Nauzea, pláč, stres - puberta ?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
30
8.8.17 10:55

Nauzea, pláč, stres - puberta ?

Tak se zase ozývám.. :D
Poslední dobou mám po nějaké střevní viróze blivno pocity. Jsem na měkko a pořád se kvůli něčemu stresuju, to kolikrát ani nemám proč :mrgreen:. Nemáte někdo nějaké rady jak se sklidnit, nebo tak..? Myslím, že to je prostě ze stresu a mlátí mnou, 14ti letou histerkou hormony.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9371
8.8.17 11:09

Co koukám i na tvoje ostatní dotazy, tak máš asi o sebe často zbytečný strach, viď? Přijde mi to spíš jako psychický problém a to obvykle začíná čtrnáctým rokem a nemusí to být jen pubertou. Já se taky takhle pořád sledoval a a obával o zdraví a neustále se to pozvolna stupňovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
8.8.17 11:20

@Emimin7 Vím, vím.. poslední dobou se moc sleduju nom.. :oops: Proto se potřebuju nějak naučit klidnit se a být nad věcí.. taková jsem nebývávala, vždy mi to bylo jedno, že „Ono to samo přejde“, ale teď jak vidím něco špatně, hned se děsím.. mělo by se to sklidnit, sestra měla taky takové období, avšak každý je jiný.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
8.8.17 11:41
@Sabcac píše:
@Emimin7 Vím, vím.. poslední dobou se moc sleduju nom.. :oops: Proto se potřebuju nějak naučit klidnit se a být nad věcí.. taková jsem nebývávala, vždy mi to bylo jedno, že „Ono to samo přejde“, ale teď jak vidím něco špatně, hned se děsím.. mělo by se to sklidnit, sestra měla taky takové období, avšak každý je jiný.. :nevim:

Jestli to bude trvat nebo snad už trvá šest měsíců, pak se asi jedná o úzkostnou poruchu. Chce to potom zajít za odborníkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
8.8.17 11:48

@Emimin7 Dobře děkuju. Plaším zatím necelý týden, třeba se to s nástupem školy zmírní, protože budu hádám zaměstnaná dost. A můžu se zeptat? Vy jste to řešil nějak? Případně jak? Nějaké.. cvičení, nebo to chce jen silnou vůli..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
8.8.17 11:52
@Sabcac píše:
@Emimin7 Dobře děkuju. Plaším zatím necelý týden, třeba se to s nástupem školy zmírní, protože budu hádám zaměstnaná dost. A můžu se zeptat? Vy jste to řešil nějak? Případně jak? Nějaké.. cvičení, nebo to chce jen silnou vůli..?

Asi dva roky mi zabíralo fyzické cvičení, to může psychice pomoct skutečně hodně. Pak už to ale bylo čím dál silnější, až úzkost přešla do naprostého extrému a můsel jsem vyhledat pomoc a nasadit antidepresiva.
Teď už mam klid a bát se o zdraví mě ani nenapadne. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
8.8.17 11:58

@Emimin7 Tak to gratuluju, že jste se z toho dostal :) Pokusím se mírnit se a neřešit to, cvičení by mi mělo nastoupit brzo kvůli zádům, děkuji za radu a varování :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí