Vystouplé žebro 14let

30
4.8.17 23:05

Vystouplé žebro 14let

Zdravím!
Potřebuju se poptat na zkušenosti. Už delší dobu si všímám, že mám levé žebro vystouplejší než pravé.. Není vystouplé celé, ale prostě taková špička, neumím to popsat a na fotce to nejde moc vidět :zed: Jsem dost hubená (Po mamce + rychlý metabolismus :roll: ), takže to jde lehce vidět. Jsem objednaná na ortopedii, jen nevím co čekat.. přepokládám křivá záda nebo tak, praktická mi říkala, že se hrbím, že dávám ramena moc dopředu, tak se to snažím redukovat a dávat je dozadu „násilím“. Nuže, nemá někdo zkušenosti s něčím takovým? Předem děkuju za jakkékoliv vyjádření :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
751
4.8.17 23:21

Taky mám i dcera to podědila, bohužel. Mám to vidět i když nosím upnuté triko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
4.8.17 23:25

@Luska A odhaduji, že je to relativně „normální“..? Nebo něco vážnější? Případně, pokud jsou to fakt ta záda, nechává se to být, nebo jak? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
5.8.17 08:17
@Sabcac píše:
Zdravím!
Potřebuju se poptat na zkušenosti. Už delší dobu si všímám, že mám levé žebro vystouplejší než pravé.. Není vystouplé celé, ale prostě taková špička, neumím to popsat a na fotce to nejde moc vidět :zed: Jsem dost hubená (Po mamce + rychlý metabolismus :roll: ), takže to jde lehce vidět. Jsem objednaná na ortopedii, jen nevím co čekat.. přepokládám křivá záda nebo tak, praktická mi říkala, že se hrbím, že dávám ramena moc dopředu, tak se to snažím redukovat a dávat je dozadu „násilím“. Nuže, nemá někdo zkušenosti s něčím takovým? Předem děkuju za jakkékoliv vyjádření :D

Kolegyně dcera se hrbila a chvilku jí to tolerovali (že se jako trošku stydí, že jí rostou prsa). Pak jí doktorka našla skoliózu. Určitě se nech prohlédnout a cvič, jak ti doporučí. Záda budeš ještě dlouho potřebovat a správné držení těla je důležité - i to líp vypadá bez hrbení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
751
5.8.17 09:57

Vážného ne, já jsem celá křivá, mám mnohočetné postižení páteře, byla jsem i v lazních, nikdo to nějak neřešil. Určitě posiluj břišní svaly, dcera jak cvičí od mala, nemá to tolik vystouplé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
5.8.17 11:15

@Russet Měla jsem to stejně s tím hrbením, tak uvidím co mi řeknou na té orto, děkuji. Skoliózu snad ne 8o
@Luska Cvičit břicho se budu snažit jak to jen půjde, děkuji za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
10.8.17 11:04

Tak je to skolióza. Budu cvičit, prý mám ještě čas si to zhoršit, tak se budu muset hlídat a neflákat to :D. Děkuji za rady ^-^

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí