Porodnice Břeclav

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1730
3.2.11 16:06
lucccie píše:
já jsem v těhu přibrala 13,5 kg a kromě mega břicha jsem tlustá nebyla. :think: Manžel měl u porodu připomínky na jeho chování a poslali ho za dveře :lol: Něříkám, že není odborník, to určitě je, ale bohužel s ním nemám dobrou zkušenost. Příště to bude třeba lepší :-)

ja si myslim, ze to s tlustejna je proste ptakovina…
proste zalezi jak se pan vyspi a jak je ten den nalozen :-)
ja budu celkem rada kdyz se mu vyhnu :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
3.2.11 21:11

Ano přesně, jak se člověk vyspí, takový je den. Ale doktoři by se mohli trochu snažit, když mají zrovna na sále vyhukanou prvorodičku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
3.2.11 21:41

Andule ty jsi mě strašně sympatická taková rodička jak já a máš asi roční dítě :dance:

Příspěvek upraven 04.02.11 v 07:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
3.2.11 21:51

:oops:
jojo mam lednovou holku Vendulku
a ted nejak padam unavou a premyslim jak vsecko zvladnu, kdyz nemuzu celej den spat :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
4.2.11 07:21

Andule jojo únavu to znám, celý den padám na pusu a večer místo abych šla spát, tak koukám na PC nebo na TV a manža už mě za to nadává :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
4.2.11 08:50
lucccie píše:
Andule jojo únavu to znám, celý den padám na pusu a večer místo abych šla spát, tak koukám na PC nebo na TV a manža už mě za to nadává :cert:

ja docela dobre spim v noci.. ale tehotenstvi je peklo… minule jsem jen spala a spala.. prisla z prace a spala zase… no a ted proste kvuli male nemuzu tak uz jsem tak vyrizena, ze i rano se probouzim jako zombik … doufam, ze to nebude mit dlouhe trvani, nebot je to fakt peklo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
4.2.11 09:08

a malá se ti v noci budí? Našemu malému teď lezou pořád zuby, tak vstávám v noci někdy i 3× :roll: My plánujem druhý dítko tak aby byli asi o 3 roky, tak doufám, že náš Matýsek už bude mít všechny zuby venku a bude spávat celou noc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
4.2.11 09:12
lucccie píše:
a malá se ti v noci budí? Našemu malému teď lezou pořád zuby, tak vstávám v noci někdy i 3× :roll: My plánujem druhý dítko tak aby byli asi o 3 roky, tak doufám, že náš Matýsek už bude mít všechny zuby venku a bude spávat celou noc :mrgreen:

no nekdy fakt hodne.. ale dneska treba myslim ani jednou, ale jeste ji mam v loznici takze se to da prezit :-) jinak zrovna lezou spicaky, takze to byla fakt sila…jak s zadnym zubem problem, tak tohle bylo uknourany…kazdopadne noci jsou v pohode… :-)

my chteli dva roky od sebe, takze jsem rovnou vzali i dvouletej rodicak..... tak se to melo stihnout do dubna /mela jsem obavy, ze to nestihnem…/ a jaksi se povedlo pekvapive hned.. takze ani ty dva mit nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
4.2.11 09:19

Taky jsem první chtěla dvouletý rodičák a ani nevím proč nějak jsem si to rozmyslela a teď jsem za to ráda, protože ten náš rošťák vydá snad za tři děti :twisted: Dokud nezačaly tu zuby,měli jsme doma zlatý dítě :palec: To jich má teprve osm, tak ani zatím nepřemýšlím, že bych se v blízké době dobře vyspala :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
4.2.11 09:20

To je super, že se vám to tak rychle povedlo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
4.2.11 09:26

Veny narostly spodni jednicky (tusim nekdy zacatkem pateho mesice…) pak strasne dlouho nic… a pak asi 6 zubu najednou (behem tydne az dvou tusim v 11m :-)) uz jsem myslela, ze dalsi ani mit nebude :-D

jj je to fajn, ale zatim jsem si jeste nezasla k doktoru, abych tam nemusela vickrat… objednala jsem se na 14. (7+6tt),tak snad uz bude videt srdce a nepozene me tam zase za 14dni… s malou tam totiz jit nemuzu..takze potrebuju hlidani :-)
ona nesnasi vetsinu cizich lidi.. temer nikdo na ni nemuze ani promluvit :-D u pediatra vetsinou peklo :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
4.2.11 09:30

Tak to jsme na tom podobně, malý mě řve a dělá scény skoro všude, u doktorky je to fakt hrůza. :lol: My jsme s ním jezdili od 8.měsíce na rehabilitaci do nemocnice a od té doby u doktora tak vyvádí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
4.2.11 09:37
lucccie píše:
Tak to jsme na tom podobně, malý mě řve a dělá scény skoro všude, u doktorky je to fakt hrůza. :lol: My jsme s ním jezdili od 8.měsíce na rehabilitaci do nemocnice a od té doby u doktora tak vyvádí :nevim:

to se mu nedivim :-( a uz je vse ok?
my byly 11.na te rocni a ona mi 20mins spala v cekarne v naruci… pak se probudila a na vsechny pritomne se desne usmivala a hazela oci, tak jsem si rikala…fiha asi se strach zlomil, otevrela sestra vzala do ruky metr a takovej rev az dokud jsem zase neodesly :-))

k jakemu periatrovi chodite? My na polikliniku k MUDr Pribanove
ted mi vsichni rikali jak uz mam schanet zubare… tak jsem volala MUDr Kanove (pry je desne mila na deti) abych zjistila co a jak.. a rikala, ze staci az v roce a pul…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
4.2.11 09:55

už je vše OK, cvičili jsme s ním Vojtovu metodu, protože nelezl po čtyřech, bylo to utrpení.Po čtyřech začal stejně lozit až když chodil, to bylo nějak po 11 měsíci. My nebydlíme přímo v Břeclavě, ale rok jsme tam bydleli s manžou na Valtické. Teď bydlíme u mých rodičů a řešíme dilema, jestli koupit byt nebo postavit malý domeček :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
4.2.11 10:26
lucccie píše:
už je vše OK, cvičili jsme s ním Vojtovu metodu, protože nelezl po čtyřech, bylo to utrpení.Po čtyřech začal stejně lozit až když chodil, to bylo nějak po 11 měsíci. My nebydlíme přímo v Břeclavě, ale rok jsme tam bydleli s manžou na Valtické. Teď bydlíme u mých rodičů a řešíme dilema, jestli koupit byt nebo postavit malý domeček :nevim:

tak hlavni je, ze uz je vse ok :-)

my bydleli dva roky v najmu v Brne, ale pripadalo nam hrozne platit nekomu tolik penez za najem, kdyz bychom to mohli radej vrazet do hypoteky. V Brne bychom si domek dovolit nemohli a tak jsem se vratili /teda ja vratila/ do Breclavi s tim, ze si tady neco postavime, ale s pozemkem ktery jsem meli vyhlidnuty se to desne tahlo a tak jsme koukali po domcich.. nakonec nam vysel krasnej 4+1 v Postorne po rekonstrukci.
Takze smim li tak ja jsem jednoznacne pro domek :-) v byte je vsecko slyset a tak.. proste v domku je vic soukromi a hlavne neni strach, ze deti svym krikem rusi :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková