Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj holky, mam dotaz, mate nektera nocni naval tepla, ze vas to vzbudi pred menstruaci? Ma 21dc? Ale jeden uz jsemzaznamela pri ovulaci??? Nebo je to panika? Tlak mivam nizsi nebo ok, sz zatim ok v breznu… dekuji
@Lili jo já to pozoruji již několik let. vetsinou je mi spíš v noci zima.mam nízký tlak a přikrýta jsem až po uši. Ale noc nebo dvě před MS mam nával horka.beru to ze je to k ms. ![]()
@kaca35 no me ted bylo 41 a tak pozoruji poad neco, joo zimu mam spis z vecera, taky lezim prikryta az po usi, myslis, ze to muze byt hormony??? Ja si rikam jestli nemam paniku kdyz u toho panikariˇ co mi je
Příspěvek upraven 19.11.16 v 22:29
@Lili píše:
@kaca35 no me ted bylo 40 a tak pozoruji poad neco, joo zimu mam spis z vecera, taky lezim prikryta az po usi, myslis, ze to muze byt hormony??? Ja si rikam jestli nemam paniku kdyz u toho panikariˇ co mi je
No mne je 38
ja to vidím teda na ty hormony…no jo přechod se blíží ![]()
@kaca35 neeeee ja s nim pocitam az tak za 12 let
ale tak me to napadlo ze jsem mela naval pri ovulaci a ted tyden pred menzes kdyz nevim kdy to dostanu muzu to dostat driv
Naprosto presne vim, o cem mluvis, mam toto leta. U me navic po navalech horka prijdou nekdy sileny navaly zimy, kdy mi malem umrznou vecer nohy, ikdyz mam ponozky a dve periny. A jeste k tomu mam, teda leta jsem mela, premenstruacni syndrom- bylo mi fakt vzdy strasne zle a byla jsem neskutecne vztekla a litostiva. Je to i z toho duvodu, ze ma menstruace neni, a nikdy nebyla, chemicky upravena- neberu antikoncepci. Ale k veci- vseho zmineneho me zbavil pripravek GYNEX od firmy ENERGY. Nedavno jsem ho tady uz cpala jedne mamince v jine diskuzi.
Je to ciste prirodni produkt, ktery harmonizuje telo po hormonalni strance. Neuveritelne to ucinkuje, ziram. Je tady na nej i diskuze- pomohl i lidem po potratech, k otehotneni, zbaveni se cyst, pri prechodu atd. Opravdu vrele doporucuji. Jinak jsem byla upozornena, ze musim dodrzovat pul hodinu pred jidlem a mnohokrat pred pouzitim protrepat- nejlepe 25×. To jen pro info. ![]()
@Lili píše:
@kaca35 neeeee ja s nim pocitam az tak za 12 letale tak me to napadlo ze jsem mela naval pri obulaci a ted tyden pred menzes kdyz nevim kdy to dostanu muzu to dostat driv
Uvidíš jak to bude příští měsíc. Já tona sobe pozoruji už několik let.od druhýho porodu, tak jsem přesvědčena ze je to k tomu a neřeším to. navic od toho druhýho porodu s přestávkou třetího těhu porad kojim. takze u mne ty hormony vůbec jsou asi trochu splaseny.
Ale tak muže to byt i k něčemu jinému u tebe třeba. Ale to nechci spekulovat. Nebo to není proste vůbec nic.
@kaca35 jj tak u dr na ekg poslechu tlaku atd jsem byla, ale ja tedy poziruji naladovost, precitlivelost, ze by predmenstruacni syndrom na stara kolena
@Lili píše:
@kaca35 jj tak u dr na ekg poslechu tlaku atd jsem byla, ale ja tedy poziruji naladovost, precitlivelost, ze by predmenstruacni syndrom na stara kolena
No hele ja tim PMS nikdy netrpěla. Ale po tom třetím porodu loni a první ms někdy na jaře na sobe t
aky pozoruji jednak nálady uplne brutální vztek.plac…bolesti břicha už tyden před MS…to jsem nikdy neměla. ![]()
A ještě navíc par dni před MS mam uplne sucho v pochvě. Což je oak problém při sexu.pak se to zas po ms srovná. To by snad mohl byt taky hormonální problém.