Porodnice Pelhřimov

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4
10.3.10 21:32

Porodnice Pelhřimov

Ahoj maminky, chystám se rodit v Pelhřimově. Můžete mi některá sdělit vaše zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
844
10.3.10 23:06

Já jsem teda rodila v Táboře, ale kamarádka rodila v Pelhřimově a byla tam spokojená. Dyštak můžu zjistit víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
10.3.10 23:14

Já jsem z Pelhřimova a i když jsem tu nerodila kvůli komplikacím v těhotenství, tak zdejší porodnice má určitě dobrou pověst a slyšela jsem jen samou chválu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2457
11.3.10 07:27

Ahojky, segra tam rodila 2× a nijak si nestěžovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
11.3.10 15:02

Já taky rodila v Pelhřimově a to hned 2×.
V obou případech jsem byla spokojená, hodně individuální přístup - taková malá okresní porodnice. Když se po druhém porodu vyskytly zdr. problémy, řešilo se to okamžitě a k mé spokojenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
11.3.10 19:45

I já slyšela chválu, byla jsem tam i na kukačku a prostředí se mi tam celkem líbilo, i lidé, se kterými jsem se tam setkala, byli milí. Sice to mám blíž do J. Hradce, je tam krásná zrekonstruovaná porodnice, ale dost ji haní, resp. personál. Tak si říkám, že prostředí není všechno, že důležitější je kvalita lékařů a sestřiček a jejich přístup. Snad se nezklamu a budu v Pelhřimově spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
11.3.10 22:22

Já právě na JH taky neslyšela moc příznivé ohlasy.Navíc v Pelhřimově je perfektní primář.Tak asi tak. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
21.11.10 20:03

porodnice Pelhrimov

Ahoj chtela jsem se zeptat jestli ma nekdo zkusenosti poslednich mesicich v porodnici v Pelhrimove a co jsi zabalit sebou do tasky.Nevim jak se rozhodnout bydlim v j.h ale zatim jsem na tuhle nemocnici neslysela moc dobry recenz. Poradte? Diky za nazor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
26.11.10 23:19

Doporučuju!

Ahoj, taky jsem pátrala a ptala se. Rodila jsem v Pelhřimově v květnu a byla jsem moc spokojená. Jak na přípravě (byla tam naprosto skvělá porodní asistentka - myslím pí. Šuhájková nebo tak nějak), doktor super a na oddělení šestinedělí jsem si to užívala. Měla jsem teda nadstandard, já i malá jsme byly zdravé, tak mi to tam přišlo jako v hotelu, kde si akorát ráno brali mimčo na vyšetření. Opravu na mně udělala porodnice dojem, zejména co se týče personálu. Sestřičky na šestinedělí a novorozeneckém taky bezvadné.
Co se týče Hradce, taky jsem neslyšela o personálu nic dobrého. Kamarádka tam byla před dvěma lety a byla jakž takž spokojená, jen přístup sestřiček před porodem se jí nelíbil. Teď v lednu tam plánuje jet znovu, tak ti pak můžu podat aktuální zprávy. Kdy máš termín?
Sečteno podtrženo, Pelhřimovskou porodnici můžu jen doporučit!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VerunkaN
20.12.10 11:11

Porodnice Pelhřimov

Ahojda, já jsem se taky rozhodla rodit v Pelhřimově. Poprvé jsem rodila v Havl. Brodě a spokojená jsem nebyla ani trochu. Prostředí hezký, ale personál děs. Málem jsme tam já i synek zůstali. Pelhřimov jsem jela okouknout a už přístup lidí se mi moc zamlouvá. Mám to sice dál, ale radši tam než do Brodu. Jsem teď v 36. týdnu, prý to bude dřív, tak uvidíme. Zdravím všechny!!

• Citovat
  • Upravit
1024
19.10.11 13:00

ahoj holky,
vím, že už je to minulý rok, co běžela tato diskuze, ale chtěla bych jí oživit s pár dotazama… i já poprvé v roce 2008 rodila v Pelhřimově -musím říct, že naprostá spokojenost a teď se chystám znovu, tak sem se jenom chtěla zeptat, abych nebalila zbytečnosti, co mi doporučíte určitě vzít ssebou do tašky? a jestli některá nevíte jak je to nyní s počtem nadstandartních pokojů? Určitě bych ho brala.. díky všem moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VerunkaN
19.10.11 18:45

Porodnice Pelhřimov

Ahojda, já rodila v Pelhřimově letos 22. 1. Absolutní spokojenost, všude pěju jenom chválu. Rodit v Brodě, tak mám za sebou zase sekci na poslední chvíli a kdoví jak by to se mnou a Milánkem dopadlo. Stačil mi ten první porod. Vítek a já jsme to málem nepřežili. Pelhřimov to je něco uplně jinýho. Už ten přístup. Dokázali nemožné, a to, že jsem rodila normálně a ne císařem. Porodní asistentka byla senzační a pan doktor taky. Zaplatila jsem si nadstandart, jsou tam dva a bylo to perfektní. Není nijak drahý, asi 300,– na noc. Což sem ráda dala. Ten klid a pohoda… Na miminko jsem toho moc nepotřebovala, pampersky, ale těch málo, balí se tam mimča do látkovek, zavinovačku, ale tu tam taky maj a košilky tam jsou taky. Tak akorát věci na odjezd domů. Já jsem si pyžamo taky nebrala, jsou tam košile, tak proč si přidělávat práci. Personál je skvělej, jídlo tam maj bezvadný. Snad nikdy mi tak nechutnalo jako tam. I krupicová kaše byla výborná. :lol: Všem vřele doporučuju! Byla jsem jak na hotelu :-D

• Citovat
  • Upravit
1024
19.10.11 22:13

děkuju moc za odpovědi Verunko :-) já právě byla taky moc spokojená, do Jihlavy se mi nechce, tam slyším samé hrůzy a v Brodě vím, že hodně posílají domů, když je to třeba ještě na dýl… Pelhřimov je jasná volba.. do nadstandardu jdu na 100pro, jen doufám, že bude volný… Takže košilku taky nebudu řešit, vím, že před 3 rokama jsem jí měla zbalenou, ale stejně sem jí nepotřebovala..ještě mě napadlo, co župan? měla jsi ho a zda ano, jestli si ho užila.. já sem tenkrát rodila v květnu a to byl hic, takže sem ho nepotřebovala, ale teď už je přece jenom chladnějc, ale zase ty nemocnice bývají přetopené, tak váhám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
20.10.11 00:09

Verunko, přesně!! Taky jsem se tam cítila, jako kdybysme byly s malou v hotelu, jen si ji ráno sestřičky odnesly na vyšetření, já si zatím dala sprchu a potom už jsme si užívaly „hotelového konfortu“ s hlídáním (když jsem šla na jídlo) :-) Měla jsem nadstandard a fakt super!
Marky, já taky rodila v květnu, ale zrovna byla docela zima. V porodnici jsem župan vůbec nepotřebovala, bylo tam teploučko, pro miminka přece musejí topit :-) Měla jsem župan taky s sebou, ale poslala jsem o domů, jen mi zabíral místo ve skříni. Na mimčo jsem taky nic svého nepotřebovala, jak psala Verunka, všechno ti tam dají. Jen oblečení na cestu domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
23.10.11 21:43

díky holky,
tak taška sbalená, a teď už jen čekat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková