Porodnice v Opavě

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
18
2.3.10 10:22

porodnice v Opavě

Ahoj holčiny,chtěla bych se zeptat jestli jste některá rodila v Opavě?Zajímalo by mě jestli je tato porodnice dobrá a jakou s ní máte zkušenost vy?Půjdu do ní rodit tak at vím 8-o
Děkuji za odpovědi :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12154
2.3.10 10:34

Rodila. Dokonce 2×. :-) . Byla jsem spokojená. Pokoje jsou po dvou s vlastní sociálkou. Nemusíš běhat nikde po chodbě a stát frontu na sprchu. Doktoři příjemní, sestry taky. Jen by se mohly shodnout (laktační poradkyně) na tom, jak budou radit prvorodičkám. Každá preferuje jiný způsob kojení a byly chvílema i nepříjemné, když jsem si prosadila svůj způsob. Ale jinak super. Na porodním sále jsem čekala u 2. porodu asi 9 hodin než se rozběhne porod (odtekla mi plodovka doma) a neustále mě někdo hlídal, jak mi je. Takže za mě - já jsem byla hooooodně spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
2.3.10 10:37

čau,rodila jsem v té nové před skoro 4mi lety a byla jsem mooc spokojená!určo se od té doby moc nezměnilo :wink:
měla jsem moooc milou a ochotnou PA,primář to samé-příjemný chlap,na oddělení šestinedělí byla jedna sestřička přísnější,kolegyně na pokoji měla bolesti po porodu a nemohla dojít do sprchy,dostala trochu vynadáno(to se mi nelíbilo) a taky prosila,zda by mohla nechat malou na noc u sester-jen tu první noc,bo se jí pořád motala hlava a bolelo břicho-„no tady je roming!!!dětí u matek“ takže jen tyto dvě věci byly nepřílemné,jinak vše v pořádku :palec:
jo a nakonec jsme zjistily,že ta přísnější sestřička je vlastně skvělá a zkušená ženská :wink:
ale z pozice prvorodičky Ti nemohu nic říct-(to jsem rodila ve staré porodnici),tohle byl můj druhý porod,takže kojení a přebal a vše jsem uměla,ale i tak nám vše znovu sestry ukázaly.
a jídlo taky dobré,na soukromém pokoji Ti jídlo donesou,nemusíš do jídelny,což je supr :palec:
byla ses v porod. podívat?at Ti zbytečně nepopisuju pokoje :mrgreen:
tak pěkný a rychlý porod se zdravým robátkem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
2.3.10 11:09

Tady je odkaz, můžeš si prohlídnout: :wink: :-) .
 http://www.nemocnice.opava.cz/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
2.3.10 11:15

:srdce: radúno,ty stránky jsou pěkné!!!jsem si ráda zavzpomínala :lol:
ted už se myslím za epidurál platí 1400 ne?jsem to někde zahlídla.....měla jsem to ještě zadara.
krásné vzpomínky :dance: bych se tam ráda vratila někdy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
2.3.10 11:58

Theuš, nevím, kolik stojí epidurál. Já ho nechtěla, tak jsem se o to ani moc nezajímala. :oops: .
Jo a vzpomínky mám taky docela hezké. Mně přijímal MUDr. Fabián Marek, byl velmi příjemný. (Dokonce se podivoval, proč jsem nejela rodit do N. Jičína, když jsem zaměstnanec nemocnice). No proč ne, když jsem tam byla spokojená, že? Se musím pousmát, jak někomu nadával, jaktože není pro mně volný sál, když mi odtekla plodovka. Že prý se musí najít sál stůj co stůj, že se musím sledovat atd..
A nejlepší dětská doktorka se mi jevila MUDr. Soňa Krejčí - taková kudrnatá blondýnka. Dokonce jsem byla svědkem, jak oponovala sestřičce, a trošku ji jako i shodila před holkou, co byla se mnou na pokoji. Sestry jí vzaly chlapce na noc k sobě, aby se mohla vyspat (fakt příšerně plakal a nepil její mlíko,…). Ony mu daly na noc dudlíka a jak ho ráno vrátily i s dudlem. Tak ranní sestra na vizitě hromovala, co to jako má znamenat?. No, doktorka jí oponovala, že pokud není vyhnutí, může ten dudlík být, že techniku kojení zase tolik nekazí. Jo, a pustila mě domů, i když malá extra moc nepřibírala. V podstatě mi odsouhlasila, že malá hlady neumře i kdyby se nám nepovedlo rozkojit se. Že z UM není žádná katastrofa. Kdybys viděla, jakou rychlostí jsem měla sbaleno,… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: . I když jsou tam hodní, stejně jsem spěchala domů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
2.3.10 12:21

Jéé,

díky za odkaz-taky jsem si zavzpominala!!!V teto porodnici se narodla ma druha dcera-prvni byla taktez jako Theina porozena jeste v te stare.....
Na strankach je vyfocena i ‚moje tehdejsi gyndr‘,dr.Petrova,ktera je clovek na svem miste…
Totez plati o doktorech Sustkovi a prim.Hermannovi,Sona Krejci je taky uzasna-uz je to ,jak se chova k miminkum pri vizitach!!!!! :palec:

ZACINAM MIT CHUT JET RODIT TAM :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
2.3.10 12:24

A tady jsem našla těch fotek ještě víc:
http://www.babyonline.cz/…foto/53.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
2.3.10 12:33

Jee,

diky-primar hezky zhubl,hihi-a na tech prvnich fotkach je zezadu Sona Krejci! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
2.3.10 13:07

Souhlasím s holkama, já byla spokojena, taky mi vadilo že se sestry na novoroz. odd. neshodnou s názorama na děti a laktaci.
Vtipné bylo, že mi sestra na šestineděl. řekla že když ta zdrav. sestra že si umím lůžko převléci sama…
Za epidurál jsem v červenci platila 1400,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
2.3.10 13:24
thea píše: čau,rodila jsem v té nové před skoro 4mi lety a byla jsem mooc spokojená!určo se od té doby moc nezměnilo :wink:
měla jsem moooc milou a ochotnou PA,primář to samé-příjemný chlap,na oddělení šestinedělí byla jedna sestřička přísnější,kolegyně na pokoji měla bolesti po porodu a nemohla dojít do sprchy,dostala trochu vynadáno(to se mi nelíbilo) a taky prosila,zda by mohla nechat malou na noc u sester-jen tu první noc,bo se jí pořád motala hlava a bolelo břicho-„no tady je roming!!!dětí u matek“ takže jen tyto dvě věci byly nepřílemné,jinak vše v pořádku :palec:
jo a nakonec jsme zjistily,že ta přísnější sestřička je vlastně skvělá a zkušená ženská :wink:
ale z pozice prvorodičky Ti nemohu nic říct-(to jsem rodila ve staré porodnici),tohle byl můj druhý porod,takže kojení a přebal a vše jsem uměla,ale i tak nám vše znovu sestry ukázaly.
a jídlo taky dobré,na soukromém pokoji Ti jídlo donesou,nemusíš do jídelny,což je supr :palec:
byla ses v porod. podívat?at Ti zbytečně nepopisuju pokoje :mrgreen:
tak pěkný a rychlý porod se zdravým robátkem :kytka:

ne ještě jsem se tam dívat nebyla a asi ani nepůjdu :roll: Už tak mám hrozný strach z porodu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
2.3.10 14:56
Evicka89 píše:ne ještě jsem se tam dívat nebyla a asi ani nepůjdu :roll: Už tak mám hrozný strach z porodu :nevim:

A na kontroly do porodnice jezdíš? Zkus překonat strach a zajeď se podívat, aspoň pak „naostro“ budeš vědět, jak to tam vypadá, kam jít…
Držím pěsti pro hladký průběh!!! a zdravé miminko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
2.3.10 17:07

čauky,evi,klíííd,já se tam taky nebyla poprvé podívat,měla jsem bobany :roll: jako prvorodička jsem pak byla v šoku z toho,co jsem tam viděla,ted máš aspon k dispozici fotky,ale tvůj strach chápu,nechtěla jsem se dopředu nervovat,ale bála jsem se děsněěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěě!!!!myslím poprvé :wink:
u porodu jsem měla Šustka a ostatní na fotkách poznávááám-ta sestřička s těmi dlooouhýými blond vlasy bydlí kousek vedle nás :lol:
radunko-jsem Valču kojila jen 3 týdny,nějak to šlo blbě,nepřibírala,no co,tak měla Nutrilon a doted je zdravá jak řípa,taky si myslím,že UM je v pohodě :palec:
dudlík jsem dala hned doma a bylo :wink:
farska-taky mě to tam táhne,si ještě vzpomínám,že jsem měla u valinky box č.1 :mrgreen: a pokoj hned naproti jídelny :-)
chci rodiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
2.3.10 17:10
LeníkDOMO píše:
Za epidurál jsem v červenci platila 1400,–

ježííííš,to je něco!!!!ale bez epi bych nerodila,tak to bylo za 4 hodky a ještě jsem si po porodu na sále v klidu poobědvala-Vali se narodila před polednem.
ale ty jejich postele tak vrzaly,jsem se bála,že v noci vzbudím kolegynku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
2.3.10 21:52

Jéééééé, já po druhé dávce do EPI usnula, manžel v křesle taky, nechali mi zaplé KTG tak jsme se krásně dospali všichni k porodu, pak jsem 2× zatlašila a bylo to.Daravali jsme pupeč. krev tak si manžel šňuru nepřestřihnul. Nádherné vzpomínky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková