Porodnice v Opavě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1030
9.3.10 16:30

radún,popsala jsi to skvěle,se přidávám k těm,které klystýr neměly-ani jednou,jen to vyholení za sucha-auuu :lol:
A díky tomu,že se Valinka narodila v 11:40,tak mi manžel donesl erární oběd,jsem byla už zašitá,tak jsem si tam na porodní postýlce papkala-byla dušená mrkev s hráškem,maso,brambor,polívka nudlová :lol: jsem byla vyhladovělá jak něco a fakt mi to bodlo!!!!
předtím jsem taky neměla na jídlo ani pomyšlení,k dispozici jsem měla čaj,byl tam i kazeťák nebo CD přehrávač :nevim: a aromalampa-ale neužívala jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
9.3.10 16:34

Jo jo, já jsem po porodu měla taky hlad jak vlk. Jen to hloení mě minulo, to jsem si udělala sama doma. Jsem byla u 1. porodu zpocená hrůzou totiž, že by mě holil nějaký sanitář.. :oops: :lol: :lol: :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
9.3.10 16:42

tak naštěstí mě holila pokaždé PA takovou děsnou škrabkou :roll: ani si to nenamočila.
Já jsem na tohle byla nemehlo,přes ten břuch mi to prostě doma nešlo,manžel nechtěl-že mi prý něco uřízne,tak jsem se na to vyprdla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
9.3.10 16:53

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
He, manžel se taky bál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
9.3.10 16:53

Ahojky

hlásím se jako další co rodila v Opavě.V červnu 2007 a parááda.Porod i šestinedělí v pohodě.Takže za mě taky doporučuji.Já měla akorát jednu sestru nepříjemnou,z novorozenců která pořád hlídala jak kojím a hned ze startu když viděla,že mám malé bradavky tak řekla,že kojit nebudu,malému pak rvala kloboučky.No jinak krom jí jsem byla moooc spokojená! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
9.3.10 17:10

Tracy a neměla náhodou krátké rezavě nabarvené vlasy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
9.3.10 17:55

diky diky ..no kdyz jsem si ten dotaz precetla zpetne, tak me dost pobavil.. :lol: porod a jidlo :roll: no nic…nejspis me takovych blbosti napadne jeste hodne.
Ale uz aby to bylo, ja uz nic jineho nez diskuze nectu a ani uz na nic jineho nedokazu myslet… :mrgreen:
papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
9.3.10 18:43

armli,tak dej vědět,až to přijde,už je to za dveřmi :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
9.3.10 19:04

Taky jsem měla hlad, ještě že jsem si na cestu sbalila tatranku, to jsem v 2.době porodní mohla, večer po porodu už jsem nedostala nic… Já dostala v 5ráno kontrakce co 5min, tak jsem se osprchovala oholila- po slepu, nasnídala jsem se a v 9 jsme jeli, malý se narodil v 17:18.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
9.3.10 20:06

no je to dost možný,už si to moc nepamatuji.Ale měla krátké vlasy a byla taková plnoštíhlejší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
9.3.10 20:11

my jsme dojeli do porodky kolem půl 12 v noci,převlíkali jsme se tam v té šatně a zrovna tam rodila (řvala) jedna mamina a já chtěla zdrhnout :mrgreen: vyšetřili mě a že nic se neděje prej,tak manžu poslali domů mi dali injekci a tabletku a že mám spát.ve 4 mi rupla voda,v 5 začly bolesti,PA mi dala Yal,dr. mě kontrolovali a že prý se neotvírám a bude to večer,bolesti jak prase.Nabídli mi epidurál v 9 mi ho přišli píchnout- nezabral,vyšetření 7cm,volala jsem chlapovi ať dojede a kolem 10 jsem začla tlačit.Malý se narodil v 10:13hod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
9.3.10 20:12

po celou dobu od noci až do zhruba poledne dalšího dne jsem nejedla vůůbec nic,ale ona ani nebyla chuť,jen jsem pila jejich čaj.Pak na šestinedělí mi dali hned oběd na pokoji,ale ten stejně sežral manža :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
10.3.10 09:11
thea píše:
a vyvolání se neboj,to by ti dali jen tabletu a popřípadě pozdeji ještě jednu a pak se to rozjede,ale taky jsem se poprvé bála,bo Viki se ven nechtělo,pomalu jsem se otvírala…
To zvládneeeš!!!!!!
a jaká máš jména nachystaná?

Ahojky,tak kluk bude Lukášek a holčička Karolínka :kytka: No já jsem slyšela,že vyvolávaný porod prej víc bolí ale je rychlejší :roll: no já nevím,že já budu rodit poprvé tak ten strach mám no :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
10.3.10 11:00
Evicka89 píše:
thea píše:
a vyvolání se neboj,to by ti dali jen tabletu a popřípadě pozdeji ještě jednu a pak se to rozjede,ale taky jsem se poprvé bála,bo Viki se ven nechtělo,pomalu jsem se otvírala…
To zvládneeeš!!!!!!
a jaká máš jména nachystaná?
Ahojky,tak kluk bude Lukášek a holčička Karolínka :kytka: No já jsem slyšela,že vyvolávaný porod prej víc bolí ale je rychlejší :roll: no já nevím,že já budu rodit poprvé tak ten strach mám no :roll:

Jména máš hezké, Karolínku jsem chtěla taky, ale manželovi se líbila Klárka. Tak jsem mu ustoupila, u první holčičky jsem vybírala jméno já, u druhé on.
Porod: První jsem měla vyvoláváný. Jestli mě to bolelo víc než ten druhý, to nevím. Oba bolely svin.ky…:-), ale na takovou bolest rychle zapomeneš, neboj. Já jsem se taky poprvé bála. Ležela jsem na sále 24 hodin po odtoku plodovky (čekalo se, jestli se porod nevyvolá sám). Mezitím porodily asi 4 maminky v noci a já se tak bála, že jsem taky chtěla utéct domů… :lol: Ráno mi dali v 9:00 tabletu na vyvolání a ve 12:53 byla malá na světě. Na prvorodičku docela rychlé, co?
Neboj, to zvládneš :wink: :kytka: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
10.3.10 12:31

ahoj,tady to ale žijeeee :palec:
my jsme se vrátily z Dráčika-Viki má dnes svátek,tak jsme něco pokoupily :kytka:
s vyvolávaným porodem nemám zkušenost,pokaždé mi nejdřív několik hodin tekla voda,tak jsem jeli do porodky,tam pořád jen tekla a tekla,prý se má jet kvůli infekci,no a pak po pár hodinách bolesti a bylo to.
achjoo,je to ták dávno,bych tak rodila,až bych brečela,ovšem nemám koho a manžel nece třetíka,tož nic :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková