Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@smoule.koule klidně si můžete oblečení nějaké vzít, ale my vše na všechny děti dostali, spíš mít připravené oblečení na cestu domu, případně podle toho v jakem období se prcek narodil si vzít třeba deku, i když zavinovačky a perlinky tam mají, dají čepičky i bodycka, overaly, s tím problém neni
@KRTECEEKK Díky. Mě se to právě moc vozit nechce, stačí když vidím tu hromadu oblečení pro sebe, tak bych asi ráda využila erárního. Navíc, oni asi budou mít více velikostí, já se bojím, že dovezu malou/velkou…
@smoule.koule oblečení mají dost, není se čeho bát, dají Vám i erární košile, župan, kojící polštář, dávají i kapky na prdíky, takže toho moc tahat nemusite
Já sě sádlo nebrala a hned jak jsem došla na 6ti nedělí tak ho na promazávání miminka chtěli… ani olejíček(ty nejvíc vysušují), ani tělové mléko ale obyčejné sádlo:) kdybys chtěla něco vědět… napiš:) máme akorát 4mesíce tak to mám teď za čerstva:)
@KRTECEEKK píše:
@smoule.koule oblečení mají dost, není se čeho bát, dají Vám i erární košile, župan, kojící polštář, dávají i kapky na prdíky, takže toho moc tahat nemusite
Když jsem tam v květnu byla já měli nedostatek košil. Hlavně tak do vel. M, takže mě sestřičky prosily, abych si vzala vlastní, o tom, že by dávali v nemocnici župan nevím a i v papírech je napsáno, zme si máme vzít vlastní. Kojící polštář bych netahala, ale ten taky nedávají, pouze obnou váš polštář na kterém spíte. Kapky na prdíky dávají, ale s takovou kupou řečí a po několika návštěvách, že je lepší si vzít vlastní! Navíc je problém, že skoro každá polévka na oběd je zeleninová. Takže doporučuji kapky sebou:)
@Adula99
Já erární košile nevyužila, nebyly v požadované velikosti
já rodila dvojčata loni v květnu a kojící polštář a kapky na prdíky nebyl problém, většina sester byly ochotne a milé. Po nemocniční stravě alespoň nebyla zácpa ![]()
@Adula99
Po mě sádlo nikdo nechtěl a neměli nejmenší problém s telovym mlékem. Záleží, jak si to taky maminka dokáže zařídit.
@KRTECEEKK píše:
@Adula99
Já erární košile nevyužila, nebyly v požadované velikostijá rodila dvojčata loni v květnu a kojící polštář a kapky na prdíky nebyl problém, většina sester byly ochotne a milé. Po nemocniční stravě alespoň nebyla zácpa
No ano, o tom mluvím, že je potřeba vzít si vlastní. Aby se nestalo jako nám, že nemají velikost a potom tam paní bude nahá…
@KRTECEEKK píše:
@Adula99
Po mě sádlo nikdo nechtěl a neměli nejmenší problém s telovym mlékem. Záleží, jak si to taky maminka dokáže zařídit.
Zařídit ano, ale když příjde druhá sestra, kde mám sádlo, že to malého promastí nejlépe… tak to není nic o zařízování
navíc naše Prtě se loupalo ještě dva týdny po porodu… byli jsme na tom opravdu špatně.
Jinak s kapkami vám to přeju, těch pár dnů, co jsem tam byla, tak většina maminek měla problém. Ale jinak 90% sestřiček bylo skvělých.
Já jsem v Třebíči rodila před 2lety a personál byl super. Košili jsem měla erární a každý den čistou a bez problémů. Kapky na prdíky mi donesli a ani jsem si o ně neříkala. Jediné, co bych teď změnila je, že bych si hned po porodu nechala zatejpovat břicho. To prý dělají, ale nikdo mi to nenabídl. Kdybych šla rodit znovu tak jedině Třebíč. Byla jsem strašně spokojená.
Holky taky uvažuji nad porodnicí v Třebíči, doktoři tam jsou příjemní? ![]()
@Kaja.Nov
Ahoj. Tak ja uz taky muzu podat reference. Doktorky, sestricky i asistentky jsou v porodnici prijemny. Aspon z vetsi casti, za svuj pobyt jsem narazila vzdy na jeden,max.dva kousky z kazdeho oddeleni, kdy mi sestricka ci doktorka nesedla.
Ahoj oživuji diskuzi. Není tu teď nějaká čerstvá mamča co rodila v Třebíči? Zajímá co jste všechno měli sebou sbalené. Jsem prvorodička. Jsem 32tt tak mel to za chvíli čeká. Co všechno sbalit, vzít sebou.. atd.. díky moc. ![]()
Ja jsem úplně spokojená s Třebíčsku nemocnicí mají zase novinky všechno ochotně ukázali za mě super všechny 3 porody jsem mela tady 2 spontánní a jeden Sc super nemůžu si stěžovat.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.