Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj, taky budu rodit v třebíčské porodnici v říjnu. Nevíte někdo jak je to tady s epiduralem? Slyšela jsem, že ho nechtějí dávat, ale já bych ho chtěla.
@hankek Ahoj
Kdy mas termin? Taky by me zajimalo jestli poskytuji epidural…v pripade, ze bych se pro neho nakonec rozhodla.
My taky! Ted je opravdu preholcickovano!
Uz mate vybrane jmeno? Je to vase prvni?
Právě kolem mě všichni čekají nebo porodily kluka
Je to naše první a bude se jmenovat Ella. Na říjen je strašně porodů v Třebíči prý. To tam asi bude pěkně plno ![]()
Loni jsem tu rodila a byl to zase samý kluk, tak se to trošku vyrovná
- ten den, co jsem rodila, se narodili čtyři děti a všichni kluci
byli jsme tu v březnu a bylo tu taky dost plno
, ale jinak veškeré pohodlí zajištěno ![]()
@Ivka 1981 Ahoj
Jakpak se ma tvuj klucina?
Kolik vas bylo na pokoji? Jake jsou tam moznosti na vyber pokoje?
Klučina se má čile k světu, je to takový malý čertík
pokoje tam jsou holky v pohodě, jsou po dvou postelích, snaží se dávat maminky na pokoj po jedné, pokud je to možné, jinak je možnost zaplatit si nadstandard - ale oproti běžnému pokoji se moc nezmění, kromě toho, že máte jistotu, že tam budete sami
jinak běžný pokoj je sociálka na každém pokoji, na každém pokoji televize a lednička zdarma, přebalovací pult, umyvadlo pro miminko, váha - strašně fajn prostředí. Návštěvy mohou přijít po domluvě kdykoli - chodí se i s miminkama na jídelnu, na pokoj mohou návštěvy jen ve vyjímečných případech, třeba, když maminka musí ležet.
Kdyby jste se tam chtěly jít povídat, určitě vás tam pustí, chodily se tam koukat budoucí maminky
já tam teda byla spokojená
když jsem slyšela, že jinde jsou pokoje třeba i po čtyřech, sociálka na chodbě pro všechny, brr - tady má člověk fakt soukromí ![]()
@Ivka 1981 To rada slysim
To uz je velky rocni chlapik, ze? ![]()
Nechci vypadat jako nejaka rozmazlena fiflena, ale asi bych brala teda ten nadstandard. Chtela bych byt na pokoji sama a mit klid a soukromi
Ale i ten pokoj pro dve zni dobre, v pripade, ze by byly vsechny nadstandarty plny. A jak je to pri porodu s tatinkem? Plati se i za nej?
Já chci taky nadstandard pokud bude volný, může tam za tebou kdokoliv kdykoliv
Ale fakt i ty klasické pokoje jsou v pohodě. Za tatínka se platí 500 nebo 1000 Kč, teď přesně nevím.
Holky, já vám to teda nechci rozmlouvat, ale ony ty pokoje, ze všech jde udělat nadstandard, takže fakt budete na stejným pokoji jako po dvou, akorát že vám tam nikoho dalšího nedají, jinak je vybavení uplne stejný. A může se stát, že vás bude rodit moc, tak proste ani nadstandard udělat nepůjde. A jak říkám, snaží se dávat maminky na pokoj po jedné, je tam pro maminky myslím deset pokojů, dalších pět je pro rizikový tehotenství. A ono je to docela fajn, když tam s váma někdo je, jo, jinak tam může být s váma i manžel neomezeně, ale platí se 1000 kč na den, může tam i spát, ten nadstandard je myslím za 300 nebo za 600 to nevím, já ho nevyužila, jinak tatínek u porodu je za 500
nebo aspon loni byl ![]()
Vojtíškovi už je rok a čtvrt, rostou nám zrovna stoličky, tak to stojí za to
ale ted si třeba pěkně hraje v postýlce, najedl se, tak je spokojenej a půjdem asi spinkat. Ještě se sám nepustí do více kroků, ale za ručičky chodí dokonale
zkouší to, ale udělá jeden, dva kroky sám a bum
takže je to veselý ![]()
Ahoj holky,
Jen potvrzuji, tatínek u porodu 500kč a nadstandart 600kč na den.
Rodila jsem před 3měsíci, původně jsem nadstandart nechtěla ale když jsem byla na pokoji s paní, co rodila stejný den co já a mé dítě imrvére řvalo bylo mi to až blby(sousední mimčo vůůbec nekřičelo!) tudíž jsem si ani neodpočnula -snažila jsem se uklidňovat a pořád byla vystresovaná, že rušíme.
Takže jsme to vyřešili tak.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.