Porodnice v Opavě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1030
8.3.10 11:52

ahoj duuupko!!.jen jsem si vzpomněla,že ten termix byl ke sváči-dávali to dohromady se snídaní nebo obědem-ted nevím přesně :-D
a musím přiznat,že mi chutnalo,jsem si ty dny ,kdy jsem nemusela vařit sobě a starší dceři užila :palec:
jen se mi moc nelíbilo,jak mě chtěli rychle dostat z pokoje v den odchodu-jsem z toho byla nervozní,jak vždy někdo strčil hlavu do dveří a „pospěšte si“ nebo uklízečka se celá třásla,aby už mohla vytřít,jsem tam pořád zavazela-chápu,že spěchali-bylo málo lůžek,ale takový vysloveně vyhazov mi vadil a pak jsem stejně hodinu čekala s Valinkou v zavinovačce v jídelně na papíry :roll:
je to tak pořád?
a uklízečky pořád brzo ráno vytírají a dělají kravál?tehdy jim bylo fuk,že jsme my maminky spaly a třískaly kbelíky a halasily :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
8.3.10 21:14

ahoj vsem…tak ja mam termin 9.04. podle PM a 12.04. podle ULT. a jsem z Opavy,tak me ani nenapadlo rodit nekde jinde…bude to muj prvni porod, tak jsem zmatena vlastne uplne ze vseho.. :nevim: jen si porad rikam, ze zase tak hrozne to byt nemuze a ze pak konecne muzu zacit HUBNOUT, protoze jsem pribrala silene moc… 8-o .

zdravim :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
9.3.10 09:18

ahoj armli,přeji Ti opravdu příjemný a rychlý porod se zdravým prckem :kytka:
Bolet to sice bude-a hodně-ale to zvládneš,držím pěsti,a neboj se kileček,ty poletí dolů,obzvláště když zjistíš,že jsou 2hodiny odpoledne a tys ještě nesnídala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
9.3.10 09:31
thea píše:
ahoj duuupko!!.jen jsem si vzpomněla,že ten termix byl ke sváči-dávali to dohromady se snídaní nebo obědem-ted nevím přesně :-D
a musím přiznat,že mi chutnalo,jsem si ty dny ,kdy jsem nemusela vařit sobě a starší dceři užila :palec:
jen se mi moc nelíbilo,jak mě chtěli rychle dostat z pokoje v den odchodu-jsem z toho byla nervozní,jak vždy někdo strčil hlavu do dveří a „pospěšte si“ nebo uklízečka se celá třásla,aby už mohla vytřít,jsem tam pořád zavazela-chápu,že spěchali-bylo málo lůžek,ale takový vysloveně vyhazov mi vadil a pak jsem stejně hodinu čekala s Valinkou v zavinovačce v jídelně na papíry :roll:
je to tak pořád?
a uklízečky pořád brzo ráno vytírají a dělají kravál?tehdy jim bylo fuk,že jsme my maminky spaly a třískaly kbelíky a halasily :cert:

Ahoj theu! Koukám, že tady to ještě žije :lol: :lol: . Je to přesně, jak jsi zavzpomínala. Ten vyhazov z pokoje si taky pamatuju… :lol: :lol: :lol: :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
duuupka
9.3.10 09:34

Theo tak to co jsi popsala fakt sedí. Mi řekla sestra, že se mám v klidu nachystat a pak chodila co chvíli, jestli už jsem. No a když jsem čekala v jídelně na přítele, tak mezitím moje lůžko obsadili jinou maminkou. Fakt tam byl fofr. Uklízečky taky ráno kmitaly… A nejvíc mně pobavilo, jak přiběhla v den vizity primáře sestra a začala dirigovat, co si kam máme schovat. Mokrý ručník pryč… A tak. :D

Armli kila půjdou určitě dolů. Já jsem přibrala 21 a dávno jsou dole. Teď mám 48kg. Před těhu jsem měla 47 :D Pokud budeš kojit, tak půjdou dolů ani nebudeš vědět jak. Držím palce, ať máš pohodový porod.

• Citovat
  • Upravit
1030
9.3.10 09:35

radún,tak to potěš koště :cert: :cert: :cert:
taky Tě vyhazovali jo? :roll:
tak když tu vidím příspěvek,tak jsem zvědavá :lol:
a navíc bych ráda ještě někdy rodila,tak se tady tím přikrmuju :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
9.3.10 09:36
armli píše:
ahoj vsem…tak ja mam termin 9.04. podle PM a 12.04. podle ULT. a jsem z Opavy,tak me ani nenapadlo rodit nekde jinde…bude to muj prvni porod, tak jsem zmatena vlastne uplne ze vseho.. :nevim: jen si porad rikam, ze zase tak hrozne to byt nemuze a ze pak konecne muzu zacit HUBNOUT, protoze jsem pribrala silene moc… 8-o .zdravim :mavam:

Ahojky, a neboj se. Jak píše thea, bolí to, ale ještě budeš vzpomínat. A kila půjdou samy dolů, to je fakt. I mně šly, ale pak jsem přestala kojit, žaludek se roztahal a já mám problém teď… :oops: :oops: . Snažím se hubnout a nejde mi to, ty kila se mně drží jak „blecha košile“… :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
9.3.10 09:37
thea píše:
radún,tak to potěš koště :cert: :cert: :cert:
taky Tě vyhazovali jo? :roll:
tak když tu vidím příspěvek,tak jsem zvědavá :lol:
a navíc bych ráda ještě někdy rodila,tak se tady tím přikrmuju :oops:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Taky se občas juknu, jestli tu někdo píše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
9.3.10 09:38

Duuupka, jo, ty ručníky taky. Je zajímavé, jak člověk takové drobnosti pozapomene, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
9.3.10 09:39

duuupko,nojooo,vizita,to jsem rychle letěly do sprchy,at jsme čisté,ale raz jsem to nestihla a styděla se,že jsem dole „oslizlá“,ale bylo to v pohodě,a fakt bylo dobrý jak brali vložku takovou dlouhou pinzetou či co to bylo-to mi přišlo legrační :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
9.3.10 09:44

Anebo si ještě vzpomínám na jednu doktorku (ale nevzpomenu si na jméno). Byla těsně po mateřské a chodila prý jenom přes víkendy do práce. Všichni na ni hrozně nadávali, že je až přepoctivá ke kontrolám pacientek a všechny ostatní (personál) prý brzdila…A ta dokonce vyhodila návštěvy z pokojů, aby mohla udělat vizitu, kterou při své „rychlosti“ nestihla během dopoledne. I to jsem tam zažila. Všechny návštěvy na jídelně a na chodbě a p. dokotorka konala vizitu… :roll: :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
9.3.10 09:48

radún,tak to jsem ji nezažila-byla nejspíš na té mateřské ještě,ale fakt dobrýýý :lol:
a nepůjčovaly jste si někdy tu elektrickou odsávačku mlíka?mně ji sestřička vnutila,že to jde líp,ale když jsem to pustila,to vám byl kravál!!!!!jsem musela zalíst do koupelny,abych nevzbudila celé oddělení-hrůůzaaa,není nad to odstřikovat rukou nebo tou obyč.odsávačkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
9.3.10 09:51

Jo, půjčila ji kolegyňce a já ji zkusila taky. Rachot šílený, ale my jsme odsávaly přes den, tak se to trochu ztratilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
9.3.10 13:55

ahoj..diky za podporu…dnes jsem byla na kontrole a vse je ok. Ale docela jsem se tesila, ze mi dr. povi jak uz se telo pripravuje a ze uz to brzy bude, ale nic…vsechny cesty uzavrene..cipek nezkraceny :zed: tak zase pristi tyden…

Jeste jsem se chtela zeptat jak je to s jidlem v den porodu…do kdy muzu jist..kdy je klystyr? Jestli muzu jist kdyz uz jsem v porodnici..tedy brat si jidlo s sebou? Prece jenom nikdo nevi jak dlouho to bude trvat a manzel mozna bude mit taky hlad???????????????????????? :think: Noo mozna to je fakt blba otazka :lol: Diky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
9.3.10 16:08
armli píše:
ahoj..diky za podporu…dnes jsem byla na kontrole a vse je ok. Ale docela jsem se tesila, ze mi dr. povi jak uz se telo pripravuje a ze uz to brzy bude, ale nic…vsechny cesty uzavrene..cipek nezkraceny :zed: tak zase pristi tyden…Jeste jsem se chtela zeptat jak je to s jidlem v den porodu…do kdy muzu jist..kdy je klystyr? Jestli muzu jist kdyz uz jsem v porodnici..tedy brat si jidlo s sebou? Prece jenom nikdo nevi jak dlouho to bude trvat a manzel mozna bude mit taky hlad???????????????????????? :think: Noo mozna to je fakt blba otazka :lol: Diky :mavam:

V den porodu se chovej úplně normálně, rodit nemusíš, můžeš přenášet a můžeš být klidně doma. Takže jez normálně. Až to na tebe příjde poznáš to, pojedete do špitálu. Klídek. Tam ti dají klystýr podle potřeby. V porodnici ti dají najíst pokud nebude porod rozběhnutý. Pokud bude rozběhnutý, nedají :lol: . A jídlo bude to poslední, na co budeš myslet, věř mi :lol: :lol: :lol: :lol: . A manžel si v případě potřeby zajde do kiosku, ale i on asi nebude mít hlad :lol: .
Já jsem třeba u obou holek rodila předčasně. Den před tím než mi odtekla plodovka, jsem byla na kontrole u svého doktora, ten mi tvrdil, že mám čas a v noci mi vždycky odtekla plodovka a ráno jsme jeli do špitálu. Nic mě nebolelo, jen odtekla voda. Takže se vůbec nestresuj nějakým jídlem.
Klystýr můžeš dostat, ale taky nemusíš. Já u prvního porodu nedostala, u 2. jo.
Neboj se, to zvládneš.. :wink: :kytka: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková