Porodnice Třebíč

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6140
9.3.10 21:56

a jak máte starý děti holky, chodíte třeba na plavání s něma na Lagunu nebo do nějakýho dětskýho centra? já bydlím v borovině, tady asi nic nebude, vím jen o jednom na Hájku, jinak nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
10.3.10 08:12

Weru, Matymu je něco přes dva roky (viz metřík), chodíme od asi osmi měsíců na Plaváčka (pokud vydržíš potopení dítěte a svérázné způsoby paní Plaváčkové, můžu doporučit!) a zároveň do kroužku v mateřským centru na hájku (prvně Hrátky s Robátky, teď už Krůčky k hudbě) a jsem nadšená. Maty je komunikativní a děti zvládá na jedničku (nerada bych zakřikla). Byl dost lenoch, závislák a konzerva a jsem přesvědčená, že tyhle aktivity nastartovaly jak motorickej vývoj, tak sociální chování, i když o sociálním chování se u takhle malých dětí moc mluvit nedá.
Asi 3 měsíce po narození jsme sem tam chodili i do Klubu miminko (opět mateřské centrum) na různý přednášky. Bylo super vypadnout z domu, dozvědět se něco novýho jinak než pomocí knih nebo internetu a zároveň popovídat si s dalšíma maminkama.
Borovina je fakt z ruky, ale jednou dvakrát týdně se podle mě dá dojíždět. My sice bydlíme v Týně, ale o stěhování do Boroviny vážně uvažujeme. Sice do starý a moc se nám nechce, ale musíme nějak vyřešit nedostatek místa (bydlíme v pidi 2+kk).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
10.3.10 10:19

Ahoj Weru, já mám skoro už pětiletého Adámka a rok a půl malého Tomáška. S Adámkem jsem chodila na plavání i do centra, ale s Tomáškem nechodím nikam dost se toho učí od Adámka i to co by umět nemusel. :-? A taky máme v okolí hodně kamarádek se kteréma se navštěvujem tak centrum nepotřebujem, ale je to tam pěkné. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6140
10.3.10 12:15

Iwet, to je super co toho zvládáte, a od kolika měsíců se chodí do toho plaváčka? jj já jsem tu paní viděla, vypadá docela drsně na to že dělá s mimčama,ale asi ví co dělá. a chtěla bych tam chodit a mít pak fotečky pod vodou.a to centrum je super, že si tam zvyká na děti. já právě žádný kámošky s miminkama nemám,jen třeba jednu z jihlavy,jednu z naky vesnice,ale tady blízko nic. a bydlíme ted v podnájmu v nový borovině za 7litru, 2+1 a dost velkej,,a sou ty ceny tu fakt nižší než na hajku a tak,no ale je tu zas docela mrtvo. i když to taky neni vždycky na škodu.
Céčko, no to je jasny, že mu starší brácha bude vzor a bude po něm dělat opičky,ale aspoň jsou dva a můžou si hrát.Já bych taky chtěla kamošky se kterýma bysme chodily ven, na návštěvu,do cukrárny a tak..snad nějaký ještě najdu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5321
10.3.10 13:56

Ahojky, já mám dvouletou holčičku a moc nikam nechodíme. Jedině plavat, ale jen tak, né do plaváčka. Bydlíme taky v Borovině, ale dojet se dá kamkoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
10.3.10 15:13

Weru, na Plaváčka se chodí od půl roku na Lagunu, před tím je ochotná paní Plaváčková zajet za tebou domů a topit ti dítě ve vaně, ale s tím zkušenosti nemám. Kurzy na Laguně začínají vždycky v září, lednu a dubnu a stránkách http://www.plavacek-deti.cz/…ny/bazen.php?… najdeš podorbný info, jak se přihlásit. (Snad odkaz bude fungovat.)
2 kroužky týdně se dají zvládat s přehledem, obzvlášť, když to máme „za rohem“. Navíc uvidíš, jak vyrazíš ven s kočárkem, maminky se na tebe budou nabalovat! A na hřišti je to pak už jasný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6140
10.3.10 16:32

jé no to doufám, at mám taky s kým pokecat o dětech, všechny kámošky studují a jsou pryč, takže budu muset hledat nové..se stejnými zájmy,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
10.3.10 21:57

Ahoj všechny maminky.Bydlím kousek od Třebíče, mám dceru Natálku v dubnu ji budou 2 roky.
Rodila jsem také v Třebíči, a nemůžu si vůbec stěžovat. Personál super, sestřičky moc hodny. Jídlo ušlo. Rodila mě jen asistentka, byla jsem moc spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6140
11.3.10 09:56

tak doufám, že takle budu spokojená taky. to byla dnes noc, mám rýmu jak prase, vůbec jsem se nevyspala a bolí mě hlava a za chvili jedu na gyndu, fakt paráda.. tak dlouho jsem nebyla nemocná a zrovna ted když mám rodit… :zed: ani nevím co si v lékárně koupit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
11.3.10 10:33

Werunko, tak to aby jsis v lékárně něco koupila a dala se do pořádku, budeš potřebovat mít sílu na porod. Přeji brzské uzdravení :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
11.3.10 10:34

A jinak já na rýmu v těhotenství brala normální kapky ty mě pomohli nejvíc a paralen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6140
11.3.10 12:33

já ji zkusim rozehnat horkejma čajema, jeden za druhým a to uvidí mě takle zlobit. prášky nechci, a kapky jsem nekoupila,tak uvidíme. no právě, teď mám nabrat nejvíc sil a nejaká rýma si myslí, že mě skolí. to ne,teda..já potřebuju sílu na porození miláčka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
11.3.10 13:36

Weru, tři Paraleny 500 za den můžeš. Do nosu dětské kapky. Nebo Vincentka ve spreji, ale ta moc nepomůže, spíš zvlhčí sliznici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6140
30.3.10 12:10

Ahoj tak už máme 10dní :)jak se máte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
5.5.10 08:40

doktoři jsou podle mě skvěly :palec: rodila jsem tam dvakrát a opravdu můžu jen chválit!!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková