Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Holky někdo kdo rodil v Opavě letos? Jaký byl personál, jak to probíhalo, zkušenosti, co epidural, klystyr atd.?
![]()
@veerunk.aa personal nic moc, PA docela hubata a neduveriva a sestry na kojeneckem, jedna fajn a druhe dve nic moc, neshodovaly se v nazorech atd. kazda rikala neco jineho, ale doktorka fajn i personal z gynekologie, klystyr jsem nemela (nestihla jsem) a epidural tak ne
@veerunk.aa ahoj. Rodila jsem v opave ted v srpnu a byla jsem uplne nadsena. U porodu neprobihalo nic proti me vuli a i kdyz jsem byla celou dobu na kapacce a monitoru tak se porodni asistentky vystridaly se tri jelikoz jsem rodila cca 36 hodin snazily najit pro me co nejprijemnejsi polohu. Personal po porodu super ano byly tam i vyjimky ale kde nejsou. Myslim ze celkove jdou s trendem se prizpusobit rodicce. Opravdu muzu jen doporucit.
Rodila jsem v Únoru, plán porodní jsem nepsala na konec. Vše jsem prostě probrala s doktorem. Porodnice prostě super, personál také. doktoři i sestřičky skvělé na porodním. Na šetinedělce jen sestřičky vysokoškolačky se chovaly jako husičky. Důležité jako by tu nemocnici vlastnily. Ale jinak všichni ostatní super.
Ahoj, prosím prosím, nemáte zkušenost, jaký mají přístup k porodu, když je mimi koncem panevnim? Jsem 38+0 před 14ti dny byl hlavičkou dolů, ale dnes doktorka zjistila, ze se zas otocil a je přímo dupkou..A hned mi na pondělí domluvila kontrolu v porodnici a prý mi tam vše řeknou s já jsem jak na trni, co teď bude. Jinak k porodu se to u mě nechystá a dle čípku to vypadá, že budu spíš přenášet ![]()
Ahoj, chci ozivit diskuzi
rodil nekdo v Opave v posledni dobe a je ochotny dat nejake hodnoceni? Uvazuju nad fakultkou v Ostrave a Opavou
![]()
@Kacii94 Ahoj, já jsem rodila teď na konci srpna. Klidně mi napiš zprávu, jestli máš otázky
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.