Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
ahojky potřebovala bych informace od maminek jak to chodí v porodnicích česká lípa a jablonec nad nisou děkuji ![]()
no paráda konečně někdo
jak je to s tím když mám na výběr 2porodnice ve kterých bych chtěla rodit..no spíš bych chtěla rodit v jablonci..ale mám to hodinu autem od bydliště,,do lípy nechci je to tam děs…zajímalo by mě chování sestřiček..příjem..jestli se tam musím před porodem zaregistrovat…děkuju a kolik stojí nadstandart pokoj ![]()
Ahoj.Ja bych mohla poradit Lípu.Sice jsem tu nemohla bochuzel rodit,ale musela v Usti,ale nevím,proc Lipu tak zatracujes.
tak Česká Lípa fakt ne.Ona spíš Českolipská nemocnice celá je docela děs
Včera zrovna čerstvá zkušenost.Já jsem první dítě rodila ve Frýdlantu a druhé ještě nevím ale Česká Lípa teda rozhodně neeee ![]()
ještě mě napadlo, v Jablonecké nemocnici dělají 2× za rok semináříky pro budoucí maminky, je to serie několika krátkých přednášek, kojení, přebalování, péče..... a myslím, že součástí je i prohlídka porodnice. Jsou tam taky různé firmy a díky tomu spousta dárečků… Možná by šlo tam zavolat a zeptat se, kdy bude další.
http://www.nemjbc.cz/…en-2009.html
je to z min. roku, ale myslím, že to pořádají pravidelně
nothingn píše:
Ahoj.Ja bych mohla poradit Lípu.Sice jsem tu nemohla bochuzel rodit,ale musela v Usti,ale nevím,proc Lipu tak zatracujes.
rodila tam známá a nebyla spokujená,navíc to vybyvení tam nění dle mých představ…ani záhody a sprchy nejsou na pokoji a to jablinec má..a hlevně zo nám dost lidem tam zkazili operace tak nevím ![]()
JanikZ píše:
tak Česká Lípa fakt ne.Ona spíš Českolipská nemocnice celá je docela děsVčera zrovna čerstvá zkušenost.Já jsem první dítě rodila ve Frýdlantu a druhé ještě nevím ale Česká Lípa teda rozhodně neeee
jakou zkušenost jestli se můžu zeptat
docela zvláštní přístup personálu k pacientům takové arogantní.Nebyla to teda porodnice.kamarádky co tam rodily tak žádná to teda nechválila
Chci se zeptat jaká je porodnice v Liberci?
JanikZ píše:
docela zvláštní přístup personálu k pacientům takové arogantní.Nebyla to teda porodnice.kamarádky co tam rodily tak žádná to teda nechválilaChci se zeptat jaká je porodnice v Liberci?
o tej sem slyšela že raději také ne ![]()
no tak to je pěkný
malou jsem rodila ve Frýdlantu tam to bylo super jenže ta je zrušená
Tak to jsem zvědavá kde budu rodit
Myslím, že to ani tak nezáleží konkrétně na porodnici, ale natom, v jakém rozpoložení chytneš personál
Já jsem rodila v Liberci, mám spoustu výhrad, ale druhé dítě bych chtěla porodit zase tam… je tu také odkaz PORODNICE, tak se mrkněte kdyžtak tam ![]()
Ty prednasky o rodicovstvi v nemocnici byli ted v utery!!!!
Takze dalsi kdovi kdy.
JA rodila v Jablonci 3×
Nadstandart je za 400-500 noc- ted uz netusim, mela jsem ho pokazde zdarma- zemestanec
Registrace za mne nebyla, ted je cca v 30tt- sepsani porodopisu- tusim
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.