Porodnice v Opavě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4620
6.12.14 20:24

Poslu ti do sz svuj pro inspiraci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
7.12.14 10:00

@geilens to budes hodna.Rada si hodim inspiraci. :D

• Citovat
  • Upravit
62
29.9.15 18:08

Holky někdo kdo rodil v Opavě letos? Jaký byl personál, jak to probíhalo, zkušenosti, co epidural, klystyr atd.? :) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
29.9.15 19:54

@veerunk.aa personal nic moc, PA docela hubata a neduveriva a sestry na kojeneckem, jedna fajn a druhe dve nic moc, neshodovaly se v nazorech atd. kazda rikala neco jineho, ale doktorka fajn i personal z gynekologie, klystyr jsem nemela (nestihla jsem) a epidural tak ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
29.9.15 20:55

@veerunk.aa ahoj. Rodila jsem v opave ted v srpnu a byla jsem uplne nadsena. U porodu neprobihalo nic proti me vuli a i kdyz jsem byla celou dobu na kapacce a monitoru tak se porodni asistentky vystridaly se tri jelikoz jsem rodila cca 36 hodin snazily najit pro me co nejprijemnejsi polohu. Personal po porodu super ano byly tam i vyjimky ale kde nejsou. Myslim ze celkove jdou s trendem se prizpusobit rodicce. Opravdu muzu jen doporucit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
14.10.15 19:08

Rodila jsem v Únoru, plán porodní jsem nepsala na konec. Vše jsem prostě probrala s doktorem. Porodnice prostě super, personál také. doktoři i sestřičky skvělé na porodním. Na šetinedělce jen sestřičky vysokoškolačky se chovaly jako husičky. Důležité jako by tu nemocnici vlastnily. Ale jinak všichni ostatní super.

• Citovat
  • Upravit
62
24.5.19 20:09

Ahoj, prosím prosím, nemáte zkušenost, jaký mají přístup k porodu, když je mimi koncem panevnim? Jsem 38+0 před 14ti dny byl hlavičkou dolů, ale dnes doktorka zjistila, ze se zas otocil a je přímo dupkou..A hned mi na pondělí domluvila kontrolu v porodnici a prý mi tam vše řeknou s já jsem jak na trni, co teď bude. Jinak k porodu se to u mě nechystá a dle čípku to vypadá, že budu spíš přenášet :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
4.10.21 17:03

Ahoj, chci ozivit diskuzi :) rodil nekdo v Opave v posledni dobe a je ochotny dat nejake hodnoceni? Uvazuju nad fakultkou v Ostrave a Opavou :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
4.10.21 17:50

@Kacii94 Ahoj, já jsem rodila teď na konci srpna. Klidně mi napiš zprávu, jestli máš otázky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3171
4.10.21 19:38

Kamarádka rodila v Opavě 2 měsíce zpátky a spokojenost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková