Monitor Brno-Bohunice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
39
7.3.10 16:17

Monitor Brno-Bohunice

Ahoj holky,
byla jste některá teď v poslední době na natočení monitoru v Bohunicích? Co všechno dělají? Četla jsem, že tam jsou dlouhé čekací doby, tak nevím co je na tom pravda..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Kac
5049
7.3.10 16:31

Ahoj,
jsou tam opravdu dlouhe čekačky v prů,ěru dle mě 2,5hodiny. Nejdřív ti natočí monitor a potom čeeekáááš až tě zavolají k Dr., který ti udělá prohlídku. Nejlepší je dle mého názoru se objednat hned na ráno.
Měje ať tö máš brzy za sebou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
7.3.10 16:51

nevím teda jak v bohunicích, ale předpokládám že tě objednaní na určitou hodinu ne? :think: :think:
mě teda u Miloušů objednali na určitej den a hodinu a já monitor nestihla.. malé se chtělo ven dřív :lol: :lol:
ale jinak ležíš se pásama na břichu a sledujou tím ozvy miminka a já musela pak ještě vždycky když malá kopla tak zmáčknou takovej čudlík :lol: :lol: :lol: :lol: ale to už jsem byla přijatá v nemocnici :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
7.3.10 17:03

V 1. těhu (červenec 2007) jsem chodila do Bohunic na monitor od 38tt a bylo to, jak píše Kac, jednou jsem tam strávila v těch vedrech 4 hodiny! :zed: Problém totiž je, že je tam jen jeden dr., který odbíhá k rodičkám, k akutním případům, jde odoperovat císařský řez a tím vzniká naprosto šílená čekácí doba.
Teď půjdu rodit zase tam, ale dřív jak ve 40tt mě tam nikdo nedostane :wink: . Naštěstí má moje dr. monitor i u sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
7.3.10 17:21

téda tak to je fakt masakr.. no díky bohu že jsem to čekání nezažila.. ale pro jistotu bych si vzala nějakou tlustou bichlu na čtení :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
7.3.10 17:24

Holky moc děkuju,
tak to jste mě tedy s tou čekací dobou moc nepotěšily, ještě když je tam jen 1 dr. na všechno.. Jinak já dostanu jen ..jak se tomu říká..ten papír na vyšetření, nebudu se telefonicky objednávat, tak uvidím jak to tam bude. Snad tam nestrávím mládí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
7.3.10 18:06

Luci, radši se objednej… já sice nechodila do Bohunic ale na Obilňák (což je úplně stejný systém) a pokud někdo nebyl objednaný, tak ho buď poslali rovnou domů nebo jej nechali čekat, až byly odbaveny všechny mamky, co byly objednány, tj. i ty, co by přišly po tobě (vím to úplně přesně, protože jsem si jednou spletla dny a přišla na kontrolu o den později :oops: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5328
7.3.10 20:09

Já rodila v bohunicích v sprnu a čekací doby šílený, byla jsem na monitoru 2×, první byla čekací doba 2 hodiny, o týden později jsem byla hotová razdva.
Určitě se objednej, sice na monitor tě vezmou v tu předepsanou hodinu, ale pak čekáš dost dlouho na tu prohlídku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
7.3.10 21:28

telefon na objednání 532 233 963 - amb. porodního sálu. Ale někdy i sestřičky odběhnou, tak to nezvednou hned.(532 233 961-porodní sál-já se dovolala až tady.)
Bez objednání bych tam neriskovala jít.
 Kač

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
8.3.10 08:39

Já jsem rodila v prosinci 2009, na monitoru jsem byla cca třikrát. Vždycky jsem se nechávala objednávat hned ráno jako první, cca na 8h. Bývala jsem tam třeba už dřív, kolem třičtvrtě a vyplatilo se to. Šla jsem hned na monitor a jamile dorazil doktor (většinou kolem půl deváté), byla jsem na řadě. K doktorovi tě berou podle pořadí jak přijdeš na monitor. A po ránu se tam pak kolem deváté rojí maminky, které jdou na indukci apod. (a s těmi je samozřejmě větší práce). Takže čím dřív ráno, tím líp..pak se to dá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
8.3.10 09:50

Děkuju za vaše rady holky. Tak jsem si tam už zavolala a objednala se. Mají tam teď na týden pěkně plno. Jinak Kač, kdyby jsi tam volala, tak to čísilko je jinak - 532 233 962. Na 963 mě objednat nemohli, tak jen aby jsi věděla. Mějte se všichni moc pěkně. pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
5.10.12 09:24

Ahojky všem maminkám.
Chtěla jsem se zeptat jak to vypadá časově na monitorech v porodnici v Bohunicích. Strávím tam celé dopoledne? Nebo se to za ty 2 roky, co jsem tam byla naposledy, zlepšilo?
A možná to jde brzy ráno rychleji, co?
Díky za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19567
5.10.12 10:25

Ahoj, před osmi měsícama pořád celé dopoledne.. :-)A moje zkušenost je teda, že odpoledne, po té druhé hodině to jde rychleji. To už tam nebylo tolik maminek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
novo123
5.10.12 10:29

Chodila jsem tam loni na konci léta a odpoledne je to fakt mnohem lepší, jednou jsem čekala asi hodinu, ale jinak jsem byla na řadě poměrně rychle (do čtvrt hodiny). Teď to plánuju zase na odpoledne, už jen kvůli hlídání malého :-)

• Citovat
  • Upravit
Lena12345
16.10.12 14:31

Monitor Brno-Bohunice

Ja jsem byla na monitorech 2× minuly tyden (st + pa), 1× dobre, podruhe silene. Poprve jsem byla objednana na 9:00, na monitory jsem sla 9:05, po monitorech jsem na kontrolu lekare cekala jen 20 minut, takze super. Podruhe jsem byla objednana na na 12:00, na monitory jsem se dostala az v 13:00, z monitoru jsem prisla asi 13:20 a az do 15:20 jsem cekala na kontrolu u lékare, takze jsem tam strávila celkem skoro 4 hodiny… Navic moc nechapu, jak vybiraji poradi, protoze na kontrolu u lekare vzali driv 2 holky, ktere byly objednane asi pul hodinu po me… Vlastne jsem ten tyden byla jeste jednou odpoledne, kdyz jsem si jen sla pro vysledky krve a moci (bydlim blizko, tak jsem si mezi tim zasla domu na obed) a prisla jsem na 14:00 a porad tam taky bylo pekne narvano, takze za me je lepsi dopoledne co nejdriv rano…ale tezko rict, jestli to nebyla jen nahoda…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková