Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Tak určitě vložky a kalhotky pro sebe - dávají tam jen jeden balík a to je fakt málo. A pro miminko sádlo na mazání - je to to nejlepší, na olejíčky se tam moc dobře nedívají, ale tolerují je, ale prosazují sádlo - nám se osvěčilo, olejíček jsme měli jen první den, když jsme sádlo zapoměli doma
,je potřeba vzít plínky pro miminko, dávají také jen jednu, dudlíka pro miminko - hodí se, když mimčo pláče, my ho měli jen v porodnici, pak už ho malej nechtěl
ručníky dávají erární, ale já měla na klasický umývání svůj, aby se mi nepletly, jinak jídla dávají celkem dost, pití je k dispozici taky pořád, ale v těhle horkách bych si asi chladila něco v ledničce - je na každém pokoji.
Ne vůbec ne, nejlepší je domácí, hlavně nesolený
my ho měli od strejdy ze zabijačky
stačí troška, miminko se tím krásně promaže ![]()
@Ivka 1981 ok tak ja nejaky sezenu, na prvni dcerku jsem sadlo nepouzivala, jen olejicek a krem tak moc diky za radu
kdyby te cokoliv napadlo budu rada za info
Holky, nevíte některá, kde se dají koupit ty obyčejný poporodní vložky, co mají v třebíčské porodnici? Vyhovovaly mě nejvíc a nemůžu je nikde sehnat ![]()
http://www.zdravotnicke-potreby.cz/…-vlozky.html mě osobně víc vyhovovaly samu vložky ![]()
Většinou je mívají v lékárnách. Minimálně v té nemocniční by je měli mít.
Ahoj, já jsem tam rodila a už v životě bych tam nešla, stejně tak mé dvě kamarádky. To, co si dovolí primář, je až za hranicí slušného chování + když jsme srovnávaly poporodní péči Třebíč x Jihlava, tak jsem jen koukala, co vše jim tam ukazovali, mně v Třebíči tedy vůbec nic ![]()
@lennca píše:
Ahoj, já jsem tam rodila a už v životě bych tam nešla, stejně tak mé dvě kamarádky. To, co si dovolí primář, je až za hranicí slušného chování + když jsme srovnávaly poporodní péči Třebíč x Jihlava, tak jsem jen koukala, co vše jim tam ukazovali, mně v Třebíči tedy vůbec nic
Já bych tam šla naopak klidně hned, byla jsem tam moc spokojená. ![]()
@lennca píše:
Ahoj, já jsem tam rodila a už v životě bych tam nešla, stejně tak mé dvě kamarádky. To, co si dovolí primář, je až za hranicí slušného chování + když jsme srovnávaly poporodní péči Třebíč x Jihlava, tak jsem jen koukala, co vše jim tam ukazovali, mně v Třebíči tedy vůbec nic
Ahoj. Taky se hlásím do klubu.
Pobyt v třebíčské porodnici, to je někdy nadlický úkon. Pan primář je opravdu kapitola sama pro sebe.
![]()
@prudusinka píše:
http://www.zdravotnicke-potreby.cz/…-vlozky.html mě osobně víc vyhovovaly samu vložky
Díky moc za odkaz, to jsou přesně ty, co sháním… Já jsem teď koupila v lékárně taky SAMU, ale tyto http://www.zbozi.cz/…e-samu-20ks/ a ty jsou úplně jiné, ty mě po prvním porodu vůbec nevyhovovaly. Takže díky za typ ![]()
Anonymní - zkus se zeptat ve zdravotnických potřebách na bráfce jestli mají porodnické buničité vložky, tam mají docela velký sortiment. V porodnici je to tak že dostanou velkou krabici vložek (cca 700ks) a ty se pak chystají po 10ks do balíčků na pokoj
@prudusinka píše:
Anonymní - zkus se zeptat ve zdravotnických potřebách na bráfce jestli mají porodnické buničité vložky, tam mají docela velký sortiment. V porodnici je to tak že dostanou velkou krabici vložek (cca 700ks) a ty se pak chystají po 10ks do balíčků na pokoj
Díky za typ, zkusím to tam
a doufám, že je budou mít, po prvním porodu mě opravdu vyhovovaly nejvíc ![]()
@ Anonymni me vyhovuji vatove vlozky Nova. Koupila jsem je normalne v drogerii teta. Prijdou mi jemnejsi nez Samu, ktere mi dali v porodnici
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.