Porodnice Třebíč

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
31.10.13 09:15
@Danetka píše: @ Anonymni me vyhovuji vatove vlozky Nova. Koupila jsem je normalne v drogerii teta. Prijdou mi jemnejsi nez Samu, ktere mi dali v porodnici

Díky za typ, vyzkouším :)

• Citovat
  • Upravit
77
31.10.13 11:05

Pred 2 tydny jsem tu rodila, a pokud budu jeste nekdy rodit, tak urcite ne tady!!!Porodni asistentky byly celkem dobry, jinak to vse stalo za prd! Nastrih - kterej snad ani nebyl potreba, mala je malicka i jeji hlavicka; protivnej doktor, kterej me sil - nadal mi, ze si pri siti stezuju…asi je prvni chlap na svete, co rodil a vi, jak to vsechno boli!!! Sestry taky moc ochotny nebyly, hlavne na nocnich sluzbach, detska doktorka byla pekne namyslena! Co se tyce jidla, tak jako asi vsude v porodnicich, des bes!
Opravdu me tady zklamali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2124
1.11.13 23:51

Ahoj, chystám se také opět do Třebíče (spádově spadám do Jihlavy, nemůžu se rozhodnout)- poprvé jsem tam byla spokojená (02/2012) - sestřičky vše ukázaly, rehabilitační přišla prvně na mě (po akutním SC), pak na mimčo…nepříjemný byl jen příjem v noci a pan primář…no ráno mě poslal dom (41+3), že mám přijít po víkendu 8o, já přijela už v noci…porod trochu komplikovanější, ale myslím si, že by byl stejně tak všude. Nějak se nemůžu rozhodnout :think: Zatím doufám v přirozený porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
2.11.13 07:33

@RůžaP A do Jihlavy nechceš proč? Já rodila před dvěma lety v Třebíči a naprostá spokojenost, příště bych tam šla určitě zase. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2124
2.11.13 08:34

@rejžička v době porodu dcery v Ji rekonstruovali ty porodní sály. Jak jsem přenášela, tak je sice otevřeli, ale měsíc mi prostě mlžili, jestli je to hotové, jen aby nepřišli o rodičku, to mě naštvalo. No a šestinedělí se mi nelíbí i přístup některých sestřiček, když jsem tam byla na návštěvě. Ale mohlo se hodně změnit, odborná péče je tam myslím dobrá. V Třebíči je šestinedělí velmi komfortní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
2.11.13 09:44

@RůžaP To máš těžké, i v té nejlepší nemocnici je pár protivných sestřiček a nepříjemných lékařů.. Musíš doufat, že kápneš na tu lepší směnu. :-)
I v Třebíči byla jedna protivná sestřička, které jsem se raději na nic neptala, ale celkově vážně paráda, líbilo se mi tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.1.15 09:38

Obnovuji diskuzi..Jak se vám rodilo v porodnici Třebíč, a je na šestinedělí možnost wifi připojení?

• Citovat
  • Upravit
1752
27.1.15 10:02

Anonymní ano je tam wifi na pokoji. jinak já rodila v březnu 2014 a byla jsem spokojená s třebíčskou porodnicí, až na to jídlo teda ale por.as. a jinak personál byl fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.1.15 10:36

Já tam rodila 2011 a 2013. Záleží, jakou máš představu o porodu. Já u první nevěděla nic, tak jsem to neřešila a asi spokojenost. S druhou to bylo horší, usnadňovali si, co mohli. Měla jsem bezvadně rozběhnutý porod - napíchly mi žílu, aniž by mi cokoliv řekli. Když jsem se ptala, co to je, tak prý, aby se líp porodila hlavička. Ve zprávě ani čárka… Tlačily mi na břicho, aby náhodou nemuseli čekat na ještě jednu kontrakci. Budu tam rodit v srpnu po třetí a snad budu mít sílu se nějak bránit.
Druhororozená byla trošku specifický miminko, nevěděli, co s ní. Mačkali ji břicho, dávali kapky… až sestra, co přišla na noční mi pomohla. Věta „máte malé miminko, to si myslíte, že bude pořád jen spát“, mě dorazila po tom, co mi malá plakala, až měla teploty. Nechtěla sát, byť mlíko bylo…
Takže, když máš hodný miminko, tak fajn. S kojením pomáhali opravdu hodně, poradí, co a jak… ale jak potřebuješ nějakou specifickou radu, tak neví. Ale záleží samozřejmě, na koho narazíš - jak na sálech, tak na šestinědělí.
Omlouvám se za román, ale musela jsem se vypsat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.1.15 10:36

Jo a wifi tam je a půjčují i tablety, ale nevím, jak se to zamlouvá a kolik jich mají.

• Citovat
  • Upravit
34
13.8.15 23:27

Maminky, ktera jste tam ted rodila v nejbližší dobe? prostredi, kdyz jsem tam byla navštívit kamaradku působilo na me velmi dobre, přestěhovala jsem se z Prahy a rodila v podoli a musim rict, že sestinedeli v Trebici o proti Podoli je velky luxus;-)zajímají me hlavne zkusenosti a hlavne dojmy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
4.9.15 14:23

Maminky, kolik stoji nadstandard v teto porodnici? Musi se nejak hlasit predem? Diky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
19.9.15 15:05

Ahoj, rodila jsem v červenci. Stojí 600 Kč na jednu noc. Zamlouvat se dá pouze pokud máš naplánovaného císaře. Jinak nadstandard přidělí, pokud ovšem není moc plno. Já jsem měla štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.4.18 18:37

Porodnice Trebič jak se dívají na nekojičky

Chci se zeptat, jaký máte zkušenosti z Trebíčskou porodnici. Nechci kojit představa o tom že bych měla kojit me ubýjí. Nedokážu si představit že bych si sama na bradavky měla sáhnout natož aby se mi přisálo dítě. Ale mám strach jak se tam na mě budou dívat. A aby me neodsoudily a bez tak me do toho nutili. Děkuji za jakyholiv informace.

• Citovat
  • Upravit
7626
12.4.18 19:44

Myslim, ze ve 3 zalozenych dizkuzich jsi odpoved dostala. nebud tak vyplasena, nechces kojit, nebudes. jsi dospela? svepravna? popripade ze za tebe muze razne postavit tvuj chlap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková