Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Leníku,tak to zní dobře,že ses do porodu dospala
zlatý epi,to říkám pořád ![]()
jsem druhou dávku už nedostala,to Ti byl takový fofr,ani jsem skoro neřvala-prý vzorná rodička říkal doktor ![]()
a stoprocentně bych i za těch 1400 do toho šla-nesnáším bolest ![]()
ani jednou jsem ani nedostala klystýr,ale to holení od sestřičky bylo tak nasucho a nepříjemné-jsem to doma nějak nestihla ![]()
Pipet píše:Evicka89 píše:ne ještě jsem se tam dívat nebyla a asi ani nepůjduA na kontroly do porodnice jezdíš? Zkus překonat strach a zajeď se podívat, aspoň pak „naostro“ budeš vědět, jak to tam vypadá, kam jít…Už tak mám hrozný strach z porodu
Držím pěsti pro hladký průběh!!! a zdravé miminko
Nechodím do porodnice na kontroly pořád chodím jen k doktorovi ještě mě do porodky neposlal
A děkuji ![]()
Evicka89 píše:Pipet píše:Nechodím do porodnice na kontroly pořád chodím jen k doktorovi ještě mě do porodky neposlalEvicka89 píše:ne ještě jsem se tam dívat nebyla a asi ani nepůjduA na kontroly do porodnice jezdíš? Zkus překonat strach a zajeď se podívat, aspoň pak „naostro“ budeš vědět, jak to tam vypadá, kam jít…Už tak mám hrozný strach z porodu
Držím pěsti pro hladký průběh!!! a zdravé miminkoA děkuji
taky jsem do porodnice nechodila-UTZ a KTG mi dělal doktor Smolka ve své ordinaci-ale je to už 4 roky,se možná něco změnilo ![]()
thea píše:Evicka89 píše:taky jsem do porodnice nechodila-UTZ a KTG mi dělal doktor Smolka ve své ordinaci-ale je to už 4 roky,se možná něco změniloPipet píše:Nechodím do porodnice na kontroly pořád chodím jen k doktorovi ještě mě do porodky neposlalEvicka89 píše:ne ještě jsem se tam dívat nebyla a asi ani nepůjduA na kontroly do porodnice jezdíš? Zkus překonat strach a zajeď se podívat, aspoň pak „naostro“ budeš vědět, jak to tam vypadá, kam jít…Už tak mám hrozný strach z porodu
Držím pěsti pro hladký průběh!!! a zdravé miminkoA děkuji
Tak zrovna na to KTG jdu zítra-poprvé
Takže asi když ho má doktor v ordinaci tak asi do porodky nepůjdu na kontroly vůbec,že? ![]()
Aha, tak pokud má doktor KTG v ordinaci, asi do porodnice jezdit nebudeš. Ale fakt se zkus překonat a zajet se podívat, kdybych tam nejezdila na kontroly, tak bych nevěděla, kam mám jít? (Rodila jsem v OV-Vítkovice).
Porodu se neboj, zbytečně si ho budeš blokovat. Jako, ne že bych se já nebála=) ale byl to respekt, než strach… Spíš než nějaké bolesti jsem se bála, aby nebyly nějaké komplikace.
No a zkrátím to, ke konci už to jako fakt bolelo=/, ale ta úleva, ten pocit, když se malá narodila, to bylo dokonalé, báječné, nejlepší, a určitě to chci zažít ještě aspoň jednou!
Pipet,Evi bude rodit v Opavě
tam se neztratí ![]()
Evi-tak to Tě asik do porodnice nepošle,bude srdíčko poslouchat u sebe v ordinaci,tam už to znáš,tak budeš v klidu.
A ke komu chodíš?jestli to není tajemství ![]()
Já myslím, že týden před termínem si rodičku přebírá porodnice, kde bude rodit, já jsem rodila v den kdy jsme tam měli jít na kontrolu…
aha,tak tehdy si mě nepřebíral nikdo,ale je to fakt už dlouho
se to mohlo změnit ![]()
thea píše:
Pipet,Evi bude rodit v Opavětam se neztratí
Evi-tak to Tě asik do porodnice nepošle,bude srdíčko poslouchat u sebe v ordinaci,tam už to znáš,tak budeš v klidu.
A ke komu chodíš?jestli to není tajemství
Chodím k Bártovi je to hned u porodnice
Znáš ho?A dneska tam jdu na poradnu a na to KTG tak už se na to srdíčko těším ![]()
aha,osobně ho neznám,ale vím,že tam ordinuje-chodí k němu kamarádka.
Tak si krásně srdíčka svého miminka užij.je to krásný pocit ![]()
a ještě dotěrná otázečka-kdy máš termínek? ![]()
thea píše:
aha,osobně ho neznám,ale vím,že tam ordinuje-chodí k němu kamarádka.
Tak si krásně srdíčka svého miminka užij.je to krásný pocit
a ještě dotěrná otázečka-kdy máš termínek?
Termínek mám 8.4. no je to sice až za měsíc,ale už ted se fakt hrozně bojíííím a navíc to uteče jak voda ![]()
no je fakt,za chvíli už budeš mimi držet v náručí!!!!
tak se ještě pořádně prospi,pak to bude všelijak,ale Valinka byla velmi spací miminko,hodná,od asi 3týdnů se v noci nebudila,spala 10h v kuse,vůbec jsme nebyla unavená nebo nevyspalá,uplná pohodička to s ní byla ![]()
Zato s Viki
děs běs!!nespala,řvala,nespala,řvala.....
ale hlavně,at je zdravé
![]()
No to mi taky každý říká at se ještě pořádně vyspím(jenže ono už to moc nejde
když musím místo spaní furt lítat na záchod a navíc mi přijde že to malé přes den spí a v noci dělá blbosti,protože přes den semtam kopne,ale v noci kope o 106
)A já už se hrozně těším na to mimčo,ale rodit nechci
A taky se těším na to,že konečně zjistím jestli je to kluk nebo holčička(máme totiž překvápko k porodu-nedobrovolné
)
šak to zvládneš!!!!!!!a třebas to ani nebude tak hrozné,jak si myslíš a půjde to rychle.
Lékaři Ti můžou pomoci od bolesti-pokud teda nejsi zastánce přirozeného porodu-já teda určo ne!!!!!bez epi bych do toho nešla ![]()
No to já epi nechci
A prosímtě nevíš jak je to s vložkama?jestli mi v porodce daj nebo si musim kupit svoje(zatim mam 2 baliky porodnich,ale to je urco malo) tak at dyztak nekupuju zbytecne nakou velkou zasobu ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.