Porodnice Třebíč

Napsat příspěvek
Velikost písma:
77
28.6.13 10:43

@Ivka 1981 Diky za dobre zpravy :)Rada si priplatim, jen kdyz budu mit soukromy a vsechno, co budu ja a mimco potrebovat, to je pro me nejdulezitejsi. A jak si jinak uzivas materstvi? Vojtik je tvoje prvni ditko? Jo tak stolicky, ty jsou zabiracka pro kazdou maminku, na to obdobi se opravdu netesim :D Sikula, jen pockej za par dni bude behat tak rychle, ze mu nebudes vubec stacit, on te ted pouze testuje tema par kruckama:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
28.6.13 10:45

@Alka88 Diky :) Ty ceny nejsou za to, co ti poskytnout zase tak strasny. A kolik dni se musi pobyt v porodnici po porodou? Tyden?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
28.6.13 11:03

Pokud se rodí normálně a všechno je v pořádku, pouští pátý den, přičemž první den se počítá den porodu, takže my se narodili ve středu a v neděli nás pouštěli :))) jo, Vojtíšek je první miminko :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
6.8.13 12:37

Ahoj holky, rozhodla jsem se že bych chtěla rodit v Třebíči, narodila jsem se tam já, moji sourozenci i muj manžel, všechny nás odrodil pan primář Žižlavský. Jen bych se chtělla zeptat, muj první porod proběhl v 28 t. t. akutní sekcí, nyní čekáme další přírůstek 27.10. jsem v 29 t. t. když bych vsak potrebovala na pohotovost kvuli tlaku, tvrdnutí bříška mohu jet tam? nevyhodí mě?

a další pozitivum je ten že tam dělá porodníka má gynekoložka, tak to s ní rozhodně chci příští týden probrat co a jak a zda by mě mohla i odrodit pokud by to bylo možné.

Nerodila z vás některá paní doktorka Ivana Ryšanová - Prehradná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
6.8.13 12:47
@petullle píše:
Ahoj holky, rozhodla jsem se že bych chtěla rodit v Třebíči, narodila jsem se tam já, moji sourozenci i muj manžel, všechny nás odrodil pan primář Žižlavský. Jen bych se chtělla zeptat, muj první porod proběhl v 28 t. t. akutní sekcí, nyní čekáme další přírůstek 27.10. jsem v 29 t. t. když bych vsak potrebovala na pohotovost kvuli tlaku, tvrdnutí bříška mohu jet tam? nevyhodí mě?

a další pozitivum je ten že tam dělá porodníka má gynekoložka, tak to s ní rozhodně chci příští týden probrat co a jak a zda by mě mohla i odrodit pokud by to bylo možné.

Nerodila z vás některá paní doktorka Ivana Ryšanová - Prehradná?

Tak náhodou rodila :-))) a je to i moje paní doktorka :-))))))))))naplánovaný to teda nebylo, prostě měla zrovna službu ale i díky tomu se mi určitě rodilo líp, cítila jsem se dobře se známou osobou u sebe :-)) a nemůžu si ztěžovat a jet tam můžeš určitě, prostě jedeš do nemocnice s problémem :-) teda přeju, ať radši takový problém není a miminko se ještě chvilku schovává u maminky v bříšku :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
6.8.13 12:58

@Ivka 1981 děkuji

ještě by mě zajimalo zda by byl mozny prirozeny porod po cisarskem rezu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
6.8.13 13:02

Tak to ti nepovím, ale co jsem četla, tak to možné určitě je. Dokonce mám kamarádky, které tak rodily (akorát že v Jihlavě a v Novým Městě.). Já rodila poprvé a přirozeně, tak nemůžu poradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
6.8.13 13:08
@petullle píše:
@Ivka 1981 děkujiještě by mě zajimalo zda by byl mozny prirozeny porod po cisarskem rezu?

ahoj, je možný. Také jsem to tak měla. První byl akutní císař a druhý byl přirozený porod. Žižlavský, pokud to jde, tak se kloní k přirozenému porodu. Oproti císaři to byl skvělý zážitek. Jo a bylo to děsně rychlý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
6.8.13 13:26

No já to měla taky fofr, skoro žádný bolesti, přijela jsem už večer, protože se mi to nějak nezdálo a protože tam byla moje paní doktorka a byla jsem už v termínu, tak si mě tam nechala. Do rána se nic nedělo, ani na monitoru nic nebylo pořádně vidět, tak mi v sedm hodin píchli vodu s tím, že paní doktorka je tam do dvanácti, tak at si pospíším, ale že nevěří tomu, že bych to stihla. No a ve ctvrt na deset byl malej na světě (a to mi v osm ještě dělali monitor a žádná velká akce se podle něj nekonala :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
6.8.13 13:48
@petullle píše:
@Ivka 1981 děkujiještě by mě zajimalo zda by byl mozny prirozeny porod po cisarskem rezu?

No co jsem slyšela, tak že když je druhý porod dva roky od prvního, tak se může rodit přirozeně. Pokud je druhý porod do dvou let od prvního, tak dělají císaře automaticky. Doufám, že to jsou dva roky a ne tři, teď si nejsem jistá, ale myslím, že dva roky to jsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
6.8.13 13:50

@hankek pokud vydrzim az do terminu tak to budou zhruba 3 roky a par mesicu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
6.8.13 13:52
@petullle píše:
@hankek pokud vydrzim az do terminu tak to budou zhruba 3 roky a par mesicu

Tak to už určitě můžeš rodit přirozeně. Takže přeji ať nejsou žádné komplikace a nemusí být císař :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
milla87
6.8.13 14:35

Ahoj v Třebíči rodila moje sestra a říkala že je to tam super perfektní personál a erární tam mají noční košile pro maminky a pro miminka zavinovačky a i nějake miminkovské oblečení

• Citovat
  • Upravit
852
6.8.13 14:54
@milla87 píše:
Ahoj v Třebíči rodila moje sestra a říkala že je to tam super perfektní personál a erární tam mají noční košile pro maminky a pro miminka zavinovačky a i nějake miminkovské oblečení

jo jo, mají tam erární noční košile pro maminky, ale já se líp cítila v tý svojí (teda až druhý den, ten první jsem využila tu jejich, nebudu si špinit svoji :-))) a pro miminka tam mají všechno, je dobré využívat jejich, protože praní bude po příchodu domů až až :-) až domů jsme jeli ve svým, jinak jsme používali jejich, není problém si to vyměnit kdykoli, kdy je potřeba (jednou jsme měnili asi třikrát košilku, protože malý ji buď počural nebo ublinknul a bez problémů :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
6.8.13 14:58

@Ivka 1981 a je neco co si vzit opravdu sebou? já jsem sice druhorodicka ale uz tedka vlastne jakoby „prenasim“ je to pro mne nové takže jako prvorodicka a snad se dockame i normalniho porodu a miminko budeme mit u sebe, anetku jsem si pochovala poprve po 10 dnech, a domu jsme si ji vezli až po 70 dnech, nemohla jsem s ní být ani na pokoji, takže to vše pro mne bude novinkou, až na peci o miminko a kojení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková