Porodnice Třebíč

6140
9.3.10 15:53

Porodnice Třebííííč

Ahojky, rodily jste některá v Třebíči? Mě to čeká asi za týden. Tak jaký je personál a jídlo a na co se připravit? a co vám dají erárního a co mít svého?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4771
9.3.10 16:02

Ahoj, taky se přidávám. Zajímalo by mě na co se připravit. Chystám se tam teda až za dlouho (v srpnu), ale každá informace dobrá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.10 16:14

Ahoj,
rozhodně potřebuješ vložky, síťované kalhotky (pokud je chceš používat) nebo obyč. bavlněné, ručník na sál. Pro mimčo plenky, mazání na prdelku, doporoučují na mazání tělíčka sádlo nebo dětský olej. Oblečení pro mimčo mít nemusíš, jen ponožky. Já si teda brala i svoje oblečení pro mimčo + nějakou látkovou plenku :-)
S ručníky a nočními košilemi je celkem problém - doporučuju i vlastní zásoby, dostala jsem „sprďáka“, že si mám nechat donést z domu, bo nebylo dost prádla a z prádelny se košile vracejí bez knoflíků a roztrhané.
S personálem problém nebyl :-) Jídlo taky ne, naštěstí pro mě zrušili teplé večeře, za to jsem byla ráda. Obědy nic moc, prostě jako v nemocnici :wink:

• Citovat
  • Upravit
64
9.3.10 16:17

Ahojky přidávám se do diskuze taky budu za dva měsíce rodit v Třebíči ale moc se mi tam nechce.Nemám ráda třebíčsky doktory.Jsou tam aspoň trošku přijemní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.10 16:19

Ještě přidávám seznam, který je na stránkách třebíčské nemocnice :wink:

CO DO PORODNICE?

• těhotenská průkazka
  • občanský průkaz
  • průkaz pojišťovny
  • oddací list (event. Záznam o určení otcovství - z matriky)
  • přezůvky
  • toaletní potřeby
  • vložky, toaletní papír
  • prubanové (jednorázové) kalhotky
  • podprsenka, tampony do podprsenky
  • papírové pleny, vlhčené ubrousky
  • event. ponožky pro miminko, dudlík
  • doporučujeme sádlo ve skleničce
  • poplatek partnera u porodu je 500,– Kč
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.3.10 16:20

Dephulko, rodila jsem tam 5× a neměla jsem problém :wink:

• Citovat
  • Upravit
692
9.3.10 16:34

Ahoj, rodila jsem v Třebíčské nemocnici 2× a byla jsem tam se vším spokojená. Sestřičky a doktoři moc příjemní. Tak si myslím že obavy mít nemusíš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
9.3.10 16:36

U obou porodu jsem měla primáře gynekologie a můžu jen chválit ! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.10 16:46

Céčko, já 4× :-) Jen posledně nám to nevyšlo :wink:

• Citovat
  • Upravit
6140
9.3.10 17:07

téééda děkuji moc za ohlasy, no vy už jste zasloužené rodičky., já ani o jiné neuvažovala, celý život žiju v Třebíči, tak kam bych jezdila. A ať to máme blízko domů díky. moc no tak já si tu košili teda zase sbalím,ale nechtěla jsem si ji ničit,.Díky díky za rady. No primář mi teda moc do oka nepadl,pořád nám říkali, že je to kluk a den před vánocema prý primář, že tam vidí holku. ale po něm na kontrolách, zase že kluk,tak už to nechám na mimču,ale máme vše modré :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.10 17:14

Werunko, i holčička v modrém je dobrá :wink: Horší je, dle mého, klučík v růžové :wink:
A přeju pokud možno rychlý porod a zdravé miminko :-)

• Citovat
  • Upravit
6140
9.3.10 17:24

jj to je fakt, hlavně že bude zdravé..už se nemůžu dočkat, snad nebude už moc dlouho otálat a půjde to rychle. minulý týden na cvičení jedné mamče praskla voda než jsme začaly a od stahů prý měla za hodinu odrodíno,, jooo to bych taky brala..mě se zdá, že půlku věcí do porodnice sbaleno nemám ach jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
9.3.10 19:41

Já se přidávám, rodila jsem tam zatím jen jednou, oproti ostatním tady jsem teda srágora :lol: Zato jsem tam pobyla měsíc, malý byl na JIP a já tam s ním.
Co si pamatuju, tak tam toaleťáku bylo dost a svůj jsem vůbec nepotřebovala, místní košile jsou teda hrůza, nedají se zapnout a jsou XXXXL, takže raději svoji. I když já jsem je tam používala celou dobu, protože jsem si ráda brala ten měsíc denně čistou. Studená večeře byla pro mě utrpení, protože celý měsíc byla KAŽDÝ den úplně stejná… Jinak personál dobrý, císaře mi dělal také p. primář, byla jsem ráda, že tam byl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
9.3.10 20:43

Já tam rodila taky jen jednou a nemůžu si stěžovat. Porod přesně takovej, jakej jsem si představovala, rychlej, maximálně přirozenej, navíc jen s porodní asistentkou a mým chlapem. Doktor přišel při příjmu a potom až po porodu. Takže já byla fakt nadšená.
Na šestinedělí drtivá většina sestřiček příjemných, doktoři úplně v pohodě. Jídlo klasika, jako v nemocnici. Vem si čistou neperlivou vodu, ten jejich sladkej čaj mě osobně lezl krkem.
Seznam, co s sebou, tu někdo uvedl.
Já si vybavuju, že bych nepřežila bez jednorázových kalhotek, minimálně 2 balíků vložek a vložek do podprsenky. Hygiena a pantofle jsou snad samozřejmostí. Pro mimčo plínky (stačí jeden malej balík), ubrousky na zadek (aspoň dvoje), něco na napatlání (já měla čistou vazelínu) a dudlík.
Košili i ručníky jsem požívala tamější, ale byla to sranda najít košili aspoň s nějakým knoflíkem. Maminky plnějích tvarů s tím neměly problém, ale já „nikde nic“ fakt musela hledat, naštěstí sestřičky provianťačky byly vždycky tolerantní a byly ochotný mi i 3 košile za ráno vyměnit, než jsem našla tu pravou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6140
9.3.10 21:55

Blani teeeda, bejt tam měsíc, to muselo být něco.

No tak to já asi budu taky pěkně plavat, jestli budu mít erární košili. Začínala jsem se 41 kg :-) teď už jsem 15 přibrala,je to fakt masakr nohy už nás skoro neunesou a umírám na záda. takový křeče v kříži a bolesti jak při menstruaci a když se malej vrtí tak to bolí, tak jsem si myslela, že už to dnes přijde,ale asi pořád nic..ale to je bolest,aaa :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková