Jablonec nebo Česká Lípa?

1.4.10 10:25

někdo z jablonce nebo čeké lípy?

ahojky potřebovala bych informace od maminek jak to chodí v porodnicích česká lípa a jablonec nad nisou děkuji :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
383
1.4.10 10:56

A co by Tě konkrétně zajímalo? Jsem z Jablonce. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.4.10 11:00

Advise

no paráda konečně někdo :mrgreen: jak je to s tím když mám na výběr 2porodnice ve kterých bych chtěla rodit..no spíš bych chtěla rodit v jablonci..ale mám to hodinu autem od bydliště,,do lípy nechci je to tam děs…zajímalo by mě chování sestřiček..příjem..jestli se tam musím před porodem zaregistrovat…děkuju a kolik stojí nadstandart pokoj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1984
1.4.10 11:08

Ahoj.Ja bych mohla poradit Lípu.Sice jsem tu nemohla bochuzel rodit,ale musela v Usti,ale nevím,proc Lipu tak zatracujes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
1.4.10 11:18

tak Česká Lípa fakt ne.Ona spíš Českolipská nemocnice celá je docela děs :( Včera zrovna čerstvá zkušenost.Já jsem první dítě rodila ve Frýdlantu a druhé ještě nevím ale Česká Lípa teda rozhodně neeee :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
1.4.10 11:25

ještě mě napadlo, v Jablonecké nemocnici dělají 2× za rok semináříky pro budoucí maminky, je to serie několika krátkých přednášek, kojení, přebalování, péče..... a myslím, že součástí je i prohlídka porodnice. Jsou tam taky různé firmy a díky tomu spousta dárečků… Možná by šlo tam zavolat a zeptat se, kdy bude další.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
1.4.10 11:31

http://www.nemjbc.cz/…en-2009.html

je to z min. roku, ale myslím, že to pořádají pravidelně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.4.10 11:32
nothingn píše:
Ahoj.Ja bych mohla poradit Lípu.Sice jsem tu nemohla bochuzel rodit,ale musela v Usti,ale nevím,proc Lipu tak zatracujes.

rodila tam známá a nebyla spokujená,navíc to vybyvení tam nění dle mých představ…ani záhody a sprchy nejsou na pokoji a to jablinec má..a hlevně zo nám dost lidem tam zkazili operace tak nevím :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.4.10 11:33
JanikZ píše:
tak Česká Lípa fakt ne.Ona spíš Českolipská nemocnice celá je docela děs :( Včera zrovna čerstvá zkušenost.Já jsem první dítě rodila ve Frýdlantu a druhé ještě nevím ale Česká Lípa teda rozhodně neeee :-(

jakou zkušenost jestli se můžu zeptat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
1.4.10 11:53

docela zvláštní přístup personálu k pacientům takové arogantní.Nebyla to teda porodnice.kamarádky co tam rodily tak žádná to teda nechválila :cry: Chci se zeptat jaká je porodnice v Liberci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.4.10 11:54
JanikZ píše:
docela zvláštní přístup personálu k pacientům takové arogantní.Nebyla to teda porodnice.kamarádky co tam rodily tak žádná to teda nechválila :cry: Chci se zeptat jaká je porodnice v Liberci?

o tej sem slyšela že raději také ne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
1.4.10 11:56

no tak to je pěkný :-( malou jsem rodila ve Frýdlantu tam to bylo super jenže ta je zrušená :-( Tak to jsem zvědavá kde budu rodit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
1.4.10 11:58

Myslím, že to ani tak nezáleží konkrétně na porodnici, ale natom, v jakém rozpoložení chytneš personál :) Já jsem rodila v Liberci, mám spoustu výhrad, ale druhé dítě bych chtěla porodit zase tam… je tu také odkaz PORODNICE, tak se mrkněte kdyžtak tam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
1.4.10 12:02

jj díky juknu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
1.4.10 12:02

Ty prednasky o rodicovstvi v nemocnici byli ted v utery!!!!
Takze dalsi kdovi kdy.

JA rodila v Jablonci 3×

Nadstandart je za 400-500 noc- ted uz netusim, mela jsem ho pokazde zdarma- zemestanec

Registrace za mne nebyla, ted je cca v 30tt- sepsani porodopisu- tusim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková