak doufám, že náš Matýsek už bude mít všechny zuby venku a bude spávat celou noc ![]()
lucccie píše:
a malá se ti v noci budí? Našemu malému teď lezou pořád zuby, tak vstávám v noci někdy i 3×My plánujem druhý dítko tak aby byli asi o 3 roky, tak doufám, že náš Matýsek už bude mít všechny zuby venku a bude spávat celou noc
no nekdy fakt hodne.. ale dneska treba myslim ani jednou, ale jeste ji mam v loznici takze se to da prezit
jinak zrovna lezou spicaky, takze to byla fakt sila…jak s zadnym zubem problem, tak tohle bylo uknourany…kazdopadne noci jsou v pohode… ![]()
my chteli dva roky od sebe, takze jsem rovnou vzali i dvouletej rodicak..... tak se to melo stihnout do dubna /mela jsem obavy, ze to nestihnem…/ a jaksi se povedlo pekvapive hned.. takze ani ty dva mit nebude…
Taky jsem první chtěla dvouletý rodičák a ani nevím proč nějak jsem si to rozmyslela a teď jsem za to ráda, protože ten náš rošťák vydá snad za tři děti
Dokud nezačaly tu zuby,měli jsme doma zlatý dítě
To jich má teprve osm, tak ani zatím nepřemýšlím, že bych se v blízké době dobře vyspala ![]()
Veny narostly spodni jednicky (tusim nekdy zacatkem pateho mesice…) pak strasne dlouho nic… a pak asi 6 zubu najednou (behem tydne az dvou tusim v 11m
uz jsem myslela, ze dalsi ani mit nebude ![]()
jj je to fajn, ale zatim jsem si jeste nezasla k doktoru, abych tam nemusela vickrat… objednala jsem se na 14. (7+6tt),tak snad uz bude videt srdce a nepozene me tam zase za 14dni… s malou tam totiz jit nemuzu..takze potrebuju hlidani ![]()
ona nesnasi vetsinu cizich lidi.. temer nikdo na ni nemuze ani promluvit
u pediatra vetsinou peklo ![]()
Tak to jsme na tom podobně, malý mě řve a dělá scény skoro všude, u doktorky je to fakt hrůza.
My jsme s ním jezdili od 8.měsíce na rehabilitaci do nemocnice a od té doby u doktora tak vyvádí ![]()
lucccie píše:
Tak to jsme na tom podobně, malý mě řve a dělá scény skoro všude, u doktorky je to fakt hrůza.My jsme s ním jezdili od 8.měsíce na rehabilitaci do nemocnice a od té doby u doktora tak vyvádí
to se mu nedivim
a uz je vse ok?
my byly 11.na te rocni a ona mi 20mins spala v cekarne v naruci… pak se probudila a na vsechny pritomne se desne usmivala a hazela oci, tak jsem si rikala…fiha asi se strach zlomil, otevrela sestra vzala do ruky metr a takovej rev az dokud jsem zase neodesly ![]()
k jakemu periatrovi chodite? My na polikliniku k MUDr Pribanove
ted mi vsichni rikali jak uz mam schanet zubare… tak jsem volala MUDr Kanove (pry je desne mila na deti) abych zjistila co a jak.. a rikala, ze staci az v roce a pul…
už je vše OK, cvičili jsme s ním Vojtovu metodu, protože nelezl po čtyřech, bylo to utrpení.Po čtyřech začal stejně lozit až když chodil, to bylo nějak po 11 měsíci. My nebydlíme přímo v Břeclavě, ale rok jsme tam bydleli s manžou na Valtické. Teď bydlíme u mých rodičů a řešíme dilema, jestli koupit byt nebo postavit malý domeček ![]()
lucccie píše:
už je vše OK, cvičili jsme s ním Vojtovu metodu, protože nelezl po čtyřech, bylo to utrpení.Po čtyřech začal stejně lozit až když chodil, to bylo nějak po 11 měsíci. My nebydlíme přímo v Břeclavě, ale rok jsme tam bydleli s manžou na Valtické. Teď bydlíme u mých rodičů a řešíme dilema, jestli koupit byt nebo postavit malý domeček
tak hlavni je, ze uz je vse ok ![]()
my bydleli dva roky v najmu v Brne, ale pripadalo nam hrozne platit nekomu tolik penez za najem, kdyz bychom to mohli radej vrazet do hypoteky. V Brne bychom si domek dovolit nemohli a tak jsem se vratili /teda ja vratila/ do Breclavi s tim, ze si tady neco postavime, ale s pozemkem ktery jsem meli vyhlidnuty se to desne tahlo a tak jsme koukali po domcich.. nakonec nam vysel krasnej 4+1 v Postorne po rekonstrukci.
Takze smim li tak ja jsem jednoznacne pro domek
v byte je vsecko slyset a tak.. proste v domku je vic soukromi a hlavne neni strach, ze deti svym krikem rusi ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.