Porodnice Třebíč

Napsat příspěvek
Velikost písma:
852
7.8.13 09:25

Tak určitě vložky a kalhotky pro sebe - dávají tam jen jeden balík a to je fakt málo. A pro miminko sádlo na mazání - je to to nejlepší, na olejíčky se tam moc dobře nedívají, ale tolerují je, ale prosazují sádlo - nám se osvěčilo, olejíček jsme měli jen první den, když jsme sádlo zapoměli doma :-))),je potřeba vzít plínky pro miminko, dávají také jen jednu, dudlíka pro miminko - hodí se, když mimčo pláče, my ho měli jen v porodnici, pak už ho malej nechtěl :-)))ručníky dávají erární, ale já měla na klasický umývání svůj, aby se mi nepletly, jinak jídla dávají celkem dost, pití je k dispozici taky pořád, ale v těhle horkách bych si asi chladila něco v ledničce - je na každém pokoji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
7.8.13 09:49

@Ivka 1981 a to sádlo má být nějaké specialní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
7.8.13 09:55

Ne vůbec ne, nejlepší je domácí, hlavně nesolený :-) my ho měli od strejdy ze zabijačky :-))) stačí troška, miminko se tím krásně promaže :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
7.8.13 10:02

@Ivka 1981 ok tak ja nejaky sezenu, na prvni dcerku jsem sadlo nepouzivala, jen olejicek a krem tak moc diky za radu :palec: kdyby te cokoliv napadlo budu rada za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.10.13 21:15

Holky, nevíte některá, kde se dají koupit ty obyčejný poporodní vložky, co mají v třebíčské porodnici? Vyhovovaly mě nejvíc a nemůžu je nikde sehnat :roll:

• Citovat
  • Upravit
522
19.10.13 22:19

http://www.zdravotnicke-potreby.cz/…-vlozky.html mě osobně víc vyhovovaly samu vložky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
19.10.13 22:28

Většinou je mívají v lékárnách. Minimálně v té nemocniční by je měli mít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
19.10.13 23:05

Ahoj, já jsem tam rodila a už v životě bych tam nešla, stejně tak mé dvě kamarádky. To, co si dovolí primář, je až za hranicí slušného chování + když jsme srovnávaly poporodní péči Třebíč x Jihlava, tak jsem jen koukala, co vše jim tam ukazovali, mně v Třebíči tedy vůbec nic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
20.10.13 06:49
@lennca píše:
Ahoj, já jsem tam rodila a už v životě bych tam nešla, stejně tak mé dvě kamarádky. To, co si dovolí primář, je až za hranicí slušného chování + když jsme srovnávaly poporodní péči Třebíč x Jihlava, tak jsem jen koukala, co vše jim tam ukazovali, mně v Třebíči tedy vůbec nic :(

Já bych tam šla naopak klidně hned, byla jsem tam moc spokojená. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MDK
10952
20.10.13 07:11
@lennca píše:
Ahoj, já jsem tam rodila a už v životě bych tam nešla, stejně tak mé dvě kamarádky. To, co si dovolí primář, je až za hranicí slušného chování + když jsme srovnávaly poporodní péči Třebíč x Jihlava, tak jsem jen koukala, co vše jim tam ukazovali, mně v Třebíči tedy vůbec nic :(

Ahoj. Taky se hlásím do klubu. :mavam: Pobyt v třebíčské porodnici, to je někdy nadlický úkon. Pan primář je opravdu kapitola sama pro sebe. :cert: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.10.13 09:30
@prudusinka píše:
http://www.zdravotnicke-potreby.cz/…-vlozky.html mě osobně víc vyhovovaly samu vložky :mavam:

Díky moc za odkaz, to jsou přesně ty, co sháním… Já jsem teď koupila v lékárně taky SAMU, ale tyto http://www.zbozi.cz/…e-samu-20ks/ a ty jsou úplně jiné, ty mě po prvním porodu vůbec nevyhovovaly. Takže díky za typ :D

• Citovat
  • Upravit
522
20.10.13 09:39

Anonymní - zkus se zeptat ve zdravotnických potřebách na bráfce jestli mají porodnické buničité vložky, tam mají docela velký sortiment. V porodnici je to tak že dostanou velkou krabici vložek (cca 700ks) a ty se pak chystají po 10ks do balíčků na pokoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.10.13 09:45
@prudusinka píše:
Anonymní - zkus se zeptat ve zdravotnických potřebách na bráfce jestli mají porodnické buničité vložky, tam mají docela velký sortiment. V porodnici je to tak že dostanou velkou krabici vložek (cca 700ks) a ty se pak chystají po 10ks do balíčků na pokoj

Díky za typ, zkusím to tam :) a doufám, že je budou mít, po prvním porodu mě opravdu vyhovovaly nejvíc ;)

• Citovat
  • Upravit
77
31.10.13 08:47

@MDK Ktereho pana primare jsi mela? Ten muj byl hroznej!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
31.10.13 08:51

@ Anonymni me vyhovuji vatove vlozky Nova. Koupila jsem je normalne v drogerii teta. Prijdou mi jemnejsi nez Samu, ktere mi dali v porodnici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková