Nachytaná s dudlíkem - 13 let

31
7.8.17 11:11

Nachytaná s dudlíkem - 13 let

Holky pomoc, vůbec si nevím rady. Našla jsem u dcery v pokoji schované dudlíky, je jí už 13 roků, tak jsem si říkala, že třeba blbli s holkama ze třídy a vůbec jsem to neřešila. Po měsíci jsem odcházela z noční dříve domů a nachytala dcerku ve spánku s dudlíkem v puse. Nevím jak to řešit, zatím jsem jí o tom neříkala, jsem z toho úplně mimo a nevím, jak si to mám vysvětlit. Nestalo se Vám něco podobného popřípadě co byste poradily? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1247
7.8.17 11:13

Fakt? to by mě hodně zarazilo, nevim co bych dělala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
7.8.17 11:16

:mrgreen: Promin ale koukam, ze resis jenom usta bud rovnatka nebo dudliky :mrgreen: Neverim

• Citovat
  • Upravit
9148
7.8.17 11:16

Jinak je ok? A uz v puberte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116203
7.8.17 11:21

Není to nějaká móda? sázka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31

@jahuhudka to je tvůj problém, já mám momentálně jiný! Nemám čas tady řešit další prkotiny, ty si zvládnu vyřešit sama. Od toho tato stránka je, aby se člověk poradil o věcích, co neví. v :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574

Myslím, že je to jasný-fetišista na zuby a dudlíky :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
7.8.17 11:22
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
7.8.17 11:22

@Tarjei Jinak je úplně v pohodě právě, puberta už začíná déle :) :D
@aiwwa Nikde jsem nenašla, že by to bylo v módě, tak nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
7.8.17 11:25
@Tarjei píše:
@jahuhudka e?

Dcera taky nosi rovnatka s konstrukci kolem hlavy  :lol:

• Citovat
  • Upravit
31
7.8.17 11:28

Ty máš sjetý můj profil nebo co? Já neřeším každou kravinu a nesedím tady denně X hodin, to se raději věnuji rodině, a když mám nějaký problém, tak asi napíšu, holka začni řešit sama sebe a to jak tady pořád vysedáváš a až potom řeš někoho jinýho ;) @jahuhudka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.17 11:30

Já jsem si do 14 let cucala palec. Kompenzovala jsem si tím problémy, které byly v rodině. Děti mají zakódováno, že je to uklidňuje a vracejí se tím do doby, kdy byly malinké. Na tvém místě bych se zamyslela jak to u vás doma funguje, jestli nemá dcerka nějaké problémy ve škole apod. Opatrně bych se jí na to zeptala. A neboj, věčně to trvat nebude. Já se zamilovala a přestala jsem s tím ze dne na den. Hlavně kolem toho nedělej scény a nerozmazávej to. Ona sama se kvůli tomu může cítit hodně trapně a bude potřebovat tvoji podporu, ne kázání.

• Citovat
  • Upravit
1247
7.8.17 11:30

Teď mě napadlo: koupila bych plenky a postavila to před ni. Kdyby se začla divit, tak bych ji odpověděla, že jsem viděla ty dudlíky a když už se chce vrátit do miminkovského období, tak se vším všudy :nevim: A rovnou bych ji nakojila :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
7.8.17 11:36

A má nakonec nějaký ty rovnátka? Jestli jo, třeba jí to víc bolí a dudlík jí na to pomáhá :nevim: a nechce se jí o tom mluvit/nevidí důvod, proč by to měl kdokoliv vědět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
7.8.17 11:39

Asi si kompenzuje stres a napeti. Ja v noci skripu zubama, musim mit silikonovou dlahu. Je to psychicky problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí