Porodnice Třebíč

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6140
6.5.10 20:05
Věrka85 píše:
doktoři jsou podle mě skvěly :palec: rodila jsem tam dvakrát a opravdu můžu jen chválit!!! :-)

jo jo ted už souhlas,moc jsem tomu nevěřila ale byli tam fajn :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6363
7.5.10 08:52

Ahojky, prý v TR porodnici nejsou lůžka vybavena podpěrami pro nohy a rodička si tak musí držet nohy sama. Je to pravda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6140
7.5.10 10:55
Hořec píše:
Ahojky, prý v TR porodnici nejsou lůžka vybavena podpěrami pro nohy a rodička si tak musí držet nohy sama. Je to pravda?

jojo to je pravda,ale možná je to lepší,stejně se tak musíš skrčut aby se ti líp tlačilo a můžeš se za nohy zapírat jak si je tlačíš k tělu.ale nevím,jinak jsem to nezkusila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1327
16.8.10 19:42

ja sem tam rodila 3krat a sem strasne spokojena. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bmw
25905
14.10.10 10:15

ahojky rodila jsem zde 3krat arekla bych ze se to tam od roku 1996 dost zmenilo k lepsimu letos jsem tam porodila tretiho syna a byla jsem nadsena jak se pekne sestricky staraji jak o maminky tak o miminka no proste super patri jim podekovani zaslouzi si to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.12.10 12:34

Tuším v březnu by měla být hotová nová porodnice. Co jsem slyšela,bude úžasná :palec:

• Citovat
  • Upravit
6.1.12 19:12

ahojky,máte někdo dobrou zkušenost z třebíčskou porodnicí?já teda ne!jediný co na tom bylo dobrý,byl pan doktor(porodník)ten byl zlatej,ale porodní asistentka piča(omlouvám se za ten slovník) a všechno kolem stálo za prd,sestry zlý a neochotný!chtěla jsem si jít stěžovat,ale manžel mě překecal at to nedělám.rodit už bych tu nikdy nechtěla.díky porodu a jejich neochotou jsem pak měla depresi!třebíčská porodnice,hrůůůza!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.1.12 19:13

jinak porodní sály jsou komfort,což bylo hezký,všechno nový,moderní,ale personál(kromě pana porodníka :D ) k ničemu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4441
9.1.12 11:11

K ničemu? Na mě byli VŠICHNI hodní, vstřícní a respektovali moje přání!

Ale evidentně každej to vnímá jinak… A neznám osobně nikoho, kdo by z této porodnice měl špatnou zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
1.5.12 11:05

Přenášení Třebíč

ahojky,chtěla bych se zeptat na vaše zkušenosti - jak dlouho nechávají v Třebíči přenášet…a zda můžu 5 dní po termínu požádat o vyvolání. Máme v rodině špatnou zkušenost - přenášení - zkažená plodovka..tak bych déle přenášet rozhodně nechtěla… Takže jak dlouho vás nechali? Díky všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
29.5.12 14:01

Zapůjčení monitoru dechu

Ahoj, chtěla bych se zeptat zda třebíčská porodnice nabízí možnost způjčení monitoru dechu pro miminko domů a kolik případně za tuto službu účtuje? Máte s tím někdo zkušenost? Předem děkuji za každou odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
1.6.12 14:34

Já si teda nemůžu na třebíčskou porodnici stěžovat, byla jsem tu na udržení v únoru a pak rodila v březnu, všechno super, krásný nový prostředí, personál ochotný, všeho dostatek, je fakt, že ty studený večeře už mi lezly trošku krkem, jsou pořád podobný jídla a pak všechno je jahodový (kefír, mlíko, jogurty - tak to už mi taky trošku vadilo). Ale jinak sestřičky moc hodný, poradí, ale člověk se musí taky sám zajímat. Já bych jinam nejela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
1.6.12 14:35

my jsme teda monitor pořídili svůj - malej dostal k vánocům penízky, tak jsme ho za ně koupili. Ale jinak půjčují, stojí to myslím tisícovku na půl roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
27.3.13 12:22

Focení v porodnici

Ahoj holky!
Právě se chystám již podruhé do porodnice a minule nás tam fotila Foto Eva. Teď už prý má i archivaci našich miminek na veřejných stránkách, tak jdem do toho. Našeho prcka naposled nafotili super, takže doporučuji! :lol: Ahojky na pokoji, čekáme na 2.4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
28.4.13 13:40

Ahoj maminky, chystam se rodit v trebicske porodnici letos v rijnu. Je i v roce 2013 spokojenost s touto porodnici? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková