Ostrava - kterou porodnici?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5697
10.3.10 21:25

byla jsem dvakrát v Porubě, prostředí je moc pěkné, všechno nové, moderní, atd. Ale: jako prvorodička bych tam už nechtěla kvůli jejich přístupu ke kojení. Jejich postoj byl totiž tak trochu laxní, na to, že jsou BABY FRIENDLY HOSPITAL a to by mělo vypadat jinak. Já jsem se nakonec rozkojila s pomocí laktační poradkyně a na všechno jsem si musela přijít sama… jako druhorodička jsem pak už neměla jediný problém, ale některé sestry na šestinedělí jsou opravdu hrozné :cert: neustále jsem měla pocit, jako bych je obtěžovala :twisted:
osobně bych volila jako prvorodička Vítkovice, na Fifejdy jsem nechtěla ani za nic, ale někdo si je chválí ;-)
každopádně ti přeju rychlý a pokud možno co „nejpříjemnější“ porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
61
10.3.10 21:31

AHoj,
chtěla jsem rodit v Porubě, ale když na mě přišly bolesti, tak tam měli plno, tak jsem nakonec rodila ve Vítkovicích. Byla jsem tam mooooc spokojená. Porodní pokojíčky jsou tam nové a sestřičky jak u porodu, tak na šestinedělí byly moc hodné, milé a všechno parádně vysvětlily. Druhé budu rodit určitě zase ve tam.
Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4257
10.3.10 21:31

Ahoj,

já jsem 2× rodila v Porubě - leden 2008 a září 2009 - takže mám možnost srovnání v relativně krátkém čase…

porod byl v obou případech SUPER - PA naprosto úžasné milé,příjemné, chápavé, nápomocné…

Šestinedělí - poprvé maras,hnus fialový - celý pobyt jsem probrečela a uvažovala i odchodu na reverz.
Podruhé - paráda, i ty sestry,které jsem si z minula pamatovala jako největší lemry a nepříjemné jak voda v botách byly tentokrát milé,vstřícné - všeobecně se jejich přístup hooooodně změnil - lepšímu.

Já jsem se rozhodovala mezi Vítkovicema a Porubou - ta vyhrála z jediného důvodu - kdyby se klukům nedej Bože něco stalo,tak by ho vezli do Poruby,tak jsem jela rovnou tam,kde by mu v případě ohrožení dokázali pomoct…

Přeji rychlý porod a zdravé a krásné miminko!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AngelinaBalerina
12.3.10 14:47

Já rodila ve Vítkovicích a chci tam znovu. Sice jsem narazila na děsnou doktorku ale to se může stát kdekoliv že jeden člověk zhatí to pozitivní. Vše ostatní bylo fajn a než Fifejdy tak doporučuju Vítkovice

• Citovat
  • Upravit
3440
12.3.10 23:55

Ahoj ja rodila pred 4roky ve Vitkovicích a vsechno super az na jednu osobu ktera byla neprijemna ted jsem tehotna a chtela bych Vitkovice jeto tam opravene tak jsem zvedava doufam ze jak budu rodit nebude stop stav na fifejdy nikdy sice jsem tam nerodila ale lezela na gynde a des a hruza…Poruba nevim pokud nevydou Vitkovice tak Poruba. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.3.10 19:19

doporučuji Vítkovice, rodila jsem tam dvakrát a po třetí se chystám v květnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
19.3.10 17:47

Porubu pro prvorodičku moc nedoporučuji z toho samého důvodu jako uvedla zuzanasinova. Já sice ohledně kojení neměla jediný problém, ale maminka, která se mnou ležela na pokoji neustále zvonila na setřičky, protože se jí nedařilo rozkojit a bylo na nich vidět, že je docela obtěžuje, že pořád na ně někdo zvoní. Já měla smůlu i u porodu, natrefila jsem na nepříjemného pana doktora. Kdybych se mohla rozhodnou znovu, volila bych raději Vítkovice. Porodnice je nově zrekonstruovaná a maminky si ji hodně chválí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5726
21.3.10 21:40

ahoj!!!

Fifejdy určitě nebrat - moje setřenka byla mooooc zklamaná, osobní zkušenost ale nemám

rodila jsem ve Vítkovicích a nemůžu si stěžovat - parádní přístup doktorů i sester :pankac:

Poruba taky si z mých známých nikdo nestěžoval a navíc mají vybavení pro případ předčasných porodů - což je tuším porod před 35.tt

přeji vám hodně štěstí a hlavně zdravé miminko :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5726
23.3.10 20:15

znám jen z vyprávění - přístup sester… rodička v porodních bolestech chtěla sprchu, tak jí odfrkly - tak si běžte do fronty…

ale pokud ti ty Fifejdy vyhovují, zkus napsat holkám, které tam rodily :

https://www.emimino.cz/…ice/fifejdy/

holky to tam chválí - tak se jich zkus poptat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
24.3.10 06:56

andy - já bych ti i Fifky doporučila (já tam ležela jen 4× bna gynekologii, i v těhotenství…) - byla ses podívat na prohlídce? je každý čtvrtek ve 13 hod. na příjmu porodů a přezůvky s sebou :mrgreen:

pokud nepotřebuješ alternativu a nevadí ti, že první dobu porodní můžeš strávit s až dalšími 3 holkami a na 2. době porodní nejsou boxy zcela oddělené je to podle mě hlavně o přístupu a toho bych se nebála, ale pozor, od května je naplánovaná rekonstrukce, takže pokud budeš rodit dříve, tak jsi v klidu, později berou jen porody po domluvě

jo a s největší pravděpodobností tam není nátřesk nikdy, jak jsem pochopila, těch mamim tam totiž kvůli vybavení atd. (o přístupu jsem nic špatného neslyšela) moc rodit nechce :wink:

já půjdu do Poruby jen proto, že to budou dvojčata a nevím, kdy se hodlají vylodit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková